Deklica je prišla z vrtca z velikimi modricami na nogah! Ko je mama izvedela resnico je mislila, da se ji bo zmešalo…

0
130

Jasno je bilo, da je treba uvesti nov zakon in vzgojitelji v vrtcih so morali pred začetkom dela opraviti teste pri psihiatru.

Takih zgodb je vedno več in razmere v Sloveniji so zelo moteče.

Jessica Hayes je mati 17-mesečne hčerke.

Ko je po hčerki prišla v vrtec, ni verjela svojim očem.

Deklica je v vrtcih slekla čevlje, zato se ji je zdelo, da je zelo neuravnotežena psihologinja, čevlje je na noge nalepila z vodnim trakom.

Ta barbarska akcija je majhni deklici na nogah povzročila otekline in velike modrice.

Jessica se je počutila prestrašeno. Sprva ni vedela, kako naj se obnaša. Fotografije je objavila na družbenih omrežjih in prijatelje vprašala o njihovem mnenju. Noče panično zelo hitro.

Napisal sem naslednjo sliko:

“Ali je to dejanje varuške pretirano?”

Številni so jo seveda takoj storili in ji zagotovili, da nikakor ne pretirava in da mora takoj ukrepati. Jessica je nato stopila v stik z ravnateljem vrtca ali šole.

Direktor je o dejanju molčal. Sam je bil šokiran. Takšno vedenje zagotovo ni res, je dejal. Zagotovil ji je, da bodo poskrbeli, da se ne bo ponovilo kaj takega.

Učiteljica noče komentirati. V svoj zagovor je povedala le, da noče deklici prizadeti.

Želela ji je samo pomagati ali jo poučiti, da ni več slekla čevljev.

Nekaj ​​mesecev zapora je lahko dobra lekcija za to učiteljico.

Ali daljši obisk psihiatrične ustanove.

Delimo to stališče Starši so pozorni na to, komu ali kam zaupate svoje otroke.

Olga Cvetek skrbi, da moji gurmanski okusi vsako soboto pridejo na vaš račun v oddaji Okusi v slovenskih novicah. Dolgo smo bili navajeni, da se z njimi posvetujemo z različnimi vprašanji o vinu, zdaj pa smo šele izvedeli, zakaj se počutijo doma v gostilnah الح

Prvi korak v svetu kuhanja in vina?

Ne spomnim se prve jed, ki sem jo skuhala. Ko sem bil otrok, sem babico držal pod nogami, peč na drva pa je še naprej klepetala in vabila. Že od otroštva imam vonjave in okuse, zato danes vzdihnem po želodcu gurinjo ali praženo slivo. Bil pa sem zelo ponosen na prvo torto, ki sem jo spekel. Ker sem se v zelo prenagljenem svetu pravkar rodil v hostlu, kjer je delala moja mama, mora vinski svet kmalu biti tudi moj. Najbolj resna stvar pa sem jo začel prepoznati šele v Okusih. Ko sem prevzel postopek urejanja, sem lahko o njem povedal le, ali mi je všeč ali ne. Vendar … danes … bolj ko se naučite te čarobne pijače, bolj se zavedate, kako neraziskani ste. Vino je res lepa zgodba in hvaležna sem, da sem se srečala z mnogimi srčnimi ljudmi, ki v Sloveniji pišejo čudovito vinsko zgodbo.

Znani ste med prijatelji b …

Sladica. Dedek Mraz in Božiček mi postrežeta piškote in pečica se nima časa ohladiti. Večino časa pečem ponoči, ker se čez dan ne naveličam, kositrne pločevinke s piškotki pa so najbolj pričakovano in zaželeno darilo v decembru vsako leto.

Mesna juha: vaš lastni trik?

Najprej meso kuhamo v majhni količini vode, šele ko ga razredčimo, dodamo zelenjavo. Zdi se mi, da je juha bolj celovita.

Največja krivda?

Črna gozdna torta. Ko sem ga vzel iz hladilnika in odstranil obroč, mi je postalo zelo slabo. Ker so bili gostje že na vratih, sem ga recikliral: napolnil sem ga v kozarce in delal kot sladico. Nihče ni ugotovil, da sem zaradi tega strdek.

Kaj misliš, da si resnično izmislil v umetnosti kuhanja …

Nora sem na spreminjanje receptov. Ko nekje preberem recept, ga dejansko naredim. Ko se ne konča dobro, si rečem, da je to zadnjič. Toda čez nekaj dni vsaj spet pojem ta vroč kruh. Tudi pri sladicah je bila eksperimentalna maščevalka. Toda moji kolegi se veselijo takšnih nesreč, češ da ni slabo, da je kunec test.

Najljubša kuharska knjiga vseh časov?

Ko od osnovne šole dobim knjigo o domači šoli, se vedno počutim dobro. Sicer je moja najljubša knjiga vedno knjiga, ki končno pride domov. Trenutno gre za štiri kilograme knjige kuharske šole Verandi v Parizu.

Predmet brez njega Ne bom šel na osamljeni otok?

Steklenica dobrega vina.

Predmet bo isti otrok vrgel na morskega psa le, če ga kdo vrže v vaše torbe.

Jagnječji kotlet, ki spominja na tanko jagnje kot stara ovca. Tega vonja si res ne morem privoščiti.

Slasten obrok vseh časov, postrežen z zgodbo …

Moram omeniti dva. Prvi je okus otroštva, ko smo med dežnimi kapljicami izbrali gobe, nato pa jih podžgali in pekli. Marelice mi nikoli več niso bile zelo sladke. Drugo je kosilo v hotelu Four Seasons George V v Le Sinque.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here