Svet je dobil novo grožnjo:Ta hrana vam v 97% povzroči raka! Države po svetu so vedno bolj nervozne

0
191

Rak je ena najhujših in najbolj smrtonosnih bolezni našega časa

Tehnologija in medicina se trudita najti zdravilo za ta rak. Vsi vemo, da je hrana glavni vzrok raka in da imate seznam živil, ki povzročajo raka. Oglejte si to … morda bi bilo pametno, da se tej hrani izognete malo več!

Meni:

– Konzervirani losos

– Paradižnik v pločevinkah

– Mehke in sladke pijače

– predelano meso

– Popcorn kuhan doma v mikrovalovni pečici

– Pomfrit iz trgovin

– Visokokakovostna živila (pizza, krompir, sir, sendviči, kruh, vložena zelenjava in vsa hitra hrana)

– rafiniran sladkor

– Rdeče meso

LJUBLJANA – “Hitrost, moč, premik in podobni programi verjetno niso najboljši za igralce, kot sem jaz.” Kot splošno pravilo, igram proti fizično nadrejenim tekmovalcem, a ko imam žogo v roki, sem boljši od mnogih, “je dejal Gorean Drajek, BTC Crystal Palace, ki se strinja, da je sodobna športna tehnologija vedno bolj dobrodošla in nepogrešljiva.

Drajic, ki je med prebijanjem v NBA pohodil Slovenijo, je bil veleposlanik v SporTech Stars Agency Sportelete, kjer je izbral vec projektov, ki bi lahko na kakršen koli nacin koristili športu. Na koncu je Odbor izbral Start-up Physic AI, trije mladi podjetniki pa bodo na zmagovalno nagrado odšli na Dragićevo tekmovanje v Miamiju. “Mislim, da je prav, da pomagamo mladim in jim olajšamo življenje,” je dejal Drajic s sogovornikom, slovenskim računalniškim strokovnjakom Gorom Leskovičem, predavateljem na univerzi Stanford. Lyskovič, ki je razvil socialno mrežo iz Pinterest-a, je dejal, da so športi, znanje in podjetja pogostejši kot si predstavljajo.
Dobrodelni projekt # podamdaigram
Goran Dragić bo sredi avgusta odšel v ribnik, ker njegovi otroci prvič hodijo v šolo. Pred tem se bo v Tivoliju v Ljubljani, v okviru dobrodelnega projekta Gog # podamdaigram, odprlo prenovljeno košarkarsko igrišče. Isto smer je treba postaviti v Mariboru. V ta namen bo Dragić razvil mobilno aplikacijo, ki bo oddaljenim uporabnikom svetovala o osnovah košarke in treningu. “V Združenih državah Amerike je tehnologija redna spremljevalka športnikov. To je res, saj v zasebnem življenju uporabljamo vse različne pametne naprave. Na primer, v NBA merimo ekvivalent ciljne vrednosti in aplikacija izračuna, kaj je treba spremeniti, da bi večkrat zadeli košaro. Povezani smo z igralci, ki vse dosežejo, igralci imajo točke padca, trenerji nam pomagajo pripraviti se na naslednje tekmovanje, na primer, dobim tri zagovornike, da jih pokrijejo, s statistiko, vidim, ali je igralec levo ali desno, Ali večkrat prodre v g Knapp v levo ali desno, in kolikšen odstotek njenega cilja, in vse več nevarnih mest. Če ste kliknili, Vsory video posnetek, ki ga najbolj pogostih kampanj in podobno, “je pojasnil Dragić.

Med 23. in 26. junijem bo imel tradicionalno košarko za osnovnošolce v Rugli. “Želim nekaj vrniti v okolje, ki sem ga pripeljal in me naredil kot človeka in športnika, kot sem jaz,” naloga je seznanjena z Dragićem, ki želi, da nekdo drug čuti isti občutek, ko je prvič dal Moliz Košice žogo: Čas, rekel sem, da bom nekega dne želel biti kot on in igrati v NBA. “

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here