VIDEO: Umirajočemu dedku na plaži neznanci uresničili željo! Poglejte kaj so zanj storili ti fantje…

0
139

Na družbenih omrežjih je te dni sestavil posnetek, ustvarjen na plaži v ZDA.

Starejša gospa je pristopila k skupini mojih deskarjev, ki so fante vprašala, ali lahko pomagajo njenemu možu.

Fantje niso vedeli, kakšno pomoč potrebujejo, vendar so bili takoj pripravljeni.

Ženska jim je nato povedala, da njen mož trpi za hudo demenco, zdravniki pa so jo pripisali manj kot enemu letu življenja.

Nekaj ​​dni pred potovanjem na plažo je mož dokumentiral svojo željo, da bi s svojo desko vozil morski val. Tako kot v letih, ko je bil najstnik.

Otroci so dedku posodili krožnik, nato pa je postala njegova resnična skupna želja. Avtor je zapisal, da veselje na obrazu tega človeka ne bo nikoli pozabljeno.

Čestitam fantje, za to potezo! To impresivno snemanje delimo med prijatelji.

Po sedemnajstih letih zakona sva se z možem pred tremi leti razšla. Skupne hiše nismo mogli prodati, zato smo se dogovorili za ureditev lastnega stanovanja. Živim na tleh s svojim otrokom, bivšim možem v pritličju. Imamo ločene vhode in skupni vrt. Prepričan sem bil, da je to dobra rešitev. Sprva sem le redko videl ali srečal svojega bivšega moža in nisem vedel, ali je doma ali ne. Mir se je končal, ko je začel obnavljati stanovanje. Ko je bilo delo končano, je z njim preselil novega partnerja in zdaj ima otroke. Ni miru. Spodaj slišim primere umora in godrnjanja, ki me motijo, glasovi otroka jokajo. Svoj vrt imam samo na papirju. Redko ga uporabljam, ker je tam. Slišim vsak pogovor iz parka, tako da še ne morem odpreti okna. Ob družini mojega bivšega moža mi pridobi živce. Ves čas sem napeta, nestrpna in kmalu jezna. To opazi tudi šestnajstletni sin, ki me pogosto sprašuje, zakaj se počutim tako nervozno. Pogosto se tudi motim z očetom. Seveda mu nič ne rečem, saj razumem in vem, da ima prav. Sama ne razumem, da rad hodim in kupujem novo stanovanje, ampak ne morem, ker moj bivši mož nima denarja, ki mi ga plačuje. Počutim se ujeto in ne vem, kako se iz nje izvleči.

Barbara

Če lahko drugi nadaljujejo po ločitvi, lahko to storite
Povsem jasno je, da vas okolje, v katerem živite, zelo obremenjuje. Zavedate se, da ločeno stanovanje v skupni hiši ni bila dobra odločitev. Zdelo se mi je povsem razumno, a o svojem čustvenem stanju niste razmišljali. Ni važno, zakaj sta se z možem razšla, resnica je, da nisi z njim ravnala čustveno. Po ločitvi si verjetno upate, da se boste spet zbližali, še posebej, ker živijo v skupnem domu. Tega se verjetno niste zavedali. Motivacija je lahko odločitev, da ostanete z bivšim zakoncem v skupnem domu. Tako lepo sem se počutil, da sem si ustvaril novo družino. To ni naključje. Od takrat, pravi, je vse narobe.

Vaš odgovor in vedenje nakazujeta, da ste še vedno čustveno navezani na bivšega zakonca. Boli ga, če ga vidim življenje. Vzpostavili so odnos z drugim partnerjem, ki morda ni imel nič s tem ali pa je bil to šele začetek. Morda boste obtoženi slabih občutkov. Tri leta kasneje ločitev vidijo kot hud poraz v življenju, ki ga ne moreš sprejeti in premagati. Vprašajte se, zakaj si ne boste ustvarili novega življenja, tako kot je to storil bivši mož. Poskusite odkriti, kaj je hrom in vas ovira. Morda se bojite življenjskih sprememb in imate slabo podobo o sebi in šibek občutek lastne vrednosti. Vendar se ozrite okoli sebe in videli boste veliko žensk, ki so ločene od sebe in si preuredijo življenje, z novim partnerjem ali brez njega, kot stavijo. Če lahko drugi, lahko tudi vi. Samo verjeti moraš. Čas je, da opustimo to, kar se je zgodilo v preteklosti, saj se v preteklosti nič ne more spremeniti ali spremeniti. Lahko odpustite sebi in drugim ter nadaljujete z življenjem in se spopadate z novimi izzivi. Imate sina pred leti, še vedno veliko vas potrebuje. Potrebuje mirno mamo in čuti veselje do življenja. Potrudite se, da se vam ta občutek povrne. Posvetite se sebi in dejavnostim, ki vas osrečujejo, in se ne pozabite navezati na naravo, ki je balzam za bolnega duha. Zaupajte vase in zaupajte, da vam bo uspelo. Tudi stanovanjski problem se zdi, da ni rešen. Če ni druge možnosti, imate stanovanje, ki ga lahko sami najamete in najamete drugo stanovanje. Definitivno bi morali iti iz hiše. To je edini način, da se resnično ločite od moža in si zagotovite možnost, da postanete popolnoma čustveno neodvisni. Dokler se ga dotaknete, tudi posredno, se vam vrne vse slabo in dobro v vseh letih življenja.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here