PRIPREMITE OVAJ NAPITAK I RIJEŠITE SE BUBREŽNOG KAMENCA

Odličan prirodni lijek protiv bubrežnog kamenca.

Sami sebi napravite lijek i riješite se problema sa kamencem u bubrezima. Donosimo vam recept, lako ga je slijediti i napraviti lijek. Nadamo se da će kamenac nestati i biti samo ružno sjećanje.

Simptomi koji mogu ukazivati na bubrežni kamenac su iznenadni bolovi u donjem dijelu leđa. Kamen može da začepi mokraćne kanale i tada dolazi do visoke temperature i otežanog i bolnog mokrenja. Da bi izbjegli sve spomenute komplikacije, koje uzrokuje kamenac, isprobajte ovaj lijek.

Pripremite ovaj napitak i riješite se bubrežnog kamenca
Uzmite nekoliko suhi smokava i isjeckajte ih na sitne komadiće. Potopite ih u čašu svježe napravljene limunade i ostavite da odstoje preko noći. Ujutro ih prelijte proključalom vodom (1dl) i tako pripremljen napitak popijte na prazan stomak.

Nakon sedam do deset dana vaš urin bi trebalo da postane tamne boje. To je siguran znak da je kamen počeo da se topi, urin je tamne boje jer sadrži tragove mulja.

Također, ukoliko patite od ove bolesti, izbjegavajte šećer kako biste smirili rad pankreasa, a više konzumirajte namirnice bogate magnezijem, poput banana, tofu sira, soje i riže.

Izvor:  vas-izbor.online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *