Sedaj je URADNO: Tako slab obisk turistov je letos na Hrvaškem! Številke so zares pretresljive…

0
119

Hrvaški indeks vrat je dosegel uradne podatke o turističnih obiskih v juliju.
Številke so zares presenetljive, v primerjavi z lanskim letom pa se je pojavila zelo velika vrzel, ki je v porastu.
V juliju (1 do 16) so hrvaške turistične ustanove obiskale 2.173.288 turistov, kar je skupaj pomenilo 13.872.364 nočitev. Če primerjamo te številke z lanskim letom, se je število turistov zmanjšalo za 122 tisoč.
V primerjavi z lanskim letom so tujci ustvarili manj kot 470.000 nočitev.
Jasno je, da hrvaški minister za turizem ni zelo zaskrbljen. Rekel je:
“Julija smo v majhnem zaostanku, v primerjavi z lanskim letom 2 do 3 odstotke, leto pa je še vedno pozitivno.” Do konca poletja pričakujem rast števila turistov in finančnih tokov iz turizma.

Ministrstvo še naprej trdi, da je turistična sezona najboljša, vendar so razmere na terenu precej drugačne, po indeksu indeksa. Pričakuje se, da bo sezona veliko slabša kot v preteklosti.
V ministrstvu so se najprej odločili skriti uradne podatke za obiskovalce. V katalogu so napisali:
“Zdaj je jasno, zakaj so se odločili.”
Ali ste opazili tudi manjše število turistov v sosednjih državah Hrvaške? Prosimo, da nam zaupate komentar na to objavo.

Pravzaprav odnosi niso lahki. Res je tudi, da ni generičnega recepta, ki bi zagotavljal uspeh intimnega odnosa. Vendar pa obstajajo nekatera tveganja, ki bodo nižja od drugih.

Razlogi za prenehanje razmerja so različni, toda vse se jasno začne z izbiro partnerja. Upoštevajte merila, ki jih imate, prav tako upoštevajte vaše skupne želje, cilje, prednostne naloge in podobne odnose med vezivnim tkivom, posebno pozornost posvetite starosti in natančneje starostni razliki med vami in vašim izbranim.

Ker so razmerja, ki so pogosto obsojena na neuspeh, tista, v katerih so velika.

Veseli in nesrečni

V avstralski študiji, ki je trajala 13 let, je bilo ugotovljeno, da je popolno zadovoljstvo parov s pomembno razliko v starosti najnižje.

Študija je vključevala tisoče družin tam in pokazala, da so partnerji, ki so v istih letih bolj dovzetni za občutke in pozornost do potrebe drugih, da bi našli skupno stališče v varstvu otrok in lažje premagali vse, predvsem finančne težave.

“Če je starostna razlika med njimi zelo velika, obstaja velika verjetnost, da partnerji želijo in pričakujejo različne stvari, in da bodo njihovi pogledi na življenje različni,” je dejal strokovnjak za zmenek James Bryce. Želimo potovati, na primer, drugi svet je že videl in se raje ustali in prebiva v družini. Podobno je velika razlika v stopnji zrelosti pogosto osnova za ljubosumje in pranje denarja.

Tudi po spolu

Ni presenetljivo, da so v raziskavi moških sodelovali, da so najbolj udobni ljudje za študij tisti, ki so poročeni z mlajšimi ženskami, medtem ko so bili najbolj nezadovoljni moški poročeni s starejšimi možmi.

Strokovnjaki so bili presenečeni, ko so odkrili, da so ženske, ki so poročene s starejšimi moškimi, najbolj nezadovoljne, po drugi strani pa so bili tisti, ki so se poročili z najmlajšimi, srečni.

“Zdi se, da sta oba spola bolj naklonjena dvema mlajšima partnerjema, vendar je za uspešen odnos ključnega pomena, da zadovolji oba, zato so najsrečnejši pari tam, kjer bo nekaj let,” je dejala Terra McKinish z univerze Boulder.

V zvezi z odnosi velja pravilo: čim bližje se letom, tem bolje. Torej tisti (tisti), ki mlajše dišijo, pomislite znova.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here