VIDEO: Na Krku vodna tromba trgala betonske plošče! Na Murterju pa je čoln poletel v zrak…

0
102

V zadnjih dneh je močno deževje prizadelo dele Hrvaške.

Dež je najbolj razveselil gasilce, ki so v okolici Šibenika pogasili velike gozdne požare.

Na otoku Krk so kamere posnele tudi vodne strdke, ki so razbili vse pred seboj.

Sila je bila tako močna, da se je od 15 kilogramov betonskih plošč ločila od tal in poškodovala površine.

Na Reko je bil izdan rdeč razpis, ki je veljal za nekatere dele Hrvaške v soboto.

Hkrati se je zdelo, da je video čoln, nameščen na malti, narejen iz papirja. Oglejte si šokantne posnetke in upajte, da nihče ni poškodovan.

“Bili smo srečna slovenska družina srednjega sloja, mož, žena, dve hčerki … Imeli smo uspešen zakon, vsaj tako sem si mislila. Dokler se moj svet ni začel rušiti kot kabina LEGO, «začne 35-letna Petra, ki se je po naključju znašla v vrtincu varanja in sladkih dogodivščin in na koncu pristala na trdnih tleh.

“Med nakupom je pravkar izšel:” Ljubico imam. Za pol leta. Ko sem po svojem prvem šoku ugotovil, da žalostno razmišlja, sem zanj imel le pet besed: »Umakni se iz svojega življenja.« Mislil sem resno in se nisem bil pripravljen pogajati o ničemer. Cena.

V treh dneh se je stopil in odšel ven. Za ljubico.

Razočaran sem bil in odstranil človeštvo, ponižanje in obup. Sploh nisem razumel vseh občutkov, ki so me vzbujali v dneh, tednih in mesecih, ki so sledili. Imel sem občutek, da me kot stare hlače nadomešča z novimi oblačili. Iskal sem odgovore na vprašanje, zakaj? Oprostili ste me zaradi njegovega slepega zaupanja in njegove ljubezni do njega brez konca. Zanima me, kaj ste spregledali. Toda do danes ne poznam rdeče zastave, ki sem jo hotel ali nehote prezreti.

Komaj razumem vse dogodke, ki so sledili. Včasih sem skozi oči začutil, kako gledam življenje nekoga drugega. To je kot gledanje tragičnega filma. Pravzaprav nisem mogel zavestno opazovati tega.

Ko sem bil na dnu res čist, obkrožen s prijatelji in družino, a osamljen, sem bil razočaran nad svojimi bivšimi sodelavci in samim sebi, Ahin pa je seveda jezen in jezen in poln jeze en dan zazvonil telefon.

Glas se je po drugi strani počutil nerodno in neprijetno in negotovo, a vseeno sem ugotovil, kdo kliče. Metija. Moški, ki sem ga spoznal, preden sem spoznal svojo naslednjo ženo. Skupaj sva že nekaj let, a najini načini so propadli. Po težkem preizkušanju sem ugotovil, da sem in da imam rad njegovo življenje. Iskal je mojo telefonsko številko in je bil v svojem razredu več kot mesec dni in zdelo se je, da ima pogum, da me pravočasno kontaktira. Ker če bi to storil takoj, ko je prišla tja, ga zagotovo ni hotela spoznati. Kaj pa, saj sem bila srečno poročena.

Takrat je bilo videti kot arterija življenja. Kot človek mi bo pomagal, da se spet postavim na noge. Halal. Princ na belem konju. Vitez v sijajnem oklepu. Vse v tem smislu z eno napako: Poročena …

Moralna dilema ob vsakem srečanju z njim je bila zame odlična, vendar ne toliko, da bi me ustavilo najprej pri kavi, nato ven, nato pa končno vročih nočeh.

Z ženo ni imel otrok, želel si je družino in seveda mi je znova rekel, da je ne ljubi, da je njuna poroka samo na papirju in da sem jaz ena zanj. Res je znal duhniti in mi natančno povedal, kaj sem želel slišati po tem: da sem lepa in da želim pridobiti ljubezen. Trikrat na dan me pokličite in mi pošljite poljub za lahko noč. V postelji je bilo drugače, a pravljično.

Tako sem od žene postala ljubica in potem sem se razšla.

Prijatelji so me opozarjali na pasti, ki jih nisem želel videti po naravni poti: odnos tolažbe? Poročen moški? Včasih sem varal, si zdaj moja ljubezen?

Ničesar nisem pogledal, zaupal sem mu, da bo končal svojo poroko in mi pomagal v težkih časih in da bomo v nekem trenutku živeli skupaj. S svojim dekletom, ki sem se po čudni mreži srečal po naključju in jo takoj vzljubil. Mislim, da je bil, ko je bil z mano, vse resno mislil, vendar je bil zelo pregret, navadno je brez jajc rekel, naj gre en ali dva koraka čez obljubo.

Čeprav je svoji ženi povedal, da jo je izdal, ni zbral poguma, da bi končal njuno zgodbo. Ker je bolna, je odvisna od nje in se boji, da ne bo poškodovala sebe … Milijone izgovorov in izgovorov, ki jih težko sprejemam. Čeprav obenem še vedno potrjuje, da me ljubi in da je z njo samo zaradi občutka dolžnosti, sem pa vedno bolj spoznaval, da temu ni tako. Da nimamo prihodnosti in močnejših spoznanj:

Pravzaprav je slabši od mojega predhodnika, ki je sprejel odločitev, vendar je odločitev sprejel. Metja pa je mene, njegovo ženo in nazadnje vlekel skozi nos.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here