Bivši jo je polil s kislino! Skrivala se je več mesecev, sedaj pa se je odločila javnosti pokazati svoj obraz…

0
152

Jessica Notaro, 28-letni modni model, je bila povezana s telesnim stražarjem Georgeom Edsonom Tavaresom.

Odločil sem se, da ga zapustim, ker je bil človek nasilen do nje.

Ko je odšel, je naredil nekaj nepredstavljivega. Na obrazu je bila polna kisline in se je morala mesece skrivati ​​pod pištolo.

V oddaji Morizio Constanzi se je odločila ponovno odkriti svoj obraz.

Kakšno kazen zasluži zlobnežev, ki je prevaral revno žensko?

Tokrat nas je privabil Domin Dubravich, mladenič, ki nas je navdušil z udobjem in sprostitvijo. Domine je 26-letni Kamenian, ki ima že veliko zanimivih stvari.

Pred dvema letoma je potreboval prelomnico, ko je potoval kot redni turist v Dubaj. Nato ga je njegova arabska zgodba pripeljala v prestižni nočni klub, kjer je delal kot natakar, zato se je srečal in začel delati s svetovnimi zvezdniki. Vse to ga je pripeljalo do stopinj znanih oblikovalcev in prestižnih blagovnih znamk. Kaj nam je bilo zaupano, ko se je vrnil v Slovenijo?

Kaj te je pripeljalo v Dubaj?

Najprej sem nameraval obiskati Dubaj samo skozi oči turista, da bi videl, kaj je življenje v luksuzni državi, ki jo vsi hvali. V državi, kjer pravijo, da sta med in mleko vroča. Na prvi pogled res izgleda tako. Imajo najvišje stopnice, najdražji hoteli, vozijo z najnovejšimi avtomobili … Kasneje sem spoznal, da je to tudi država priložnosti. Zato sem se tudi odločil ostati tam.


Kaj si počel tam?

Kot povsod so vsi začetki težki, zlasti v državah, kjer so cene živih organizmov veliko dražje kot v naši državi. Zato sem moral čim prej najti službo. Začel sem delati v enem izmed najboljših klubov v Dubaju – White Dubai.

Poznaš kakšne znane obraze tam?

Seveda je ta klub znan po svojih najboljših koncertih in predstavah. Vsak teden smo zabavali nove svetovne slavne osebe, kot so Justin Bieber, Jason Derullo, NE-YO, Ronaldo, Scooter, Salsalten, Sean Paul, Rita Aura, Fat Joe, Sia, oblikovalec, Nelly, Gee Easy, Franche Montana. Jason Dirulo, New York, Ronald, Joetti in Xavi.

Imate kakšno zabavno priložnost z njimi?

Najbolj zabavno je, da smo ukradli nekaj zvezd, ki se ne želijo izpostaviti klubu. Spomnim se, da je moral Justin Bieber pokrivati ​​odejo preko glave z odejo in ga peljati skozi luknjo do VIP oddelka, da ga nihče ne bi mogel prepoznati.

V klubu smo skoraj vsak teden gostili skoraj nove znane osebnosti, zato so naši zaposleni že letos dobili znane obraze in že vemo, kako skrivati ​​svoje navdušenje. Nekoč, ko sem služil na območju, kjer je bil Jason Dirolo, me je vprašal, kako naj se obnašam z njim, kot da je običajen človek.

Kako vidite pot od klubske scene do znane poti?

Nočno delo mi je omogočilo veliko prostega časa ves dan, zato me je potovanje popeljalo v modni svet. Odprite mi vrata, takoj ko iščem zelo evropski pogled. Premiera sem dobila preko instagram – enega največjih oblačilnih mest. Od takrat sem stopil v stik s priznanimi agencijami in me začel pošiljati na različne ulitke.

Kdo je nosil celoten komplet?

Registrirala sem in nosila zbirke mnogih znanih blagovnih znamk in oblikovalcev, kot so Dior, Givenchy, Cartier, Michael Cinco, Amato, Antonio Maras, Enotnost Babac Fuso, cesarja Londona … v Dubaju, dveh najbolj znanih in slavnih dogodkih, sicer moda naprej in teden Arabska moda. Delala sem na obeh, in na Last Fashion Forward sem bila dodeljena vsem predstavitvam.

Užival sem v veliki razstavi Amat in Michael Cinco, Filipinci, ki delata v Dubaju. Poskrbeli so za najboljšo sceno, z velikim številom modelov in glamuroznimi oblačili, zato je njihova predstava najbolj gledana s strani ljudi.

Kako izgledajo priprave na Fashion Week?

Priprave na te oblikovalske sloge trajajo več dni. Začne se s premiki in plesi, na dan naše modne revije pa imamo tudi generala. Potem gremo ličila in na koncu sledimo isti platformi.

Kako iščete zaposlitev v modni industriji?

Modna industrija je v Dubaju zelo prefinjena, zato je povpraševanje po modelih veliko. Prav tako je dobro, da lahko delate s številnimi modnimi agencijami hkrati, kar vam omogoča delo.

Je Dubai, kjer lahko živiš vse svoje življenje?

Dubaj je stanje sprememb. Ljudje se selijo in selijo nenehno novo življenje, življenje je zelo hitro in ni stabilnosti, poletne temperature dosežejo 50 stopinj … to so glavni razlogi za mojo vrnitev v Slovenijo.

Kako iščete nastanitev in storitev?

Tako kot drugod po svetu obstaja potreba po strpnosti in individualni ustvarjalnosti pri iskanju nastanitve in storitev. Najlažji in najhitrejši način za iskanje zaposlitve in stanovanja je preko spletne strani dubizzle.com. Ta stran je zbrana na enem mestu.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here