Bila v Kmetiji in MasterChefu: ne boste verjeli, kaj je naredila zdaj

0
1112

Mnogi se spominjajo Anne Bainich kot tekmovalke v dveh najbolj znanih televizijskih oddajah, lani pa jo lahko vidimo v kuharskem programu MasterChef Slovenija na kmetiji, kjer so bili pritisnjeni številni konkurenti. To ni samo slavni televizijski obraz, ampak je bil pred kratkim izpodbijan na popolnoma drugem področju. Objavil je biografsko knjigo, brezpogojno ljubezen na posojilo, ki jo je napisal po resničnih izkušnjah.

Njena želja, da bi knjiga dosegla čim več ljudi, je bila dosežena. Fotografija:

Mojster oblikovanja se je na podlagi licenc Rickyja in dostopnih bari in dostopa skozi življenjske izkušnje naučil delati v odnosih, zdraviti kolektivno zavest in pomagati ljudem. Anabella, kot junak v svoji vlogi raziskovalca svojega duhovnega potovanja in učenja skozi odnose z moškimi, se v svojem življenju sooča z večjimi preizkušnjami. Po dveh boleznih avtoimunskih bolezni in izkušnjah zunaj telesa so po vrnitvi v telo prejeli izjemno darilo. To ji je pomagalo, da se je srečala v temi in se s pomočjo duhovnih tehnik naučila pomagati končati zdravljenje, medtem ko se je skozi tretjo osebo naučila opazovati spremembe in njihove nadgradnje.

“Vse v nas, vsak ima svoj način in edinstven način.” S knjigo lahko ljudem pomagam skozi tehnike, ki delajo za večino ljudi, znanost in meditacijo, da dosežejo njihovo bistvo in obstoj. “Prav tako sem govoril o notranji rasti skozi odnose iz predstave.

Glede na realnost je kmetija pridobila znanje o lastni liniji zdravljenja eteričnih ezin.

“Vsaka predstavitev je veliko prispevala k mojemu znanju. Zato MasterChef v smislu stopnje kuhanja, ki ste ga nadgradili na kmetiji, da bi lahko izdeloval koze in kravji sir z zelišči, oreški in jogurtom z jagodami, sirotko … Eterov medicinski eter, ki prav tako pomaga izboljšati energijo, je shranil Exir za dvigovanje imunskega sistema, za masažo in zaščito, intimnost, vzpon hormona sreče, spanje, meditacijo, aktivacijo možganov in partnerstvo. ”

Odgovorila je na knjigo in jo nekoliko presenetila, kot priznava. Hotela je doseči čim več ljudi, toda ni mislila na to velikost. Knjiga v angleškem jeziku je na voljo v več kot 200 državah, pa tudi v digitalni obliki, kar je zagotovo velik uspeh.
Dve avtoimunski bolezni sta bili premagani in doživljeni zunaj telesa

Avtor je predstavil Amazonovo izdajo po vsem svetu iz tiskane izdaje. Povedala nam je, da je tretja knjiga, ki bo verjetno izšla letos, že dokončana in do sedaj je načrtovan za december.

Ali ste že kdaj bili na potovanju ali doma, če ste pozabili pozabiti na luči v pisarni ali ste pozabili na dokumentacijo, ki jo boste potrebovali za srečanje s poslovnimi partnerji na uradnem računalniku? Nepotrebne skrbi: Obstaja inovativna in celovita rešitev.

Telekom Slovenije NEO je pametna življenjska platforma, ki omogoča združevanje vseh poslovnih povezav na enem mestu in varno, učinkovito in stroškovno učinkovito poslovanje vsak dan.

Varen urad za mir
Dobro je nadzorovati delovno mesto med delovnim časom in zunaj njega. Platforma NEO vam omogoča, da ste pravočasno obveščeni in sprejmete ustrezne ukrepe za morebitne neprijetne dogodke ali incidente, ki se zgodijo, ko jih ni. Če je na primer zaznavalo gibanja vklopljeno ob polnoči, lahko preverite zunanje in notranje kamere. Senzor vas opozori tudi na eksplozijo ali puščanje vode in vas opozori, če pozabite zapreti okna ali vrata.

Vse za učinkovito pisarno
Ko premaknete delo v dom ali nenadoma potrebujete hiter dostop do datotek, ki ste jih shranili drugje, uporabite storitev v oblaku, vgrajeno v Office 365. Omogoča varen dostop do vseh datotek kadarkoli in kjerkoli brez internetne povezave.

Ste novi v poslovnem svetu?
Vaša spletna vizija pomaga Telekomu Slovenije, ki vas bo postavil na spletno stran na ključu in registrirali spletno domeno, ki jo lahko kasneje nadgradite in spremenite v spletno trgovino. To bo tudi olajšalo poslovnim povezavam pošiljanje e-pošte z e-poštnega naslova vašega podjetja, da bi zagotovili večjo verodostojnost med vašimi strankami, kot če bi z njimi komunicirali, na primer prek Gmaila. Če niste prepričani, ali so vsi odhodni računi skladni z zakonom, vam bo na voljo tudi spletna blagajna za prenos podatkov na FURS za hitro in enostavno obračunavanje.

Kadarkoli
Se spomnite, da ste pustili luči v pisarni? Na srečo mobilna aplikacija NEO omogoča preprosto vklop ali izklop luči in drugih naprav, priključenih na pametni vtič.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here