Tina Maze razkrila šokantno novico: ”Imela sem tumor!” Poglejte kakšne zamere ima tudi do smučarske zveze…

0
3335

Tina Mazi skrbno skriva svoje zasebno življenje iz oči radovedne javnosti.
V pogovoru z Delo je sedaj razkrila nekakšno nelagodje pri FIS.
Rekla je:

“Za njih tumor ni resna stvar in tri lekcije na kolenu so!”

Še vedno se je pritoževala, da nima nobenih ugovorov glede njenih zdravstvenih težav:
“Tega nisem sprejel, bil sem zelo razočaran, da bi to storil.” Moje težave zanje niso bile vredne vložiti škode, zato nisem dobil številke na prvih sedmih v Mariboru, ampak na 34. Za njih tumor ni resen, Trije na kolenu so … potem so začeli z Jerseyjem in lokalno smučarsko zvezo … Oba sta se obrnila na nesprejemljiv način. ”
Tina Mazi-Delo ji je povedala, da se ji je to zgodilo v preteklosti, vendar zavrnitev še vedno obstaja.
“Imel sem tumor, benigni tumor, nekaj resnega.” V FIS-u sem mislil, da sem eno leto na Eurosportu in da nisem več želel smučati, ampak imam lep čas. ”

»Če ste noseči, boste okuženi.
“Bila sem v procesu nosečnosti … Bodimo realni, ženske pri tem trpijo velike težave, nosečnost ni očitna.” Zdravniki so mi predpisali udobje.
Na koncu sem ugotovila, da je vzela odmor za eno leto, ker je lahko varno rešila vse. Zdravstvenih težav ni razkril, ker je bilo zanj zelo občutljivo obdobje.

Veseli smo, da se je zgodba dokončno razkrila.
Toda želimo doseči veliko uspehov, zlasti zdravja, tudi v prihodnosti!

Tokrat se selimo okoli ribnika, zaupanje in lepota Poterbin pa sta se pogovarjala z Marijo, mamo enega najuspešnejših obetavnih košarkašev – Luke Dončiće.
Miriam Putterben je mati, v katero je otrok ponosen na vso Slovenijo. Miriam je pred leti zapakirala svoje torbe in s sinom Luco Dončićem preselila v Španijo, kjer je bil postavljen od poti do naslova enega najuspešnejših slovenskih košarko, ki danes občuduje ves svet. Lansko leto, s pristaniščem ponovno preselil, tokrat v Dallas, kjer je košarka razburjenje v najmočnejši ligi lige.

Superstarova mati, ki jo je očarala

Uspehi sreče so spremenili njeno življenje, ker je slišala tudi svetloba nad bazenom. Pozornost ameriških medijev je pritegnila k svoji mladi podobi, zato se sprašuje tudi, kaj je skrivnost tega videza.

Njeno življenje se zdaj širi med Ljubljano in Dallasom in skoraj vedno rutinsko prečka ocean. Konec leta, na primer, v korist Luke je leta 2018 dobil najboljšo slovensko atletsko nagrado, med obiskom domače države pa smo obtičali na premoru. Z Miriam smo se pogovarjali o njeni lepotni rutini na razstavi sodobne klinike Juventus.

Miriam je veleposlanica klinike, ki jo je ustanovil Orus Ahčan, kirurg, je dejal dosežke, da smo letos prebrali skoraj toliko kot dosežke Luke Dončiča – med drugim s svojo ekipo v UKL Ljubljana s pomočjo 3D modela pacienta naredimo nov kostni nos in mehko tkivo!

Klinika poleg kirurških posegov nudi tudi lepotno in neinvazivno razvajanje kozmetike, medtem ko obiščete Miriam, ki se prepustite make-upu, negovanju kože, manikuri ali skakanju v kriosavno, da ste obdani z zračnim hlajenjem od -140 do -180 ° C!

Je to njena skrivnost v novem videzu? Spodaj si oglejte mini-intervju.

Po uspehu vašega sina v parketu so vas odpeljali v Dallas. Ali se je vaše življenje spremenilo skozi ribnik?

Življenje v Ameriki se ni bistveno spremenilo. Glavna sprememba je bil prvi korak v Madrid. Razlika je v tem, da je Dallas veliko daljši od Španije, zato je težko priti domov hitro.

Kaj manjka večina Slovenije?

Vsekakor preostanek družine. Seveda, domača hrana! Imamo, torej slovensko hrano, veliko boljšo kakovost!

Tudi v tujih medijih so pisali o slavni Locki, ki jo je očarala. Kako je občinstvo prišlo tja?

Zelo lepo in toplo so me vzeli. Ljudje so zelo prijazni in gostoljubni.

Spoznali smo vas na klinični razstavi Juventus, kjer ste vi sami ambasador. Kakšne so vaše izkušnje z d. Ahčanom?

Moje izkušnje z d. Ahčanom ni lepota narave, toda zame je še bolj navdihnjeno, da vsak bolnik vzame, kot da je član svoje družine.

Kakšna je vaša nega rutine?

V negovalni rutini ne delam nič posebnega. Poskušam uporabiti čim več naravnih sestavin in naravnih sestavin. Obraz vsako jutro umijte s hladno vodo, nanesite kremo, ki ustreza mojemu tipu kože in poskusite čim bolj zdravo jesti, sodelovati v športu in preživeti dneve v naravi. To je tudi moj način življenja. Toda rad mislim, da je manj. Tudi v aplikaciji za ličila.

Ali imate kakšne posebne lepotne tretmaje, ki jih morate zmagati z Miss?

Vedno želim poudariti pomen čiščenja kože. Mnoge ženske tega ne zavedajo. Vendar je ta korak ključen. Redna nega kože, masaža in maska, seveda, pravilna uporaba kreme in seruma, ki se ujemata z vašim tipom kože – v tem je v redu, če vam pomaga izbrati strokovnjaka na tem področju.

Kako pomembna je zunanja oblika zaupanja vrednega notranjega oblikovanja? Kaj naredi žensko samozavestno?

Prepričan sem, da je pomembno. Ženska, ki se počuti samozavestno, se bo zagotovo počutila samozavestno. Ženske zaupajo v to, kar so. Najprej se počutite udobno v vašem telesu in je na splošno udobno v vašem življenju.

Kakšna je vaša definicija lepote?

Mislim, da je težko opredeliti lepoto. Lepota ne pomeni, da morate izpolnjevati vse standarde, ki jih narekuje družba. Ženske v 80. letih so lahko lepe ženske. Zame je lepa ženska, ki izraža čutnost, eleganco, preprostost in vrednost. Zaradi tega je tudi zunaj lepo.

Kaj je najboljši strokovni nasvet, ki sem ga kdaj slišal?

Menim, da je za uspeh pomembno, da uporabite svoje vrline, v kar ste dobri. Prav tako ste pripravljeni na neuspeh in spoznate, da upad pomeni tudi rast. Naj bo vaše podjetje vaš hobi. Če delate z zadovoljstvom, boste zelo uspešni.

Kakšna je modrost življenja, ki jo najbolj definirate?

Pomembno je vedeti, da v svojem življenju ne delamo napak, temveč se učimo od njih. Izraz “ne” je del budnosti. Del prebujanja je živeti svoje življenje, kot vam ustreza.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here