Policija OPOZARJA: Ko boste videli ta posnetek ne boste nikoli več za volan sedli zaspani! Poglejte si to grozljivo nesrečo…

0
226

Pred nekaj dnevi so policisti Gorinsko obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se zgodili zaradi izčrpanosti voznikov.

Ena od posnetih nadzornih kamer. Pred mostom Bistrica v Naklemu je voznik voznika pripeljal do refleksne ograje in trgoval pod avtocesto.

Ustvarjalec in trije potniki so bili ranjeni.

Varnostni pas je morda imel pri nesreči ključno vlogo.

Gorenjski policisti želijo opozoriti vse voznike na registracijo.

Napisali so:

“Utrujenost za volanom je resen fenomen vožnje … dobivam daljšo vožnjo, vozim avto na avtocesti, brez popotnika, pitje alkohola, vožnje po hrani, motenju in vročini, telo postane bolj utrujeno, utrujeno, kapljice pozornosti, težave z vidom, koncentracija, razdražljivost, težave z vidom, koncentracija, razdražljivost, Vodite naravnost naprej, s svojimi mislimi drugje in tako naprej. ”

“Kofein, odpiranje oken, pogovor s potniki ali poslušanje glasnega avtoradia ima le kratkoročen učinek na opozarjanje voznika, tako da ne morete premagati spanja z njimi.”

Poglej ta strašni del. Delimo ga kot opozorilo vsem voznikom.

Poleti je seznam vprašanj, ki jih imamo pred intervjujem, podaljšan. Kakšna oblačila v največji vročini? Kaj če bi spoznali nekoga na plaži, kjer smo imeli intervju pred dvema dnevoma? Kaj storiti, če prejmemo povabilo na sestanek v času, ko smo na dopustu?
Ali pa še bolj draži, če ustavimo e-pošto med prazniki, zato smo zamudili izraz, ko bi se pogovarjali s potencialnim delodajalcem? S strokovnjaki smo odgovorili na nekatere najpogostejše dileme.

Kako nositi oblačila za pogovor, in bomo spoštovali standarde in ne bo preveč vroče ob istem času, smo vprašali Liu Bisani, svetovalec splošne podobe osebnosti. Pri izbiri garderobe se moramo zavedati, da smo povabljeni iz podjetja v poslovni intervju, da nas obiščejo in poslušajo. Zato je vse pomembno: kako vstopiti v prostor, kako ravnati z njim, kako sedimo in kaj simulira telo med pogovorom. Zelo pomembno je, da si ogledamo samozavest v očeh, če tega ne moremo storiti, potem v tretjem očesu in seveda, kako nositi naša oblačila.

Pisanijev trdi, da je izbor oblačil odvisen od okolja, industrije in kraja našega prihodnjega dela. Če vemo, kako uradno ali neuradno nositi uradnike, se lahko prilagodimo. To lahko vemo tudi v podjetju, z zaskrbljenostjo, da bo zaradi tega slabo naredil vtis. Ravno nasprotno – v podjetju se bodo zavedali, da nas skrbi, je zaupanja vreden strokovnjak, dodaja: “Javni osebni dogovor, sveža frizura, ženska ličila in čevlji v obleki so pomembni. Priporočam zaprte čevlje ne glede na temperaturo.

Oblačila morajo biti brez rokavov in ne smejo biti preveč prozorna ali tesna. Bele hlače, ki jih radi nosimo poleti, so lahko slaba izbira, ker so večinoma pregledne in skozi njih se vidi spodnje perilo. V poslovnem svetu Lea Bisani ne sme videti spodnjega perila: Oblačila morajo biti brez rokavov in ne smejo biti preveč transparentna ali tesna. Bele hlače, ki jih želimo nositi poleti, so lahko slaba izbira za pogovor. Enako velja za moško spodnje perilo. Okolju prijazni športi in oblačila: kratke hlače, plažo, srajce z napisi, pa tudi čevlje, namenjene plaži, športu ali večernim dogodkom. “Ne samo, da ne bomo poskušali po najboljših močeh spregovoriti o vtisu, ne bomo se počutili dobro.” Če prihajate od daleč, lahko spremenite svoj avto, “svetuje, pazite, da ne drobite oblačil. Vidno potenje, ta nelagodje pomaga pri prekrivanju plasti – pot ostane na prvi plasti oblačil.

Moramo biti na straži. Brez tega lahko ravnamo manj profesionalno, poudarja Bisaniev, vendar ga je treba ceniti. Sodobno moško brado je treba čim bolj urediti in skrajšati, saj lahko dlake na obrazu motijo ​​dobro komunikacijo, saj ne vidimo obraza in vseh mišic, ki se med pogovorom gibljejo na obrazu. Morda se zdi, da nekaj skrivamo.

Največja napaka, ki jo lahko naredimo, ko se dogovorimo za razgovor za službo? “Da bi bili prepričani, da slika ni pomembna, se bomo zavedali, da smo najbolj primerni za to delo in da ne delamo s stališčem,” pravi, ker se zdi nespoštljivo, kot da smo prišli na razgovor in ali smo ga sprejeli ali ne. “Če ne delamo za našo podobo, se zdi, da nimamo dovolj energije, zato lahko prihodnji delodajalci pričakujejo, da nam bo zmanjkalo energije za dobro delo in dobro komunikacijo z zaposlenimi.”

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here