VIDEO: Svoj mobitel je dal v skupino mravelj. Poglejte kaj so mravlje storile, ko je telefon zazvonil! Zares zaskrbljujoče…

0
157

Spodnji posnetek prikazuje nevidno moč naših pametnih telefonov.

Večina od nas spi z njimi in ponavadi ima internetno povezavo, ko spiš.

Na dnu posnetka je prikazana skupina mravljev, ki se na kaotičen način lutajo okoli mobilnega telefona, dokler ne zvonijo.

Ko mravica zazvoni, skoraj takoj oblikuje koncentrične kroge okoli telefona in se začne gibati v nasprotni smeri ure.

To bi moralo povzročiti elektromagnetno valovanje, ki prihaja iz telefona pri povezovanju z bazno postajo ali osebo na drugi strani linije.

Lahko smo zelo zaskrbljeni. Ostaja vprašanje, kakšen je vpliv naših pametnih telefonov na naše misli. Prav tako delimo ta zanimiv posnetek med prijatelji in družino.

Vsaj med spanjem pustite telefon stran od nas.

Celovik – Avstrijski nogometaši se bodo borili proti slovenskim tekmecem z vseh strani v bitki, da bi dobili prve točke v teh kvalifikacijah. David Alba, eden najbolj cenjenih igralcev v Bayernu, je seveda odličen oglas. Po uspešni sezoni v Münchnu je v Celovcu prišla dobra vera.
Slika
David Alba je bil naklonjen tisku. Foto: Senisa Frezaj

Navdušeni ste, da se lahko sprostite in imate dobro vero, morda zadnji uspešen del sezone v Bayernu v Münchnu.
“Žal mi je, da moram povedati, da je konec sezone, dobro je ohraniti slog zadnjih nekaj tednov, uživati ​​na stadionu na konkurenčen način in zmagati.”

Verjetno pa se strinjate, da je bilo v sezoni tudi atmosfera napeta, ko ni bilo tako udobno kot na koncu zmage, kajne?
Pravzaprav sem kot nogometaš prvič vedel, da smo se v zadnjem krogu dolge sezone odločili, da gremo naravnost Naša usoda je bila adrenalin. ”

Kaj pa nujni ribolovni pritisk za pridobitev točk pri prihajajočih tekmah s Slovenijo in severno Makedonijo?
“Seveda je pritisk, vendar v preteklih letih.”

Vas moti, da ste zdaj skoraj dva tedna pred ritmom konkurence? Zadnjič, ko sem igral v finalu nemškega pokala (25. maja), je bil dva dni kasneje samo igra v Kaiserslauternu.
“Za nas je res zelo dolga in intenzivna sezona in motivacija ostaja … Nisem imel časa, da bi se sprostil kot nekateri njegovi soigri, ki so se pred tednom ali dvema zavezali klubski uspešnosti, vendar ni problema pripraviti se za lokalno igro s Slovenijo v petek in nato na gostovanje. V Skopju. ”

Zadnjič, ko sem lani igral na tem stadionu, sem se veselil zmage tako Slovenije kot Nemčije. Kakšni so spomini?
“Vsekakor je bilo pozitivno, še posebej, ker je bila tekma z Nemčijo za nas fantastična, ubijali smo nogometno velesilo in kričali na slovensko množico.” To je bilo lansko leto, zdaj pa se osredotočamo drugje in za začetek se moramo zbrati in se pripraviti na tekmo s Slovenijo.

Kako primerjate svojo ekipo s slovenskim: Večina vas v rdečih, belih in rdečih kampih prihaja iz nemških klubov, neverjetni slovenski dogodki pa se odvijajo v Španiji, Italiji, na Slovaškem, v Ukrajini in drugih?
“Jasno je, da to velja za dve različni ekipi, zato se različni slogi, Franco Voda in Slovanic Matyak Kick, trudita, kot tudi z igralci.

Je vaša prednost domače igrišče?
“Vsekakor da.”

Koliko ste navajeni na slovenske nogometaše?
“Poznam nekaj od njih, najboljši med njimi v junakih odličnega vratarja Jean-Clauda.”

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here