Ime tega kandidata na kvizu Milijonar je tako nenavadno, da si ga boste za zmeraj zapomnili! Tudi Bobovnik je bil začuden…

0
912

Ali ste tudi vi privrženec novega tekmovanja Millionaire, ki se predvaja na TV Planetu?
Pred nekaj dnevi je mladenič sedel na vročem stolu, vendar so mu starši dali zelo nenavadno ime. Njegovo ime je kaj jež. Popovnik je izdal svoje ime na fantu in mu povedal, da mu je to ime povzročilo veliko težav:
“Če se predstavim samo po imenu, osi mislijo, da jih vprašam, kaj me vprašajo, ko dobim polno ime, vendar ponavadi pravimo, da ne jedo ničesar.”

Kaj, želel je pokriti potovanje v Severno Korejo z denarno nagrado. Na koncu je imel samo 300 dolarjev v žepu. Deček je bil dober, vendar je bilo to kritično vprašanje 1.200 evrov, ker ni vedel, da Alan Shepard ni bil član posadke Apolla 11.
Ime je zelo zanimivo, kajne?

Biografije pevcev, pevcev in drugih članov priljubljenih zabavnih skupin so vedno zelo zanimive. Nič drugega ni z Anito Kadenshik, ki je odraščala na območju Otori. Tam je obiskovala tudi osnovno šolo in vpisala gimnazijo v Selje.
Slika
Anita Kadenshik je pevka v Happy Mermaid Bandu.

“Kot mlado dekle sem ljubila sprehod do tete in tete, ki je imela kmetijo, zato sem večino počitnic preživela z njimi,” nam je povedala Anita in dodala, da so doma vedno poslušali ljudsko glasbo, zato je začela sama peti.

“Oče je mnogo let pel v mešani dvorani Chum Sawyer, teta Ivanka Dussler pa je bila s Hubei Hubers,” pravi Anita, ki je bila solistka na primarnem zboru. . Prvi bend, za katerega je pela pet let, je bil bend Murjan Dupinik.

“Pred 14 leti sem postal pevec Ansambla Happy Merry, kar pomeni, da sem z njimi že od samega začetka,” pravi, pojasni, da so bile predstave Happy Svatja sprva vedno priljubljene, v zadnjih nekaj letih pa so nosile udobno obleko. .

“Mislim, da je bila prelomnica slovenska pop pesem pred šestimi leti, ko smo napisali pesem Nusa Derinda Bicek v očeh, potem pa nosimo bolj moderna oblačila in tam so ostali do danes,” pojasnjuje Anita, ki še vedno čuti, da je v veliki in spoštovani celici. Seveda je še vedno pravi čas, da nosimo priljubljeno nošo, najpogosteje pa nosimo druga oblačila, zanimivo pa je, da je bila Stirianova ljubezen odvedena na sejem v bližini Dumalija, kjer je ustanovila tudi družino z Jurem Sušnikom. Dve leti in pol, v vlogi matere, Anita uživa, pravi, dramatično.

“Naš fant je zelo dober in prijazen, da ne govorimo o Gori, mislim, da bi moral biti zelo srečen, ker smo se znašli, ker imamo enako iskati številne stvari,” pravi Anita. Zanimivo je tudi, da je sestra Gori Sabile, ljubiteljice Anite, poročena z Alejem Germanom, kitaristom Sašo Avnik, kar pomeni, da popularne glasbe za Susnik in Gormana ni. Ko si privoščiš čas, ljubiš Anito, ki hodi ob Kamenici Bistrici in uživaš v čudoviti naravi.

“Takrat sem razmišljala o mnogih stvareh, pogosto dobivam svež zrak in moj um je poškodovan,” pravi pevec, ki vodi tudi restavracijo v Virgisu blizu Dumzala, kjer se zdaj vrne domov. Pravi, da ne igra nobenih glasbil, skrbi za svoj glas in njen status, zato je zelo uspešna. Ko ima čas, ji je všeč, pogosto “pita” s starim prijateljem, pa tudi pevko Sašo Zamarnik, ki se je nedavno pridružila Mozikant Friesu.

Nogometna zvezda Zinedine Zidane je vrgla modno policijo, ko se je na novinarski konferenci pojavil v mešanici zapletenih kavbojk in elegantne jakne. “To je bila smrtonosna kombinacija, upamo, da je to pripeljalo zadnji žebelj v krsto tesnih kavbojk za moške.”

Najslabše je par kavbojk, ki se raztezajo do polovice mečev in tako vizualno skrajšajo noge. Pod njim je Zidane pokazal, brez nogavic, gležnjev. Prav tako nihče ni bil navdušen nad jopičem, ki ga pogosto primerjamo z zelo kratko šolsko uniformo.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here