ŠOK: Fant prišel iz prihodnosti in povedal kaj nas čaka, prestal je tudi detektor laži!

0
685

Neverjetna zgodba iz Združenih držav je pretresla občinstvo. Nekaj ​​posmehov, spet, fant misli, da je to res prihodnost.

Človek, ki trdi, da je prišel iz leta 2030, je prispel in v tem času je tvegal svoje življenje, da nam razkrije, kaj vsi pričakujemo. Detektor laži je tudi uspel, vendar vztraja, da mora ostati neznan. Poglejte, kaj je rekel.

Donald Trump bo leta 2020 ponovno izvoljen za predsednika Združenih držav, umetna inteligenca pa bo postala pomemben del vsakdanjega življenja, tehnologija pa bo prevladala v svetu, je dejal.

Moški je priznal tudi, da je imel anoreksijo in da je bil depresiven. Star je 50 let, vendar je vzel tablete za pomladitev, ki se je spremenil v 25-letnega fanta. Mnogi od njih so bili seveda skeptični, zato se je strinjal s testom z detektorjem laži, ki ga je prešel. S svojimi argumenti trdi, da ima dokaze, vendar niti ne ve, ali ga bo predstavil “zaradi paradoksa”.

Kaj je rekel?

Domače funkcije bodo roboti izvajali leta 2030, telefoni pa bodo ponovno postali večji. Betcquin bo bolj uporabljen kot kdajkoli prej, vendar denar ne bo izginil. Še naprej se bomo soočali z globalnim segrevanjem, Evropa pa bo v Severni Ameriki bolj hladna in toplejša. Leta 2028 bo oseba potovala na Mars in v istem letu razkrila javnosti, da je potovanje mogoče sčasoma. Skrivnostne organizacije naj bi potovale skozi čas.

Mnogi so ga prepričali in mu verjeli, ostali pa so še vedno skeptični. Morda bo moral predložiti nekaj drugih dokazov.

Ali verjamete v potovanje skozi čas?

Ameriški predsednik Donald Trump je odločno zavrnil trditve novinarja Jeana Carrola, da jo je poskušal posiliti v devetdesetih letih. Trdil je, da jo je poskušal posiliti v garderobi, kot fantazijo.

Trump trdi, da ni nikoli srečal Carol in da so njene trdne obtožbe del poskusa povečanja prodaje njene knjige. “Vsakdo bi se moral sramovati ponarejenih zgodb o napadu za propagando, prodaji knjige ali uresničevanju politične agende,” je dejal Trump in pozval vse, ki bi imeli informacije, da Demokratična stranka sodeluje s Carrollom, poročali so v Belo hišo. Hkrati je trgovina Bergdorf Goodman na Manhattanu, čez cesto od njegovega Trumpovega stolpa, priznala, da niso imeli videoposnetka o domnevnem incidentu.

Carrollova obtožnica je zapisana v njegovi knjigi Zakaj potrebujemo moške? Skromen predlog, objavljen v New York Journalu. Domnevni napad se je zgodil konec leta 1995 ali v začetku leta 1996, ko je bil Trump poročen z drugo žensko – Marlow Maples. Spoznali so se v trgovini, kjer so jo identificirali kot prevarantko nepremičnin in ji povedali, da kupuje darilo za dekle. Začeli so pogovor in se smejali, da v kabini nosijo spodnje perilo. Na stojnici se je Trump začel voziti. Ko so ga brcali, so se obotavljali, vendar so se znebili sprejema in pobegnili. Pravi, da je svojim prijateljem povedala o dogodku. Ena ji je svetovala, naj obvesti policijo o Trumpi, medtem ko ji je svetovala, naj vse pozabi, saj je Trump oborožen z dvema odvetnikom, ki sta ga raztrgala.

Carol je 16-letna ženska, ki je obtožena spolnega kršenja (vsaj). Na koncu članka je zapisala, da je bil Trump “zadnji strašen človek” in da od dogodka ni imela spolnega stika s katerim koli drugim moškim.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here