ODMEVNO: Schumacher ni več priklenjen na posteljo, cevke za hrano pa sploh več ne…

0
1730

Pred petimi leti je bil v smučanju močno poškodovan nekdanji skiper in svetovni prvak Michael Schumacher.

Njegovo stanje ostaja skrivnost, skrbno varovana za družino, včasih pa včasih daje nekaj novih informacij o stanju svetovnega prvaka sedemkrat.

Minilo je pet let od tragične nesreče smučanja v francoskih Alpah. Forest je dobil udarec na glavo, njegovo življenje je bilo komaj razrešeno.

Od takrat je njegova žena Corina skrbno skrbela za njegovo stanje. Vse svoje tesne prijatelje sem prosil, naj molčijo ali ne več njenih prijateljev.

Trenutno skrbijo za nepremičnine v Švici, v vili vredni 55 milijonov evrov. Nahaja se ob jezeru med Luzanom in Ženevo. Večina navijačev še vedno živi v prepričanju, da je junak zaklenjen na postelji in jesti s tekočo hrano.

Sportsmail je razkril, da Shumi ni treba biti na postelji ali na cevi. Vendar potrebujejo posebno nego in zdravstveno varstvo, ki naj bi stala do 55 tisoč evrov na teden.

Z 51 tekmovanji na svetovnem prvenstvu v formuli 1 je zmagovalec vedno s svojo družino, vendar ga nekdanji šef in dober prijatelj Jean Todt redno obišče. Schumacher je njegov sin in sedemkrat skrbno opravi vse informacije, povezane z junakom.

3. januarja je Schumacher zaključil 50 let, položaj pa se počasi izboljšuje.

Nedavno je obiskal tudi kardinal George Gansuen, ki je razkril:

“Najprej sem se pogovarjal s Corino Schumacher in njeno mamo, nato pa sem spravil čarovnika Michaela Schumachera v dnevno sobo in sem si povedal, da ga občudujem, da sem ga dobil iz roke, da je bilo toplo, da stvari niso mogle opisati.”

Prvotno stanje se počasi, a zanesljivo izboljšuje. Pošiljamo mu veliko pozitivne energije.

Vso srečo, gozd!

Sasha Leshnik je pevka in igralka, ki nas je navdušila na odru. Na sončen pomladni dan, še preden je modni objektiv vstopil v Michnicov obraz, smo klepetali o njeni karieri z ledom brez ledu. Izogiba se temu. Zakaj? Zaradi zvoka, seveda!
Saša Lešnjek je v svoji karieri dosegla 19. leto. “Moj največji trenutni projekt je Brilliantine Musical, kjer igram s Sandy.” Do sedaj smo imeli okoli 40 predstavnikov in imamo čudovit čas! ” Dokumentiral sem Sašo Pi, ki je prav tako ustvarjala lastne skladbe, kot jih je predstavila v glasbi Vesna.

Obiskala je glasbeni in baletni inštitut v Ljubljani, kjer je študirala jazz, vendar je na kratko študirala tudi v Gradcu. Vrnila se je predvsem zaradi številnih projektov, saj je bilo dnevno vodstvo Ljubljane, kjer je delala, v Gradec, kjer je obiskovala obvezna predavanja, zelo veliko.

Slišal sem briljanten izdelek, ko je pela v Vesni in jo povabila na avdicijo

Kako si dobil vlogo v Brilliantinu? “Imela sem srečo, da sem začela z Vesno, prišla sem slišati peto ženo skladateljice in me povabila na preizkus, zato sem prišla k Vesni, tako kot Brilliantine,” mi je povedal Sasha, “pel sem v Vesni in me poklical na test.” , Ponuja 450 igralcev, pevcev in plesalcev za tridnevni test za Brilliantino.

Svojim glasom dodaja risbe in ustvarja svoj prvi album

Mladi umetnik ima še eno zanimivo delo. Med drugim tudi sovpada s pristojbinami! Zvok Sneguljčice je bil izposojen, ko so sinhronizirali Disneyjeve risanke s slovenskim. Sneguljčica je bila tudi v Ralf animaciji Crash Internet: Ralph 2 Breaker, slišali boste njen glas v mnogih drugih risankih na Nickelodeonu.

In še nekaj drugega – prav tako sem spoznal, da je njen prvi album, ki bo verjetno izšel letos, v pripravi.

Ni všeč črna barva, vendar je jermenica naprava za zaščito pred zvokom

Ker je Sasha govorila o modi, je vredno, da čuti njen stil v modi. “To je zelo preprosto,” pravi, razdeljena v svetle barve. “Nosim nevtralne barve, belo, sivo in rjavo … Ne maram črne barve, nikoli mi ni bilo všeč in mislim, da v garderobi ni nič črn.

Sao Paulo, BRAZIL: German Ferrari driver Michael Schumacher gives a press conference, 19 October 2006, in Sao Paulo, Brazil, three days before the Brazilian Formula One Grand Prix. Defending champion, Spain’s Fernando Alonso from Renault, has a 10-point cushion at the head of the drivers’ standings and requires just one point, from a finish in the top eight, to confirm retention of his title before leaving Renault for McLaren. Alonso’s strong position has not left the Spanish driver complacent, however, even though the only way Schumacher would win the title is if the Ferrari driver wins the race and Alonso retires. AFP PHOTO DDP/MARCUS BRANDT (Photo credit should read MARCUS BRANDT/AFP/Getty Images)

Sprejeli smo se pred objektivom v poletnem krilu s cvetličnim odtisom iz Orsaya, razkošnim belim kosom iz Massa in White Pulisa, njegovega največjega zaveznika. Zakaj? “V hladnih mesecih imam veliko utripov, predvsem zaradi zvoka, ker morajo biti pevci pozimi zelo previdni,” je dejal. “Preventivno, pijemo tudi čaj in se izognemo ledu.”

Sandy je ista oseba, skoraj za veliko razliko

Kako je njen modni stil odkril s svojim slogom Brilliantine Sandy? “Sandy ima rožnato obleko na začetku, kar ji je bilo potrebno nekaj časa, da bi se spoprijateljila … To so drugi časi … Sandy je dobra punca, ves čas dviguje kolena, zelo je tiha, kozmetika …

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here