ODMEVNO: Župnikova zalezovalka ne odneha! Ne boste verjeli kaj je storila sedaj…

0
236

Jasno je, da je drama o Lidiji zapustila Clemenčiča in župnika Morsko Soboto, 30 let mlajšo, pravkar začela.

V začetku avgusta so se v javnosti pojavila poročila o domnevni ljubezenski zvezi med vernikom in 30-letnim pastirjem.

Zanimivo je, da se je gospa bila pripravljena izjasniti in svojo zgodbo predstavila številnim slovenskim medijem.

Slovenska poročila zdaj kažejo, da je bil v težavah tudi nadškof Peter Otomv, ki je ob izbruhu primera verjel v župnika Kohrja. Javno sem ga podprl.

Vrata kažejo, da Lydia Turk Kempic kriminalizira škofa Stompa. Odvetniki naj bi se izognili odhodu Klemenci يتش, vendar je še vedno uspela prepričati znanega odvetnika iz Murske Sobote, da v njenem imenu vloži pritožbo.

Slovenska novice navajajo, da je škofu očitala, da je Lidijo razglasil, da je vaše besede javno pustil za neprimerne.

Če ne bo zunajsodne poravnave, se bo moral škof zagovarjati pred sodniki.

Očitno se je celotna zgodba začela z dobrim začetkom.

Kaj menite o celotnem primeru?

Nikoli se ne boste počutili udobno v svoji koži in ogledalo postane vaš največji sovražnik in v vas se prebudi neke vrste mazohizem, ko se vsako jutro gledate v ogledalo. Gledate v ospredje, iz profila in v hrbet – in vsakič, ko prepoznate, kako zelo sovražite maščobo okoli trebuha, svoje viseče roke in veliko rit.

Točno vem, o čem govorim, ker sem eden od teh ljudi. Plešasta in mastna je postala pri 38 letih. Zdravnik mi je predpisal tablete za visok krvni tlak, holesterolne tablete in celo antidepresive – ker debelost vpliva na dih kot udarec na moj želodec.

Najslabši je občutek izgube volje, saj nočete skupnosti ali javnosti, ker ne želite, da vas ljudje obsojajo. Na počitnice na plaži sploh ne greš, ker nočeš, da se je vsi udeležijo – iz napačnega razloga. Preprosto se sramuješ sebe in samozavest iz dneva v dan izginja. Vendar pa ne morete stati pred mamljivimi živili, pecivi in ​​prigrizki pred televizorjem.

Sem Marco in sem brez naporne vadbe izgubil 50 kilogramov

Po teh 20 vrsticah za oddajo je čas, da se predstavim. Ime mi je Marco, nekoč sem bil 145 kilogramov. Bil sem “mojster” pri iskanju izgovorov, zakaj kilogrami pridobivajo iz dneva v dan: delam sedeti, nimam časa za telovadbo, raje preživim čas z družino in imam operacijo kolena … Imel sem tisoč in en izgovor za svojo neaktivnost.

Kot vsi drugi sem tudi jaz poskusil veliko diet. Preveč bolečine zaradi majhnega rezultata in izgubljenih kilogramov se takoj povrne. Po kateri koli logiki bi morali biti na dieti do konca svojega življenja. Dieta je kot opustiti kajenje. Ena cigareta po mesecu je dovolj in spet gre vse hudiču. Vrnite kilograme, ponavadi nekaj dodatnih.

Najbolj me je prizadelo, ko mi je sin rekel, da sem diskvalificiran. Moj sin, star 16 let. Vedno sem slabe volje in nekvalificiran. To samo poslabša moje težave s samopodobo in depresijo.

Vsi, ki smo debeli ali ki smo, verjamemo, da se bo življenje popolnoma spremenilo, če izgubimo veliko uteži. Veste kaj? To je čista resnica.

Moje življenje se je popolnoma spremenilo. To nisem bil en dan, da sem se odločil spremeniti vse svoje navade, ker nobeden od nas ni imel časa preživeti življenja v telovadnici, kot je Rocky – zbudil se je pred sončnim vzhodom, tekel 15 milj in popoldne odšel v telovadnico. Kaj pa priprava obrokov za cel dan, uživanje 17 obrokov na dan, 120 različnih sestavin v hladilniku in ves dan branje novih prehranskih nasvetov.

Moje življenje so preobrazile neverjetne steklenice. Vsi vemo, kako lahko rečemo, da “čudežne tabletke” ni. Zame obstaja. Ime mu je RE-Lite Plus. Ali veste, kako je lahko resnično nekaj dobrega? V tem primeru je v redu in poanta. Zelo šibka beseda je opisati izdelek, ki vam v samo nekaj mesecih popolnoma spremeni življenje – preprosto neverjeten.

Priznam, bil sem skeptičen, ko sem prvič videl ta izdelek na spletu. Začel sem iskati aktivne sestavine, ki jih vsebuje, in vse informacije, ki sem jih odkril, so le potrdile učinek RE-Lite Plus. Vsaka posamezna sestavina je imela številne študije priznanih centrov, ki so potrdile učinek izgube teže.
Nisem izgubil ničesar razen odvečnih kilogramov – in odločil svoje mnenje.

Kako opišem svoje stanje, ko sem začel uporabljati RE-Lite Plus? Morda je najboljši izraz “čisti šok.” Kako drugače opisati okoliščine, ko vsak dan pokažete manj tabel kot KILOGRAFIJA! Da, prav ste prebrali – vsak dan 500 gramov, pol kilograma.

Prve dni sem mislil, da izgubljam odvečno vodo in da se bo ta napredek ustavil. Hvala bogu, da se to ni zgodilo. V treh mesecih sem izgubila 45 kilogramov. Moja žena je mislila, da pijem strup in ne izdelek za hujšanje. Toda razen tega … vrača se mi energija, dobil sem voljo za življenje in nasmeh – človek, s katerim sem se zbudil.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here