6 letnemu fantku prepovedali vstop v šolo! Ne boste verjeli kaj je zmotilo njegove učitelje…

0
78

Staršem želimo le najboljše za svoje otroke. Nič ni hujšega od tega, da svojim otrokom ne moremo dati nečesa, zaradi česar so nesrečni.

Vendar se je 26-letna mama Christie soočala s takšno situacijo. Njenemu 6-letnemu sinu Charlieju je bilo zaradi njegove pričeske prepovedano hoditi v šolo.

Istega dne so povabili njegovo mamo, da pride in prinese sina, učiteljica pa si je z vodo zmočila glavo in mu poravnala lase ob strani.

Šolski odbor je materi naročil, naj si Charliejeve lase zavaruje iz varnostnih razlogov, saj lahko s pomočjo irokeze škodi drugim učencem. Rekli so ji, da lahko koga izpusti v oči.

Christie, razočarana in jezna je rekla:

“Ne vem, kako je to mogoče, ko pa imajo drugi otroci bolj ekstremne in nenavadne pričeske.”

Tudi Christie si ga je upala obtožiti, da je slaba mati, in ga ustavila, preden bi fant lahko resno študiral.

Po incidentu je bil fant tri dni doma, nato pa se je v šolo vrnil brez pričeske, ki si jo je slabo želel. Christie pravi, da je vrnitev domov spet drugačna. Učitelj je poskušal znova urediti svojo pričesko, čeprav tokrat ni imel gela na laseh.

“Pogovarjal sem se tudi z drugimi starši, ki so rekli, da je neumno,” je dejal in dodal, da njegova pričeska ne bo spremenila značaja in se je ne bo učil.

Christie je zelo razočarana in resno razmišlja, da bi otroka preselila v drugo šolo, kjer lahko veselo hodi in se počuti zaželeno.

Kaj bi naredili, če bi se kaj takega zgodilo vašemu soncu?

Tu se običajno zataknemo. Znova in znova so ujeti, zdrobljeni in požgani. Tako vedno znova posodabljamo znanje: vedno upoštevajte pet korakov.

1. Izberite začetnike rib s trdnim mesom
To so brancin, morska morska trava, tuna, mečarica, losos … ko pa postanete strokovnjak za promet, nadaljujte z moli, peclji in podobnimi vrstami.

Morda vas bodo zanimali: Pravila za najboljša umešana jajca, ki jih postrežejo v hotelu
2. Meso osušite in pustite na sobni temperaturi
Pred peko pustite ribe, tako kot drugo meso, nekaj časa na sobni temperaturi, saj je meso enakomerno praženo. Očistite dobro in odrežite kožo v trebuhu in solite z grobo morsko soljo in premažite z oljem. Še pred tem je zelo pomembno, da ga posušite s krpo ali papirnato brisačo, da ne bi oddali prekomerne vlage, ki bi privedla do kuhanega mesa in razpadla.

3. Ne bojte se vročega pečenega pekla
Prava temperatura je res peklenska, kar pomeni med 200 in 230 stopinj, kar preverite tako, da dlan postavite približno 12 centimetrov nad žerjavico ali vir toplote. Če traja 10 sekund, se lahko kruh začne. Pred tem očistite čistilne mreže in ribe z oljem.

4. Ne blokirajte
Zaradi svoje sestave in strukture mesa ribe potrebujejo veliko manj kruha kot drugo meso, zato se med peko dlje časa drobijo, kar jim daje skoraj strukturo pireja ali žagovine. V celoti polne ribe, na primer brancin, pečejo na 200 stopinj v povprečju osem minut. Pečenko pregledamo v hrbtni plavuti, kjer je najdebelejši del. Fino je, ko meso dobro odstopi in je bele barve.

5. Ribe zavrtimo samo enkrat
Bolj ko ribo poganjate, bolj je uničena, zato se enkrat držite zlate podlage njenega srca. Kdaj se začne ta trenutek? Ko se koža popolnoma loči od podlage in se riba upogne.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here