DOKAZ: Slovenka razkrinkala goljufive hrvaške gostince! Poglejte kaj počenjajo…

0
304

Pred nekaj dnevi je v Istri počival slovenski turist.

Prejšnjo sredo sem večerjal v restavraciji Rufini.

Tudi jaz sem plačal račun. Na dnu izračuna sem prebral napis. “To ni finančni račun.”

To sploh ni bil račun, ampak šov, ki izgleda skoraj točno. V ponudbi manjka oblika plačilne kartice, izvorna koda varnega računa in ID računa.

Turist je nato naslednji dan na plaži najel ležalnike in senčnik na plaži. Poglejte ga, prej imam novo ponudbo kot račun.

Očitno so restavracije in drugi ponudniki turističnih storitev našli vrzel, v kateri so kolektivno izkoriščali. Tako se izognemo plačilu davkov.

Tudi ta turist se je odločil, da se odpravi na izlet v Brion. Imela je finančni račun 75 kun, na računu pa je bilo v roki 250 kun, ki ga je plačala.

Za donatorje, ki zagrešijo to goljufijo, se naloži globa od 30.000 do 500.000 kun.

Ste že naleteli na kaj podobnega? To opozorilo delimo tudi med prijatelji in družino.

Spremljamo lahko tudi vrsto nepremagljivih odvetnikov duota, Megan pa je svojo junakinjo odlikovala od leta 2011 do 2018. V eni epizodi je osvojila 37.000 funtov. Nehala je igrati, ko sta bila z Harryjem zaročena in je takrat rekla: “To je nova sezona … Serijo igram že sedem let in sem res vesel, ker se je dolgo dogajalo na zaslonih … Zelo sem ponosen na delo, ki sem ga opravil tam, zdaj pa je čas, da začnemo sodelovati z ekipo. Drugi.

Z nepremagljivo duo serijo jih je mogoče videti na televiziji v priložnostnih vlogah v seriji Castle, Crime: Miami, No Trace in On the Edge of Science. V seriji je igrala manjšo vlogo, vendar je z vsako drugo vlogo v filmih zaslužila tudi približno 130.000 funtov.

Ko se je zapletla, je nehala pisati blog The Tig, za katerega je imela nekaj denarja. Njen blog se je osredotočil na hrano, potovanja, zdravje in modo, dobila pa je približno 60.000 funtov oglaševanja za določeno blagovno znamko. Leta 2016, torej ko je srečala Harryja, je bila obraz kanadske blagovne znamke Reitmans in je v sodelovanju z njimi oblikovala dve skupini, eno s cvetlično kožo. Čeprav še zdaleč ni igranja, bloganja in nege z vojvodo, se Megan ni odrekla strasti, a kot gostujoča urednica je pred kratkim izdala številne britanske revije Vogue, v katerih je razkrila, da bo z dobrodelno noto oblikovala žensko poslovno skupino oblačil.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here