TRAGIČNO: Ženin jo je čakal pred oltarjem, ko je dobil pretresljive novice! V cerkev je pritekla nevestina sorodnica in…

0
327

Zgodba o mladem paru, ki bi se morala poročiti, naju je močno pretresla.

30-letna medicinska sestra Jessica Gedes je bila pred poroko v Sao Paulu zdrava.

S svojim zaročencem je pričakovala tudi otroka.

Nekaj ​​dni pred poroko se je začela pritoževati nad bolečinami v vratu in omotico.

Vsi so ga pripisali prenatalnemu stresu.

Žal resnica še zdaleč ni bila. Izkazalo se je, da gre za preeklampsijo.

Pred oltarjem jo je čakal njen zaročenec, ki so ga povabili vsi. Nenadoma je eden od nevestinih sorodnikov prišel v cerkev in začel kričati na pomoč.

Niso vsi vedeli, kaj se dogaja.

Nevesta pa je v avtomobilu padla nezavestna. Prišla je rešilca, ki jo je takoj odpeljala v bolnišnico. Pred reševanjem carskega reza so ji morali rešiti maternico, da bi rešili otroka.

V 29. tednu je bila noseča. Zaradi zapletov je umrla v bolnišnici in otrok bo verjetno ostal živ. Fant se je rodil s premerom 34 cm in le 930 gramov.

Drobilnik za ženine. Lokalnim medijem je povedal le, da bo poskušal biti močan za otroka in da je prepričan, da velike izgube ne bo mogel premagati.

Če imate radi burgerje, ne pozabite nadaljevati z branjem.

Če se sprehodimo po glavnem mestu, Bledu ali drugih turističnih območjih naše države, je mogoče več let opaziti povečanje števila turistov, ki obiščejo naše kraje. Slovenija s svojimi naravnimi lepotami občuduje obiskovalce od blizu in daleč ter jih objema z različnimi kuhinjami.

Dejstvo, da se Slovenija ponaša s številnimi odličnimi kuharji, je dosledno potrjeno v standardih, ki jih Anna Roche, Thomas Cavic, Janez Bratov in drugi redno ocenjujejo, tokrat pa smo na spletu našli nekoliko drugačno kuharsko lestvico. Big Seven Travel je objavil seznam najboljših burgerjev, ki jih lahko poskusijo v Sloveniji. Novinar je v uvodu pohvalil slovenske restavracije in našteval naslednjih sedem burgerjev.

1. Projekt Burger – Karani
Portal je bil precej navdušen nad klasičnimi domačimi burgerji, novinarjem pa je bila všeč burgerjeva omaka, ki so jo poimenovali legendarna. Pravijo, da so burgerji tukaj popolnoma resnični, zato vam ni treba skrbeti, če bi ga dali v usta.

2. Hood Burger – Ljubljana
Burgerje je opisala kot osupljivo kapuco in potrdila, da si zasluži svetovno slavo. Še posebej jim je bilo všeč dejstvo, da jih vsak dan izdelujejo iz svežega mletega mesa, kar jim daje odličen okus in odličen pečat.

3. Foxner – jezero Boeing
Bigseventravels.com je napisal, da je goveje meso tako dobro, da burgerji ne uporabljajo omake. No, slednji je še vedno prisoten v burgerjih, vendar je tako preprost in preprost, da ne pokrije okusa mesa. Pohvalili so tudi odlično izbiro butičnega piva.

4. 7 Burger – Kamnik
Hotel Kamni burger se ponaša s pravo velikostjo, odličnimi prilogami in pivom ter predlaga, da pridete s skupino prijateljev in si privoščite okusno večerjo, preden greste ven na večerni izhod.

5. Kraj Bob – Ljubljana
Popovi so od novinarjev vzeli kakovostno govedino, prav tako pa pravijo, da so porcije res ogromne, in priporočajo, da se tukaj prijavite, ko ste zelo lačni. Ko boš prvič ugriznil, boš že pomislil, ko se boš spet vrnil sem, pišejo.

6. Sobni burgerji – Ljubljana
V zelo prijetni domači restavraciji strežejo velike burgerje in podobno hrano, vendar vsem priporočajo, naj naročijo plosten burger. Pravijo, da je meso popolnoma prekajeno in lahko okusi njegovo kakovost.

7. Jack & Go Steak & Burger klub – Maribor
Tukaj ne bo mogoče naročiti manjše porcije, pravi portal. Mariborski burger klub streže največje burgerje in zrezke, ki so jih kdaj naredili novinarji portala. A poleg njihove velikosti jim je bil tudi okus všeč, saj so zapisali, da imajo burgerji tukaj vse, kar potrebujete.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here