ODMEVNO: Patricija po koncu zveze brez dlake na jeziku udarila po Gašperju! Poglejte za kaj ga je označila…

0
2907

Na razstavi Ljubezen po domači, vse to kaže, da bosta oba brata našla družico.
Na koncu je srečo našel samo Jacka, ki bi kmalu postal papež.
Njegov brat Jasper, s Patricio, ki je tudi z njim hodil na romantično potovanje, se je odlično razumel, toda njegove misli so bile vedno z ženo ženske.
Jasper Patricia je povedala resnico šele šest mesecev po tem razmerju. Novinarji so govorili od slavnih slovenskih vrat urnurnal24 do Patricie.

Ni se obžalovala, da bi sodelovala v predstavi. Prav tako je povedala, da sledi zadnji predstavitvi, v kateri je izrazila svojo srečo, vendar ni bilo neprijetno. Rekla je, da je ponudba precej drugačna od resničnega življenja.
Pravi, da ni bila razočarana, ko je Jasper odkril resnico. Verjame, da če niso skupaj, nima smisla. Priznala je, da še vedno potrebuje nekaj izkušenj, vendar je menila, da Jasper ni v njeno korist, razen v skupnosti in pred kamerami.
Na koncu so jo novinarji vprašali, če misli, da je Jasper dolgo skril resnico. Patricia je odgovorila:
“Ne, nisem mu zameril, ker ni bil iskren do mene, vedel sem, da je lahko samo zameril, je bil smešen.”

Maribor – Žoga je šla na desno in levo na levo. Vzemite ga od 20 metrov, z levo nogo slabše in zelo prefinjeno. Žoga je letela mimo vratarja, ki je z enim strelom rešil potovanje. Iz vrat se je spremenila v mrežo. Zaponke dvignejo mojstrovino na noge.

Od Mariborskega rocka Croonaveter potrebujete le 11 minut, da bi pred finalom pred kvalifikacijami za Ligo prvakov na Islandiji navdušili okoli 1000 navijačev iz Maribora. Pokazal jim je, kaj je Maribor naredil, ko je štiri leta igral z Olympijo in osvojil dve zvezdici na prvenstvu.
Maribor: Gorica 4: 1 (3: 0, Croonaveter, Kotnik, Melk, Zuglj)

“Bili smo močni,” je na kratek in jedrnat način dejal Cronavetter, ko se je Styria osredotočila na veter, seveda je bil Kronavetr v Ljubljani, sledil je vijolični teden gospoda Feverja in hitro postal še ena tarča, nato pa Bilo je mogoče očarati nasilne stevardese.

2: 0 Na prvi hrvaški tekmi, Gorici (4: 1, Martinu Melicu in Nini Ogilg za Mariboru), je Andrei Kotnik poškodovan v novinci. Tako je bil njegov cilj malo več, kjer je lahko odkril talent, ki bi se lahko razvil v bolj človeški park.

Nasvidenje, pragmatizem

Maribor je močan, tako močan, da trener Darko Milanič nima drugih razlogov za neverjeten sijaj. Strelec prvega igralca Luka Zahović ni v polnem ritmu, ampak je najboljši igralec prejšnje sezone, Roddy Požeg Vancaš, dva meseca kasneje je prvič igral nekaj minut. Ni nič, športni direktor Zlatko Zahović je izbral okrepitve, s katerimi bi spektakel in razstava v Ljudskem vrtu premagala realizem in taktično kulturo.

“Redko se zgodi, da je skok zelo bogat, pravočasno je prinesel kakovost in igralce s popolnimi rešitvami, zdaj pa moramo vsiliti igro, ki jim omogoča čim več žogic, za katere bodo morali delati, vendar ne smemo pozabiti na ravnotežje v igri. Bolje bomo, «ni skrival zadovoljstva generala Melanića, ki je razkril predstavnika Maribora. V uvodni tekmi ni bilo pomembno igrati, ampak nikogar: Handanovic, Klinar, Villier, Rajevich, Boizica Vanshash, Misanovic, Pagdi, Behl, Pohlar, Zahovic. , Hotech … Trener ne bo tako lahek, da ima dva nogometaša, ki se bosta soočila z ostro konkurenco.
Slika
Rok Kronaveter (žoga) je že najljubši Violu. Foto: Taj Regent

“Vem, da bodo mnogi sprejeti po mojih odločitvah,” je Milanič očitno bel dan, kakovost in širok spekter igralcev pa prinese neprijetne skrbi in ne le blage skrbi. Včeraj sta me spremljala Zlatko Zahović in pomočnik trenerja Saša Gaser na Islandiji, prvi evropski tekmovalec.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here