POZOR: Če opazite kaj takega na vaših nohtih, TAKOJ pojdite k zdravniku!

0
168

Gospa se je odločila, da obišče salon za manikuro in si uredi nohte. Tam je bila Lisa Harrison Williams, kjer je takoj opazila, da nosi nekaj črnih nohtov. Takoj je vedela, da je nekaj narobe.

Vprašala me je, če pozna vzrok za nenavaden pojav na njenem nohtu. Odgovorila je, da ji je že povedala več različic. Vrstice morajo biti dedne in jih lahko povzroči pomanjkanje kalcija ali kolagen.

Iz preteklosti je Manikerka vedel pravi razlog za ta nenavaden pojav. Seveda ni želela prestrašiti svojih strank, ampak ji je samo povedala, da mora čim prej obiskati zdravnika, da bi lahko pregledala nenavadno linijo na sredini nohta.

V nekaj dneh je gospa poklicala salon in potrdila manikuro. Imela je kožni rak, ženska je imela redko obliko kožnega raka.

Oglejte si to tiho in zloveščo obliko raka. Delimo to opozorilo in nekdo vas lahko reši. Hvala

TACEN – Po veslanju veslačnega čolna Anče Berčič v Tacnu v tretji tekmi domačih navijačev je bil na drugem mestu srečen, v finalu kajakašice Eve Terčelj pa je ponovil svoj uspeh.

Turchle je pustil za sabo, ne da bi se dotaknil samo Stefania Horn, ki je osvojil prvenstvo z 0,26 sekundno prednostjo. Tretja je Ukrajina Victoria, ki nam je padla z enim pritiskom na 0,91 sekunde.

V polfinalu je Eva Alina pobegnila iz Hoshvara, ki se je brez dotika 25, in Ade Novak. Ponoviti je morala polfinalni krog – ker je pes lajal ob veslanju, zato so se pritoževali v slovenskem taboru.

Prvi vtis o njeni poškodbi (58 sekund od kazni), medtem ko je bila Novakovska vrstica na drugem mestu veliko boljša, je dotik dosegel trinajsto mesto, kar za elito deset ni bilo dovolj.

Pred tem je Berčič osvojil drugo mesto v finalu kanuja v finalu. Italijan Roberto Culzengari, ki je zmagal 87,48 sekund za 1,3 sekunde premagal Bircha, je zmagal najboljši, slovaški Aleksandr Slavkovski pa je dobil dober čas.

V polfinalu je bil najhitrejši Benjamin Savčik, vendar je imel v zadnjem delu zadetka isti cilj kot Slavkovski in z 91,25 sekundi osvojil četrto mesto. Luke Božič je zgrešil en gol in dosegel deveto z 50 sekundami.

Kakšna so pravila?
Policisti morajo izbrati mesta, ki za njih in druge udeležence v prometu ne predstavljajo nevarnosti, ter meritve hitrosti. Policisti običajno izberejo mesta na javnih mestih, seveda pa se lahko na zasebnih zemljiščih (uvoženih na gozdnih poteh in travnikih) pojavijo tudi ustrezni posamezni prostori, ki jih v teh primerih uporabljajo policisti, razen če lastniki zemljišč izrazijo zahtevo. , Ne želijo, da policija tam opravlja meritve.

Občasno za izvajanje meritev policisti uporabljajo tudi kvadrate in parkirišča – policisti te prostore uporabljajo le, če lastnik dovoljuje zasebno rabo zemljišč.

Zakonodaja določa tudi nekaj izjem za policiste.
Zakon o predpisih o cestnem prometu (ZPrCP) navaja, da je na določenem mestu na cesti ali v določenem zaščitenem kraju za avtobuse ali taksije, vozilo prepovedano parkirati in parkirati. Zaradi vstopa ali izstopa potnika je dovoljen postanek na postaji zunaj hodnika, če to ne ovira javnega prevoza potnikov v cestnem prometu. Izjema od tega pravila je določba, da lahko policisti in občinski uslužbenci pri ustavljanju zunaj koridorja prenehajo opravljati svoje dolžnosti in jih ustavijo pri opravljanju svojih dolžnosti, pod pogojem, da tovrstni javni prevoz ne ovira potnikov v cestnem prometu (65. člen ZPrCP).

Policisti lahko ustavijo vozilo na mestih, ki jih prepoveduje prometna pravila ali semaforji (69. člen ZPrCP) za nujno obdobje za izvajanje nujnih policijskih nalog.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here