FOTO: Rosvita Pesek se je vrnila z dopusta in presenetila s svojim novim videzom! Ste že videli kako izgleda sedaj?

0
138

Zdi se, da je Rosvita Besik, ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih voditeljev, na počitnicah.

Pred zadnjo predstavo Odmevi je Peskova objavila fotografijo svoje pisarne, ki je navdušila njene privržence.

V rdeči poletni obleki in odtenkih blond las se je začela deževati.

V barvi in ​​nasmehu je jasno, da je Rosvita uživala v čudovitih počitnicah. Naslednik je zapisal, da je izgledal mlajši od 20 let.

Ali ste tudi navdušeni nad novim videzom priljubljenega vodje?

Zdravstveni center Calida San Bao v bolnišnici San Bao je pred kratkim odprl svoja vrata bolnikom z rakom, njihovim sorodnikom in prijateljem, ki jih spremljajo v zdravljenju. Projekt je izvedel arhitekt Benedetta Tagliabue, ki je oblikoval zgradbo, ki jo je zasnoval Patricia Urquiola, ki je zagotovila notranjo opremo.

“Moje delo oblikovalcev in arhitektov je ustvarjanje prostorov, kjer se ljudje počutijo udobno, udobno in živijo bolje, kar je bil tudi cilj centra Calide,” je dejala priznana španska oblikovalka Patricia Urquila. Notranjost zdravstvenega doma vabi proizvajalce, ki so bili pripravljeni podariti svoje pohištvo za dobro opremljeno središče.

Izbral je tudi nekaj kosov, ki jih je oblikoval za pohištveno industrijo, med drugim za špansko skupino izdelkov Gandia Blasco Group, ki vključuje blagovno znamko Gan, pod katero se izdelujejo preproge. Z njimi je Urquiola izbrala ročno izdelano volno iz skupine Mangas, ki jo navdihujejo pleteni puloverji, kot je naša babica. Serija preprog in vzglavnikov zaradi materialov in izdelave toplo dela, organske oblike pa ustvarjajo spomine na otroštvo, ki dvigujejo pomen človeškega zbliževanja in pozornosti. Preproga je kombinirana v kombinaciji nevtralnih in živahnih odtenkov, ki sovpadajo z notranjostjo središča Calide. Nevtralne odtenke so za sprostitev, vendar bistvenega pomena za optimizem.

Kot da so doma

“Vzdušje v centru je tako udobno in udobno, kot bi bil doma,” je dejala Orkiola. “Za tla sem izbral mehke barve z lesenimi tlemi in keramičnimi ploščicami, da poudarim občutek dobrega počutja.

Strukturo stavbe, ki se nahaja med bolnišnico in modernimi sodobnimi stavbami, je začel italijanski arhitekt, ki živi in ​​dela v Barceloni, Benedetta Tagliabue. Ker ima izkušnje z rakom v svoji družini, je njen mož, vključno z arhitektom Enrique Meralesijem, ki so ga zdravili zaradi možganskih tumorjev, bolje razumel vpliv dobro zasnovanih zgradb, namenjenih bolnikom. Calida je zasnovana kot mešanica odprtih in zaprtih zasebnih prostorov. Poudarek je bil na ustvarjanju domačega vzdušja, resničnem nasprotovanju bolnišnici in prostorom v njej.

Od pritličja do vrta

Poleg stavbe se nahaja tudi vrt, ki meji med državo in tujino. Velika štirinadstropna stavba se razteza na dveh nadstropjih in se nadaljuje na terasi in vrtu. Pritličje, kjer je tudi glavni vhod v center, je odprto, prilagodljivo in povezano v tujino. Pritlični center se nahaja v kuhinji, poleg njega je jedilnica z visokimi stropi, manjša knjižnica in večnamenski prostor. Vse sobe imajo pogled na zelenje in cvetje, ki raste na vrtu. Iz pritličja lahko pridete tudi do onkološkega oddelka v bolnišnici, ki se nahaja v sosednji stavbi.

V prvem nadstropju se nahajajo sobe s pogledom na sodobne stavbe v bližini, vendar imajo lesene zavese na velikih steklenih površinah, ki ščitijo zasebnost uporabnikov.

Zunanjost je narejena iz opeke, ki jo arhitekt poškropi s posegi iz keramičnih ploščic.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here