Avdić razkril ŠOKANTNO resnico: Poglejte kaj je storil šefu, ko je bil še policist! Po zabavi ga je počakal, nato pa…

0
839

V Sloveniji je odnos med policisti močan odziv.

V ozadju najbolj poslušanega radia v Sloveniji in v jutranjem programu Denisa Avdića so se posvetili temi.

Pri etru je klical eden od poslušalcev, ki je prosil Deniso, če je bil na dolžnosti, dokler ni “čakal” s kolegom policijo in jih preizkusil z alketestom.

Afdec je priznal strašno resnico. Pojasnil je, da ima predsednika, ki ga redno pregleduje. Njihova življenja so veliko gorela.

Nekega dne je Dennis izvedel, da se bodo njegovi nadrejeni zabavali. Vedel je, da bo predsednik te noči zagotovo popil alkohol in sedel za volanom. Odločil se je počakati in se ustaviti.

Potem je mimo alkimista vzel vozniško dovoljenje. Avdich je dejal, da naj bi njegov šef tisto noč preživel v ostrostrelcu na policijski postaji.

Potem je poslušalec Dennis vprašal, kaj se je zgodilo naslednji dan. V šali je odgovoril:

“Vidiš, pristal sem na radiu.”

Očitno Avdica ne bi smel biti užaljen. Lahko mu samo čestitamo za to potezo.

Preden sem zaključila študij ekonomije, sem začela delati z obrazno jogo. V mojem življenju sem skupaj z vsemi svojimi obveznostmi plesal – od baleta do zombija, ki sem ga aktivno učil pri 18 letih. Takrat sem se petkrat tedensko usposabljal in moje telo se je po dolgem naporu in napetosti začelo kazati znake neravnovesja. Hotel sem jih slišati, dokler se moj hormonski sistem popolnoma ne razpusti in me razočara. Začel sem iskati rešitve in spoznal pomen skrbi za sebe in svoje zdravje. Spremenila sem prehrano in se znašla z uporabo naravnih načinov, ki bi lahko izboljšali moje zdravje. Med drugim sem spoznal tečaj joge na obrazu, ki bo poleg skeniranja obraznih gub z vadbo obraznih mišic zagotovil tudi boljše udobje in hormonsko ravnovesje. Po končanem tečaju sem vaje opravljal v svoji vsakodnevni rutini in začel opazovati ogromne spremembe, ki so se pojavile na mojem obrazu – zlasti v občutku, ki je bil potem izražen na mojem obrazu. Zanimivo je vedeti, kako pomembna sta gibanje in vadba mišic v telesu, malo pa misli na mišice na obrazu. Ampak na njej imamo 57! Rezultati joge za obraz so resnično izjemni. Kot pri telesni vadbi, vadba obraznih mišic izboljša zdravje, odstrani glavobole in poveča energijo. Ker so mišice na obrazu majhne in tesno pritrjene, se rezultati v nasprotju z mišicami v telesu hitro pojavijo. Ko so mišice aktivirane, jih dvignemo in jim damo volumen, gubice niso jasne in obliko obraza. Ker sem imela pozitivne učinke na kožo, sem se odločila, da to izkušnjo delim z drugimi. V Sloveniji sem opravil vse licence in študiral kitajsko medicino v Italiji in ZDA. Najprej sem začel neposredno poučevati v skupinah po vsej Sloveniji, zdaj pa sem se odločil premakniti celoten program na spletno različico. V februarju smo zagnali programsko opremo Glowinface na spletu in do sedaj imam 200 naročnikov z vsega sveta. Večinoma iz Amerike, Kanade, Avstralije in evropskih držav. Letos se je začela italijanska različica tečajev.

Kako izboljšati naše občutke z jogo z obrazom?

Da bi bili učinki jasni in neposredni, je potrebnih pet do deset minut na dan. Z obrazno jogo aktivirate mišice na obrazu in povečate krvni obtok po celotni lobanji: bodisi v možganih ali v žlezah glave, ki nadzorujejo delovanje celotnega endokrinskega sistema. Torej joga v obrazu pomaga povečati energijo in se sprostiti, odstraniti glavobole, izboljšati fokus … Vse to vodi do izrazitega izboljšanja blaginje in predvsem ustvarja ravnotežje v telesu – telesu in duši. Ta pospešen pretok krvi v celice prinaša več kisika in hranil, kar mu omogoča gladko delovanje. Pospešen krvni obtok se pojavi tudi v najglobljih plasteh kože. To poveča proizvodnjo kolagena in elastina, toksini se hitreje izločijo in koža postane bolj elastična in sijoča.

Zanimivo je vedeti, kako pomembna sta gibanje in vadba mišic v telesu, malo pa misli na mišice na obrazu. Ampak na njej imamo 57! Rezultati joge za obraz so resnično izjemni.

Ali smo že prestali starost?

Sploh ne. Z obraznim jarmom, ki temperira brado, gube okoli oči dobro zbledijo, kakor tudi vre. Ne gre samo za spremembe mišic, temveč tudi za kožo, ki je očiščena in utrjena. Najstarejši uporabnik mojega programa je bil 72-letni Američan, ki je utrpel veliko poškodb. Trpel je veliko prometnih nesreč, večkrat je trpel zaradi zlomljene kosti čeljusti, zato so bile obrazne mišice zelo šibke, trpel je za bolečino. Dva meseca kasneje mi je povedal, kako se je njegovo stanje izboljšalo – še posebej, ker ga je čeljust zmanjšala in se je počutil bolje. Moški pogosto izberejo jogo zaradi poškodb ali parazitov, medtem ko so ženske bolj odprte za takšen obraz.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here