ODMEVNO: Jezna Nataša Gorenc udarila brez dlake na jeziku: ”Sedaj je šlo pa res predaleč!”

0
250

Morda je Natasha Greenk najboljša trenerka v The Biggest Loser Slovenija.
Očitno je Nataša zadnje dni zelo jezna. Posebno jo je motila človeška občutljivost in želja po pohvali.
Svoje mnenje se je odločila objaviti na družbenih omrežjih. Brez dlake na jeziku je sprožila jezo. Poglejte, kaj sem napisal.
“Včasih se počutim, kot da živimo v dobi, ko ljudje vedno potrebujejo nekoga, ki bi ga hvalili! Naredi jim kretnjo! Nekdo jih vabi! Spodbuja jih z aplavzi! Počutijo se utrujeni. Uspešno!

Kot da ne veste sami o svoji vrednosti!
Logična in humana dober dan pohvale! Da nas hitro vzdihne in nas napolni. Daj nam krila! Pazite … za kratek čas!

Stvari so daleč daleč, res! Pohvaliti vse v povprečju ni res dobro, če si kdo tega ne zasluži, ne bi smel. Radi všeč, sledite, da sledite al kako ?!
Tudi če je vsebina popolnoma neumna. Tudi če vam komentiram, da ste Huda, vendar se morate vrniti, ampak kako?

Vidim, da je smer treninga tudi v smeri, ki ti je skoraj dovoljena. Samo zato, da bi se vam lažno počutil! Če boste deležni usposabljanja, ne delajte tega! Če želite jesti krof, ga dajte. Tudi če imate preveč kalorij! Vendar pa po rojstvu ali nosečnosti matere ne bi smele storiti skoraj ničesar. Lepo vas prosim!

Matere, še posebej tiste, ki imajo več otrok in si težko pomagajo, delajo vse, kar lahko! Res! Resnično življenje!

Bog ne daj, da bi se kdo vprašal, zakaj ima cel kup težav in reči da, morda zato, ker ima nekaj kilogramov! Jokanje in pritoževanje. Na to ne bo odgovoril. Vse mora biti zavito v bombažno volno! Naj kdo ni užaljen!

Zame je moja mati, ki je bila po rodu iz Vojvodine, vedno nočevala napredovati, kadar sem pridobila na teži, paziti, da ne odide. Ali pa da imam zelo velik r * t. Zdaj ji lahko vsaj povem, da je moderna. Ampak tako nisem imel nobenega šoka ali slabe samopodobe. Tudi nasprotno. Vedno pa sem se zavezal za svoje telo in tako bi bilo tudi do konca življenja. Ker sem to jaz in jo spoštujem.

Samo … življenje z napačnimi besedami! Dokler kaj ne bo narobe ali do zdaj, boste še kako cenili pravi nasvet! In iskrenost okoli vas! Četudi niso lepi in dobro izbrani!
Ker se resnični ljudje okoli tebe ne ukrivijo! Ker ti želijo dobro! Za razliko od prodajalcev lažnih občutkov!

Cenite se in hitro boste videli, kdo je “ponarejen” in kdo je “pravi”!
In ja, tudi sami ste lahko odlična motivacija in navdih!
Oni gredo za to!

Delite, če ste istega mnenja. Nataši čestitamo za njen pogum in tiste besede, s katerimi se res lahko strinjamo.

V valu priljubljenih “grdih” športnih čevljev so se številni modeli pridružili najnovejšim športnim čevljem Ozweego adzas. Model, ki je bil v 90. letih prejšnjega stoletja zelo priljubljen in ga je pred tremi leti oživel soigralec Adidas Originals vrhunskega oblikovalca Rav Simmons, tokrat prihaja v najbolj futuristični različici. Po besedah ​​Adidasa je copat Ozweego vodil oblikovanje na robu drznosti. S kombinacijo avantgardnega dizajna in izrazite adiPRENE tehnologije (ki zagotavlja udobje v edinem mediju) je Ozweego spoj tradicije z urbanimi trendi prihodnosti.

Devedeseta nas spominjajo na superge na značilnih materialih izvirnega modela, kot so mreža, semiša in termoplastični poliuretan, obložene z vrhom copata, pa tudi na izrazito oblogo vrvičnih odprtin, vložkov za učinke vložkov in prozorne opore za noge.

Z novo interpretacijo, ki je bila razvita in posodobljena posebej ob upoštevanju trenutnih urbanih modnih trendov, ozweego podplati predstavljajo najbolj navdušujoče čevlje na ulicah zdaj. Podoba modela je v drugem tisočletju v težavnih barvnih kombinacijah navdušila privržence originalnih izdelkov in nedavnih novosti, ki so zdaj naklonjene belim nogavicam. Ali v divje fluorescenčnih odtenkih

Oglejte si modele Ozweego v galeriji.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here