Lastnik se je preoblekel v brezdomca in obiskal svojo restavracijo. Poglejte, kaj je storila natakarica!

0
36

Marija je kot običajno trdo delala v restavraciji in si nikoli ni mislila, da ji bo to življenje spremenilo tisti dan.

Na mizo je sedel moški, ki je očitno živel težko življenje, Marija pa mu je stregla kot vsi drugi gostje in mu rekla: “Ime mi je Marija, če kaj potrebuješ, samo mi povej.”

Brezdomec je takoj opazil, da z izjemo Marije noben drug uslužbenec ni hotel, da bi ga pogledal, kaj šele služil mu.

Pred časom je lastnik restavracije svojemu osebju povedal, da morajo sami plačati obrok, če strežejo nekoga, ki nima denarja in si obroka ne more privoščiti.

Marija je žvižgala jasno.

Ko je brezdomec končal jesti, je plačal denar in odšel, pri čemer je pustil beležko v vrednosti 100 dolarjev in glasnike.

Ko je Marija videla, s kakšnimi napotki je ženska ostala brez doma, je bila šokirana in nato prebrala sporočilo: “Draga Marija, spoštuješ me, ker vidim, da spoštuješ … To se odraža v načinu, kako ravnaš do ljudi, najdeš ključ do sreče, dobri načini te bodo vodili Vi in ljudje okoli vas. ”

Brezdomec je bil lastnik restavracije, ki je prišel v njegovo restavracijo, da bi se skril, da bi preveril kakovost svojega osebja.

Marija ni vedela, kdo je. Ni imela predsodkov, skrbelo je le, da ima vse, kar si želi, tako kot ostali gostje.

Njena velika simpatija in delovna etika sta ji ne le dajala čudovite nasvete, ampak jo je lastnik restavracije po tej izkušnji pripeljal do upravitelja.

Njena prijaznost ji je za vedno spremenila življenje.

Delimo to čudovito zgodbo naprej, spoštujmo vsakega človeka in sploh se ne zavedamo težkih zgodb življenja, ki so jih nekateri zapustili.

Po nasvetu terapevta Diederja Sanderja, ki je odgovoril na vprašanje bralcev pri The Sun, je bralka kontaktirala zaradi svoje zadrege, ker ni mogla zajeziti svojega napačnega vedenja. “Imel sem samo enega resnega prijatelja, vendar sem imel spolne odnose z več kot dvajsetimi. V lokalnem okolju sem že tako slab glas med vrstniki. To mi prej ni bilo všeč. Star sem 17 let in starši so zelo zvesti. Ves čas sem gojil ta duh.” .

“Seksiramo se, kadar koli lahko.”

Moj brat je star 25 let in je poročen. Prepričan sem, da je do poroke čakal do seksa. Mislil sem, da sem tudi jaz, ampak sem šel v boj z moškim lansko poletje. Bilo je zelo lepo in prepričana sem bila, da je prav zame. Ima tudi 17 let in srečali smo se v dramski skupini. Z njim sem na osemnajstem rojstnem dnevu njegovega prijatelja izgubil nedolžnost. Od takrat smo seksali, kjer koli smo lahko. Prepričana sem bila, da bova za vedno skupaj. Nato mi je prijatelj povedal, da ga je videla v nočnem klubu, kako sprejema drugega. Zlomil me je. Priznal je, da me vara. Prekinila sem stik z njim, vendar sem bila povsem čustveno prizemljena. Prijateljica me je spodbujala in povabila, da se ji pridružim na obisku v barih. Je odrasla oseba in je identiteto svoje sestre uporabljala za vstop v klube. Kmalu smo začeli hoditi po klubih. “Manjkalo ji je moške pozornosti in ni seksala.

Ista noč z dvema

“Fantje so me hitro opazili in začeli kupovati pijačo. Na stranišču sva imela samo en seks. Naslednji teden sem še isti večer seksala z dvema različnima osebama in vse se mi je zdelo v redu. Všeč mi je bila njuna pozornost. Seksala sem z več kot dvajsetimi moškimi od takrat Ne vem, kaj je narobe z mano. Starši so me bili zelo sram, “je dejal.

Procesor priporočamo …

Sanderjev odgovor je bil: “Stroga vzgoja in dejstvo, da te zavede prva ljubezen, te naučita, da si ne zaslužiš trajne ljubezni. Negotov si in očitno nimaš samozavesti. Pojdite iz tega, ne skrbite. Preizkusite se za spolno prenosljive bolezni in obudite samozavest in zaupanje. “

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here