GROZNO: Bivši služabnik princese Diane razkril kaj je storila med prvo nosečnostjo! S svojim razkritjem je pretresel javnost…

0
305

Paul Burrell je bil služabnik pokojne princese Diane.

Govoril je občinstvu in razkril, kaj je storila med prvo nosečnostjo. Dogodek se je zgodil leta 1981, ko se je njen prvi otrok, William, v četrtem mesecu nosečnosti poklonil.

Ne samo, da je bil Pavel služabnik Diane, bil je prijateljski prijatelj. Spominja se, da se je na stopnicah slišal rop.

Dejal je, da Diana ni bila zelo srečna, čeprav se je zdela nasmejana in vedra med ljudmi. Vedno sem se počutila neustrezno in plačano, zato je rada tako ali drugače iskala nekaj.

V četrtem mesecu nosečnosti se je vrgla na stopnice, kot da se je spotaknila in padla. Ko sem to storil, je bil Paul v bližini in to sem videl.

Princesa ni padla, vendar je začela glasno eksplozijo. Šel sem po stopnicah in legel na tla.

Še preden je to storila, jo je Pavel zgrabil in videl, kaj počne. Njegov namen ni splav, temveč le pritegniti pozornost in oprostiti njegove sosede. Pavel je pokazal, da je Diana vedno iskala pozornost in videla:

“Nikoli ne bom vrgel stopnic, ker ne želim poškodovati svojih otrok.”

V britanskem razkošnem sodišču je jasno, da ne samo med in mleko …

Slovenija se bo verjetno pripravljala na četrti ali peti turnir starega kontinenta, če je bilo v slovenski košarkarski federaciji prepričano, da je nekdanja upravna skupina že v rokah Grigica, je to za nas žalostno na račun ženske košarke. Trenutni predsednik Mate Ergavik in generalni sekretar Združenja, Racho Nesterović, ga nista nikoli zaslišala.

Dobro je tudi danes. Slovenija je v zadnjih dneh prejela pripravljalni tečaj, Švedska (81:73) in Velika Britanija (97:87). Nekdo bo povedal, kdo so Švedi in Britanci. To so ekipe, ki se pripravljajo na Evropsko prvenstvo, še posebej v skandinavskih državah v zadnjih nekaj letih, ki vlagajo v ogromno denarja v košarko, EP pa bo deloval iz ozadja, ki je premaknilo zadnjo stran. Slovenija ima tudi svoj račun, kjer sta dve povsem različni igri. Prva je bila značilna za Grgiča. Visok ritem, ostra ostra obramba in hiter prenos žoge.

“Zadovoljen sem s pristopom in žariščem celotne igre. Še nekaj slabih minut na koncu se je sicer izkazalo za odličen nastop proti močni švedski ekipi, ki je namenjena najboljšim mestom na evropskem prvenstvu,” je dejal Grigič. Senzacionalno in jasno igro, ki jo je odprl ameriški državljan Shant Evans, ki igra v obliki življenja – 20 minut in pol je porabil 22 točk in osem skokov.

Hrvati so naklonjeni Slovencem

Druga tekma ni bila v okusu ekipe ljubiteljev košarke, ki igra obrambno igro. Tokrat je Slovenija po slabem uvodu, preden je resnica zmagala, dosegla skoraj 100 točk in izgubila le deset žogic v igri, kar je velik del priprav! Teja Oplak je bila popolnoma razpuščena, Eva Lečič, Nika Parrick in Shanti Evans večkrat. Grgiču je jasno, da mora pred turnirjem razširiti krog predstavnikov, ki lahko nanje računajo. Zala Frishkovic se je po poškodbi vrnila v rotacijo, Anamaria Brizli pa je izkoristila trenutek, tu sta Alexandra Krushelli in Tina Yakovina.
Sčasoma Luca pritožbo
Za slovenske košarkarje je tretji krog priprav na evrobasket. Včeraj se je ekipa srečala na Zre in se v sredo preselila v Ljubljano. V petek bo tekma v Luki proti Slovaški, ki se bo zaključila v soboto po zaprtju vrat.

»Slovenija ima odlično ekipo, ki lahko na evropskem prvenstvu premaga kogarkoli, v vaši sredini je nekaj izjemnih igralcev: Barisheva, Oblakova, Liziva in Evansova, vprašanje je, kako se odzovete na oster ritem iger po evropskem prvenstvu. Hvaležen sem tudi velikemu prijatelju, Damierju Gritschu, ki opravlja izjemno delo na klopi KKK Cinkarna Celje in Slovenije. Na klopi v hrvaškem klubu je Kaštela prve minute podaril Antemu Čeciću in Draganu Benderju.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here