FOTO: Nataša Gorenc je tekla iz onkološkega oddelka! Kaj se dogaja s priljubljeno trenerko…

0
245

Znana kondicijska trenerka Natasa Jornek je na družbenih omrežjih objavila zapis, ki ga je veliko prestrašil.

Najbolj pa je začetek zapisa marsikoga zaskrbel.

Nataša je napisala:

Včeraj sem sedel v vesolju nekaj let svetlobo od gripe! Vrednote, ki so zdaj modne! Vse, kar se zdaj prodaja, ko smo lepi! Všeč mi je bilo! Primerno za bivanje tukaj in zdaj! Proč od krem, scintilacij in popolnih telesnih sprememb! V bolnišnični zgradbi … kjer samo naboji in zdravje! Tukaj ste … ali nimate kvadratov na trebuhu, obrabljenih pričesk po visoki modi, lakov za nohte in gora, ki upajo … to ni nič takega! Izračunajo nekoliko drugačne slike od slik v instagramu! Izračuna slike krvi in ​​slike notranjih organov ter vse vrste okrajšav, ki oznanjujejo vašo usodo, bitke in vašo zmago!

Ni večjega veselja, če zmanjka te stavbe, kot samo, da greš ven … dobra novica! Niste naveličani hitrostnih dirk! Veseli me, da bom lahko nov dan dihala s polnimi pljuči! Ali z zadržano potezo, a z ogromno posodo upanja … s slabo novico. ”

Novinarje slovitega portala Žurnal24 je zanimalo, za kaj gre. Nataša jim je povedala, da se ne ukvarja z zdravstvenimi težavami.

“Vse je bilo v redu, zame ni delovalo, ampak je bilo tudi pomembno. Velikokrat in takrat resnično cenite pomembne stvari v življenju. ”

Popolnoma se strinjamo z njenimi besedami.

Ko je Justin Hall leta 1994 na linku.net začel pisati svoj osebni blog, si morda ni predstavljal, kako bo to spremenilo svet interneta v naslednjih desetletjih.
Podjetja se vse pogosteje vključujejo v vsebino spletnega dnevnika. Imenovali so jo korporativni blogi, zdaj pa ji pravimo “vsebinski marketing”.

Prednosti pisanja blogov o podjetjih so lahko velike za podjetja.

Za trženje Slovenije smo odgovorni vsi državljani

Z omogočanjem dvosmerne komunikacije z vsemi zainteresiranimi stranmi se blogi še vedno štejejo za osebne zgodbe ali izkušnje, kar pomeni, da se razlikujejo od tistega, kar lahko beremo ali komuniciramo v odnosih z javnostmi. Z večino komunikacije na družbenih omrežjih so se korporativni blogi začeli upočasnjevati, dokler nekaj let nazaj nismo dobili novega buzzword-a, vsebinskega marketinga. Čeprav je vsebina popolnoma enaka, se je z dodelitvijo povečalo število podjetij, ki so začela pošiljati to vsebino.
Vsebina, ki jo objavljajo na korporativnih blogih, se od drugih vsebin razlikuje po tem, da je manj formalna in bolj subjektivna, saj so pisci lahko strokovnjaki na tem področju ali najdejo pisce, ki ponujajo vsebino z dvosmerno komunikacijo, vsebina je kratka, jedrnata in zabavna. Predvsem pa je sestavljen iz krajših člankov in veliko fotografij in videov.

Zakaj izbrati podjetje za pisanje bloga
Blog marketing je osrednje orodje za spletno trženje vsebin in več kot 60 odstotkov svetovnih spletnih trgovcev ga uvršča med načine, kako pritegniti nove potencialne ponudbe in povečati ugled blagovne znamke. Če podjetju primanjkuje kreativnega osebja, ki ga bo vodstvo najelo za pisanje takšnih besedil, lahko najdejo zunanjo osebo, ki ustvari vsebine, ki ustrezajo njihovemu strokovnemu znanju.

Bloger mora poznati podjetje, njegovo poslovanje in naravo posla. Zato je priporočljivo, da ga predstavniki podjetja najprej povabijo na sestanek, da pojasnijo koncepte, pojasnijo poslovne zahteve in pregledajo kodo. Ko pisatelj jasno razume pričakovanja podjetja, lahko pride do komunikacije s preprostimi elektronskimi sporočili in minimalnim sodobnim poslovanjem. Pred vsakim projektom blogerji raziskujejo to področje in s pomočjo pravih ključnih besed in hiperpovezav ustvarijo privlačno, klikno in uspešno medijsko vsebino na spletu. Zunanji strokovnjak na objavo medijev obravnava drugače, kot pričakuje podjetje, bloger (vsaj uradno) bi moral pisati bolj nepristransko.

Kdo vam je všeč? Jeff Bezos pravi, da ne le lastniki, temveč tudi osebje …

Ustvarjena vsebina se pojavi kot fotografija, video ali video v medijih, na spletnem mestu podjetja in avtorjevem uradnem blogu ter jo promovira na družbenih medijih. Influencerji, ki jih bere več tisoč ljudi, morajo povedati tudi, kako bo besedilo poimenovano, saj je v Sloveniji treba slediti besedilu zakona, ki zahteva posebno označitev promocijskih besedil.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here