Oče je za hčerko izbral posebno ime! Šele po dveh letih je mama izvedela kaj pomeni. Skoraj jo je kap..

0
346

Ta človek, nikoli si nisi mislil, da se bo strinjal, da bo izbral ime svoje hčerke v časopisih, in o tem bo govoril skoraj po vsem svetu.

Strašna mati je zgodbo poslala v vlogo časopisov in sodelovala je ves svet v tem, kar je skril dve leti pred svojo izbiro.

Claire Smith je v imenu svoje hčerke izbrala zelo posebna pisma. Lanesra je dobil ime.

Bila je zelo navdušena, da bi lahko izbrala, mislila sem, da je zelo jasno, da je predolgo, da bi verjel, da je izbral drugačno in značilno ime. Popolnoma jo je vzela in bila je zelo ponosna, da bi njihova hči nosila edinstveno ime, ki bi jo razlikovalo do konca življenja.

Vse je lepo in resnično, toda kaj, če je tvoj oče eden največjih oboževalcev Arsenala? Ker hči, seveda, ni mogla poimenovati Arsenala, se je odločil, da izvleče manjkajočo besedo iz besede in tako ustvari ime. Če Arsenalovo ime ponovno preberete, bo ustvarjeno ime Yahoo!

“Izbrali smo ime arkade, ker je edinstvena in romantična,” je povedala Clare Smith. “Par sta mi povedala dve leti kasneje, da je v resnici ime njegove najljubše nogometne ekipe, Arsenala.”

Nismo vedeli, kakšne kazni je dobila od partnerice, vendar smo prepričani, da ji že nekaj časa ni bilo dovoljeno gledati angleških iger “četrto mesto za vedno”.

Zelo zanimiva in domiselna zgodba, ki nas je zelo razveselila. Če ste, ga delite več med prijatelji in družino.

“Zapomni si to dejstvo in nikogar ne poslušaj: vedno je mogoče zdraviti sklepe, celo v njihovih globinah!”

Ta zdravnik pravi, da je bil Jeddah ozdravljen zaradi osteoporoze in artritisa, ki se je boril 18 mesecev v nekaj mesecih ali natančno 78 dni. Po štirih dneh je bolečina izginila v sklepih! Med 45 letnimi izkušnjami je bil to najboljši postopek za nepremičnine po vsaki vlogi. Takoj po oddaji “Kako ohraniti zdravje sklepov” na BHT 1 smo se odločili, da bomo intervjuvali profesorja Shahirja Mirala Imerovića.

– Dober večer, profesor Emerović! Povejte nam, ali je res, da so artritis in osteoporoza “obvezni” sledilci starosti?

– Dober večer, Alma! Seveda to ni res. Obvezni starostni pripomočki so preveč zaupljivi zdravniki, ki nas zdravijo 10 let in nas ne morejo zdraviti. Pravzaprav se lahko sklepi in kostni sistem popolnoma zdravijo v kateri koli starosti. Nič čudnega pri običajni znanosti.

Če poznate skrivnost in se posvetite zdravljenju, jo lahko zdravimo zelo hitro doma, prav tako tudi na tisoče mojih pacientov.

Kaj je skrivnost?

– Skrivnost je, da vprašaš, zakaj čutiš bolečino. V splošni enciklopediji je 147 možnih vzrokov za degenerativne motnje diska in osteoporozo. Vendar pa pomanjkanje železa povzroča izgubo elastičnosti hrustanca, hrbtenice in sklepov zaradi čakanja na bolečino. Slaba je zaradi slabe oskrbe s krvjo.

Skrivnost je obnoviti pretok krvi v sklepih, zato obstaja zdravilo.

– Ja, vendar se verjame, da je normalizacija pretoka krvi po 45. letu skoraj nemogoča.

– Takšne trditve so samo neumnost! Po prometni nesreči sem se zbudila iz invalidskega vozička, kar je veliko slabše kot 45 let ali več.

– Ali lahko dvignete noge na noge invalidskega vozička?

– Seveda, večkrat. Vendar pa je večina mojih pacientov normalnih ljudi, starejših od 40 let, ki so bili diagnosticirani z “leti”. Prihajajo s podobnimi težavami, kot so: osteoporoza, osteoporoza, artritis, išias, raztegljivi živci in podobno. Te bolezni motijo ​​in motijo ​​normalno življenje.

Ljudje jokajo od bolečin in se težko premikajo. Normalni ljudje postanejo športniki s posebnimi potrebami. Pritožujejo in vprašajo: “Zakaj jaz?” Pravkar sem jim povedal: “Prenehajmo kričati, vrnimo nazaj naravni tok krvi.”

– In kako je v teh letih normaliziral pretok krvi?

– Ljudje so bili pred kratkim zdravljeni z gibi in skupno 96 vajami v telovadnici. To je zelo učinkovit proces, vendar je tudi zelo težaven in dolgotrajen.
Za mnoge so te vaje boleče, medtem ko drugi nimajo časa, da gredo v telovadnico.

– Ali je mogoče bolnika zdraviti s posebnim pritiskom na določeno mesto na telesu?

– Bolečina se lahko razbremeni ali odstrani, vendar se zob ni mogoče zdraviti. Pogosto sem hodila na takšno zdravljenje. Ne pozabite, da mora to storiti strokovnjak. Vendar pa je danes težko najti dobrega zdravnika in pravi strokovnjaki se lahko zanesejo na vaše prste. Skoraj vsi živijo na Kitajskem in zaradi poslabšanja bolezni je nemogoče potovati na Kitajsko.
Ampak ne skrbite. Obstaja rešitev. Mislil sem, da je sodobnejši in lažji način zdravljenja – in ga našel.

– Zabavno je! Povejte nam več o tem.

– Povedal ti bom. Naš center je prvi na svetu, ki ima dostop do najnovejših zdravil za zdravljenje osteoporoze in bolečin v sklepih, ki temeljijo na tradicionalni kitajski medicini. Priznam, ko sem prvič slišal za njo, sem se smejal, ker nisem verjel v njeno učinkovitost.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here