Recept ruskog znanstvenika: Ovaj lijek liječi rak!

Recept za prirodni lijek koji liječi rak. Ovo je recept jednog ruskog znanstvenika, a pokazao se jako uspješnim.

Recept ruskog znanstvenika profesora Hrista Mermerskog, revolucionaran je lijek kojim se na tisuće ljudi izliječilo od raka. “To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.

Jednostavan recept za liječenje kompletnog organizma. Ovaj prirodni lijek jako dobro djeluje na organizam, pa da izdvojimo tek neke pozitivne stavke. On čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetra, bubrege, sav sustav izlučivanja, također i probavni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i liječi do ozdravljenja osobe koje su preživjele infarkt.

Lijek je dobar i kao sredstvo protiv upale zglobova. Odličan je za liječenje karcinoma te kao sredstvo protiv svih vrsta tumora. Također može služiti za regulaciju tjelesne težine.

Recept za ovaj prirodni lijek pročitajte u nastavku

Sastojci koji su vam potrebni: 400 grama klica pšenice, 15 svježih (najbolje neprskanih) limuna, 12 cijelih glavica (ne režnjeva) svježeg bijelog luka, 1 kg domaćeg meda i 400 grama svježe orahove jezgre.

Priprema lijeka ide kako je opisano: Prvo sebi unaprijed pripremite klice pšenice. Uzmite 400 grama pšenice i stavite u prokuhanu staklenku pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Poslije 10-12 sati preko čiste krpe ili gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnje i iscijediti kroz gazu. U staklenci ostavite iscijeđenu pšenicu. Poslije 24 sata dobiva se pšenica s klicama (dužine 1-2 mm). Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmiješati u emajliranom loncu. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati s ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati drvenom kuhačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje.

Kako se dozira i koristi ovaj lijek? Ova se smjesa uzima 1-2 jušne žlice 30 min prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu koristite jednom godišnje.

Ako ovaj lijek uzimate da bi liječili rak, onda se lijek uzima svaka 2 sata!

Recept garantira zdravlje i dug život, čuva svježinu tijela, mladost i energiju zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.

Izvor;kaolijeciti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *