Kaj pomeni, če pride mačka spat v vašo posteljo? Če imate mačko, si tole morate NUJNO prebrati..

0
194

Vedno smo vedeli, da so mačke srečnejše in bolj sproščene ter imajo dober učinek na naše zdravje. Kar vsi vemo, instinktivno, podpira tudi znanost. Tukaj je

Nekateri prepričani razlogi, zaradi katerih je mačka v vašem življenju, ima nekaj zelo dobrega:

1. Srce postane bolj zdravo

Zmanjšuje tesnobo. Mačke pomagajo tudi pri zmanjševanju stresa, kar je zagotovo v teh zelo napetih časih.

2. Mačke nudijo čustveno podporo

V težkih časih nam mačke pomagajo obvladovati močan občutek žalosti. Vsi anketiranci so se strinjali, da so mačke zelo dobre pri premagovanju izgube ljubljene osebe.

3. Pomoč pri dating

90% anketiranih žensk je ugotovilo, da so moški, ki so imeli mačko, bolj prijazni.

4. Lastniki mačk so pametnejši

V povprečju imajo lastniki mačk najpogostejše visokošolske kvalifikacije.

5. Posest mačke je okolju prijazna

Mačke puščajo manj ogljikovih odtisov in porabijo manj večjega hišnega ljubljenčka.

6. Cat je vedno dobra družba

Avstrijska študija je pokazala, da je mačka v vašem domu, kot da živite z romantičnim partnerjem. Mačke nikoli ne pozabijo nežnosti in ljubezni pogosto pridejo nazaj.

7. Lastniki mačk so skromnejši

Po študiju so lastniki mačk, ki uživajo mačje zaupanje, skromnejši.

Tisti, ki imajo mačko, imajo boljši spanec

Še posebej ženske spijo z mačkami več kot spijo s partnerjem, ker ne motijo ​​spanja.

9. Mačke varujejo pred nevarnimi alergeni

Otroci, ki imajo mačko doma, razvijejo boljši imunski sistem in so bolje zaščiteni pred alergijami.

10. Mačke lahko rešujejo življenja

Obstajajo številne dokumentirane mačke, ki opozarjajo svoje lastnike na požar ali uhajanje plina. Hočejo ujeti miši in druge

Glodalci pomagajo zaščititi naš dom pred škodljivci in boleznimi.

Imate mačke? Greva naprej! Mačke so zakon!

Krico – Slovenski Grand Prix na Spadevu, drugi svetovni pokal leta, se je končal s pol polom Bartosom Zamarzelikom, ki je premagal slovaškega Martina Vakoliča in Dannyja Leona Madsna. V lokalni tekmi Matij Chag ni izšel iz slovenske tekme. Za 12. mesto je dosegel šest točk in ostal brez polfinala, saj je izkoristil svoj zadnji nastop, ko je zmagal na dirki in tri točke iz startnega centra. Na posebno povabilo organizatorja je sodeloval AMD Krško Matic Ivačič, kjer je osvojil tretje mesto na svetovnem prvenstvu in osvojil 16. mesto.
Seveda pa ni bil ovrednoten v pozitivnem tonu predstavitev. “Nisem zadovoljen, ampak tako je v športu, če ni dobrih nastavitev za motor, ne bo nobenega zaželenega dosežka.” V zadnjem krogu so se stvari radikalno spremenile, vendar je prepozno. “V zadnji vožnji sem videl, v katero smer moram iti, a da bi dobil boljšo oceno, mi je zmanjkalo dveh podobnih pogledov,” je dejal. “Če primerjamo vse s prejšnjimi leti, je več zlorab, še manj pa umazanih, smo jih pripeljali na jame,” je dejal in dodal, da bo njegova 99. dirka na SP Jubilej v samo 14 dneh v Pragi.
Nariban na kruhu

Ne razmišljam o dogodkih, ne razmišljam veliko o dogodkih, če ne sledim načrtom, nisem zadovoljen, je Matic dobro napredoval, vendar je bil od začetka malo pokopan, svetovno prvenstvo. Stvari so se spremenile na motorju, tirnice so bile slabše, z veliko stvari in zdaj izgleda Če bi bilo vse polno kruha, bi vse potekalo gladko, bilo bi neizkušenih tekmovalcev, To je napačen svet, toda na drugi strani so mase zelo priljubljene na Poljskem, «je dejal 36-letnik. Po nastopu se je pojavil in zadovoljil Ivashic. “Razvili smo motor po potrebi, občutek zdravstvenih težav, ki sem jih doživel skozi ves teden, se je izboljšal, zahvaljujoč matu za pripravo odličnega motorja, poškodbe smole v zadnjem letu in ne vem, kaj se dogaja z motorjem, ima pravo moč. Del športa … Sprva smo še vedno iskali prilagoditve in prilagajanje progi, ki se je precej razlikovala od treninga. ” Nick Scors je eno dirko vzel kot rezervo. Svetovno prvenstvo sedaj vodijo Bartosz Zamarzelik (28 točk), Gagar na 11. mestu z 13 točkami in Ivash na 18. mestu z dvema točkama.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here