SMEH: Oglas, ki se je pojavil na avto.net vas bo nasmejal do solz!

0
1431

Na spletni strani avto.net smo pred kratkim videli zelo zanimiv oglas, kjer je prodajalec dal zanimiv opis Renaulta, ki ga je hotel prodati. Skoraj smo se smejali. V težkih časih v naši državi se nekateri smejijo, zato si delite to partnerstvo med prijatelji in družino, naj se smejejo.

Avto ima zdravo miljo za mano, veliko sem vozil po avtocesti. Turbina je zdrava. Tehnično, ni problema. Glede na to, da gre za Renault, je verjetno, da ne deluje tehnično – toda ta je vse pomembno. Olje za vzdrževanje avtomobila se redno menja, filtri. Na 263 000 km spremenjenih pasov, olja, filtrov. Zagotovljena uporaba za 100.000 km. Podvozje, tudi na avtomobile. Avtomatska optika je v Karinthiji pogosta storitev, zahvaljujoč Kurochka poti.

Seveda, saj govorimo o Renaultu brez napak, ne bo posebnega, ko gre za elektroniko. Avto ima nekaj pričakovanih napak. Povem si, da vam ne ukradem časa, ko gledam avto.
– Leva sprednja vrata niso zaklenjena / centralno zaklenjena in morajo biti ročno. V avto sem postavil nesposobno osebo v vasi Arja, ker nisem imel 5 evrov … sicer ga nisem uspel prekiniti, vendar je bila ključavnica rahlo uničena. To pomeni, da ima avto dober protivlomni sistem. Vendar pa se še vedno držijo.

– Delovno okolje, vendar ga je treba zapolniti, ga nisem uporabil, ker raje imam odprta okna.
– Leva sprednja stran zvočnikov ne povzroča večine problema Renaulta v takšnih elektronskih napravah, že sem vodil veliko Clie ipd naprav …
– Prišlo je do manjših napak, vendar je za kilometre in leto to pričakovano.

Vse zgoraj navedeno lahko izboljšate tudi, če imate interes.

Avto ima bolj osnovno opremo in se zato ne more več zrušiti.

Ampak za dolgo časa, avto izgleda kot švicarska ura, brezhibno, v poletje, kot je zima, primerna za velike razdalje, ni. Zelo primerna za praktično uporabo in jo vzemite, kot želite. Preverjena škatla za prtljago, večja od Passatovega leta 2005. Eden najbolj ekonomičnih avtomobilov. 1000 km je narejen iz enega rezervoarja kamilice, vendar še vedno obstaja. Ima 55-litrski rezervoar. Včasih pravilno poglejte črpalko, kdo bo plačal za olje, ker je Megan zelo ekonomična.

Zunanji: Nekatere praske niso resne. Ima nekaj posledic za mraz, ki me ne moti – ravno nasprotno, če se novi mraz spusti, se ne bo zmanjšal. Učinek zadnjega mraza je komaj viden. Rž ali točke. Večina jih je prekrita z glinenimi ploščami za plastične dodatke, itd., Kar je običajno v Renaultu, vendar pa po vsej verjetnosti naletim na rjo – ni. Odvisno od kilometrov in ohraniti dobro uporabo.

Aaaa, razkrivam še eno serijsko napako v tej Megan, ki sem jo sam preklical. Ker ima tu še spojler in plastično streho, ko je tretja zavorna lučka, so ti spojlerji na teh avtocestah na starejših gospodovih rezani kot klobuki, ko močno udarijo. Ne lažem, lahko preverite z drugimi Megani.

Tudi meni se je to zgodilo, vendar sem kupil nov spojler, zdaj pa je prilepljen in zaljubljen kot rezerva. Zato je napaka rešena do konca življenja.

Na okvirju je nov zimski okvir. Spomladi čakajo na novo letno slabo sezono, ki teče na jeklenih kolesih.

To bo kratko, morda ga sploh ne bom prodal in ga bom ves čas dokončal – opazil sem, da ni bilo tako slabo, kot sem mislil na začetku. Mogoče bom. Če želite, me kontaktirajte čim prej, zato razmislite.

Lokacija ogleda Koroške. Cena je zadnja, ker je avto presegel vsa moja pričakovanja, mislil sem, da bo že zdavnaj … ”

Na počitnicah več potrošnikov najema počitniške najemnine, saj zagotavlja mobilnost pri prihodu z letalom, vlakom ali drugim javnim prevozom.
Ponudba je raznolika, še posebej online rezervacije so zelo mamljive. Toda preden se odločite, kateri ponudnik izberete, se prepričajte, kaj boste dejansko dobili za ceno. Avto je drag, v primeru zapletov pa so lahko stroški previsoki, saj opozarjajo na Združenje potrošnikov Slovenije (ZPS). “Avto je treba uporabiti kot dober motor, glede na najem, in vozniki, ki so vključeni v najemno pogodbo, morajo le sedeti za volanom,” so opozorili.

Boštjan Okorn pojasnjuje iz ZPS in opozarja na nekaj: “Osnovno pravilo je, da dobimo nižji avto, manj močan, slabo opremljen in varen za manj denarja, vendar ima večina avtomobilov vsaj ročno klimatsko napravo in radio, V križarjenju “. Glavni dejavniki, na katere morate biti pozorni.

Privlačen bazen! Lahko vsebuje dnevno omejitev kilometrine?

Če načrtujete velik dnevni promet, morate izbrati omejitev za dnevno kilometrino. Zaslon nadzoruje neomejeno število kilometrov, toda za cenejše najemnine, zlasti za manjše avtomobile, je kilometrina še vedno objektivna. Če si za nekaj dni izposodite avto, lahko več kot kilometer dnevno prenašate prek meje, vendar jih mora biti veliko skupaj.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here