ŠOKANTNO: Eden najbolj znanih slovenskih športnikov doma pretepa svojo družino!

0
528

“Tabor Slovenalostinka,” je napisala slovenska mati na socialnem omrežju facebook. Napisala sem ji razočaranje nad papirjem. Razočaran, ker je za poletni tabor zaprosil le en otrok. Kot sem zapisal, se starši niso odločili za tabor, ker je bilo “zelo vroče za otroke, ker niso več všeč, preveč hodili, bili so premajhni za jesti, bili so obešeni na živce, ne zato, ker XX ni, da so preveliki, Ne morejo jih motivirati. ”

Razočaran, ker ni več druženje, ni več bivanja v naravi in ​​podobno. Za mnoge so otroci prikrajšani.

S svojim zapisom sem napisal več komentarjev.

Celoten dnevnik je objavljen in se ne ureja
Tabor ostalostinka (Osnovna šola starševske pošte 7a)
Res je žalostno, da se nihče razen Svet ni prijavil za tabor. Zakaj otroci ne želijo? Ali je bil odstranjen slab vodnik? Ali niste bili dobri v zadnjih letih? Od staršev slišim, da jim ni več všeč, da preveč hodijo, da so prešibki, da bi jedli, visijo na živcih in da je razlog, da XX ni tako vroče, da jih ne bi mogli motiti. Kamp bo nadomeščen z družinskimi počitnicami, morjem, potovanji in morda prostim časom doma.

Ali bi lahko zamenjali taborišče? Naši otroci živijo v času potopitve v dražljaje, druženje in digitalno merjenje trivialne sile s svojimi vrstniki na lestvici površine, večinoma materialne vrednosti. Mi, njihovi starši, živimo v svetu hitenja in lova po “kakovosti življenja”, ki ga pogosto razumemo kot kopičenje nečesa – materialnih dobrin, trditev o situaciji in morda celo izkušenj, družabnih dogodkov, užitkov. Tekmujemo s časom, z drugimi, s seboj. Naši otroci sodelujejo tudi v podobnem nagnjenju in akumulaciji, ki po našem modelu presojamo stvari glede na ključ do njihovih individualnih prednosti. Da bi nekateri sistemi delovali – redko in redko – po načelu skupnosti in solidarnosti (medgeneracijsko), lahko zlahka pozabimo: Za razliko od vseh drugih športnih trenerjev, učiteljev glasbe, scenskih trenerjev in hip hopa, ki delajo z našimi otroki, Zala za delo ne prejema nobenega plačila .
V kampu otroci niso usposobljeni za samostojnost, odgovornost in odnos do narave. Težijo z odlašanjem potreb, zbiranjem, ustvarjalnostjo v nepopolnih pogojih, sodelovanjem in vztrajnostjo. Našli so se na položajih, ki jih noben družinski praznik nikoli ne bi mogel ustvariti. Obotavljajo se čakati: na koncu straže se je dež ustavil s počitkom in prigrizkom, ki ga je pred kosilom pojedel 12 otrok. Spoznajo počasno in poenostavljeno.

Spoznajo, da narava ni udobna, ampak zanimiva in ne nevarna. Menijo, da uživanje dolgotrajnih prizadevanj in zanikanja pomirja in polni več kot le takojšnjo rešitev. Čeprav izgleda kot skleda, vzpostavitev taborišča v naravi krepi in krepi odnos s samim seboj, saj nas narava ne ceni v smislu lepote, oblačil ali družbenega statusa. Po 14 dneh kampa brez stika s starši, se otrok vrne rahlo vitko, umazano, podrgnjeno, drugi pa je boljši. Vsaj tako mislim.

DVOR, UUEMBERK – Na cesti od Dvora do žužemberka se je zgodila prometna nesreča malo popoldne. Po prvih rezultatih prometne policije je 44-letni voznik motornih koles iz Avstrije izgubil nadzor nad motorjem med vožnjo in padel. “37-letni voznik in potnik sta bila resno poškodovana in odpeljana v bolnišnico v Novem mestu, kjer je ta popoldne umrl kljub prizadevanjem medicinske ekipe,” pravi Novo Misto Po. Voznik avtomobila je ostal v zdravljenju in ni bil v smrtni nevarnosti.

Voznik in potnik sta bila primerna za kolesarje, opremljene in čelade med vožnjo. Po prvih rezultatih je nesreča povzročila nerazumno hitrost glede na stanje in značilnosti koridorja – to je bilo zaradi mokrih dežev, voda je bila zadržana v posameznih mestih.

Preiskovalnega sodnika so o dogodku obvestili tudi tožilec in državni okraj. Zaradi prometne nesreče in odstranitve posledic je bil cestni promet oviran do 15.10 ure.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here