FOTO: Babi (67) svingerka si je dala duška, spala je s tri tisoč moškimi

0
91

Mary Calvert, 67, iz Združenega kraljestva je povedala, da je v svojem življenju najbolj cenjena. Odgovor je seks. Svoje življenje je posvetila spolni izkušnji in ostaja danes zvesta tej vrsti življenja.

Poročena sta z možem in sta poročena že 19 let. Z Barryjem so se zelo zgodaj srečali in ostali do danes. Seksa z drugimi ljudmi nikoli niso kriminalizirali, ločili so se od pravne ljubezni.

Pravi, da ni normalno, da imaš v življenju samo enega spolnega partnerja. Barry gre v posteljo z mnogimi drugimi ženskami, vendar nikoli ni ljubosumna. Ko je bila stara 28 let, je bila sama zvesta in je imela čudovit seks. Nato so se soočili z nihajočim klubom in začeli z živahnim spolnim življenjem.

»Pokliče recepcijo in mu pove, da so mu v kavarni poslali prevleko kave in da je dobil majico, ki jo je položil v perilo v plastični vrečki, nato pa jih je prosil, naj bodo bolj ekonomični pri uporabi plastičnih steklenic.« Nacho je opisal zanimanje Harryja za okolje.

Dodal je, da so princ Harry in njegova žena Meghan v priljubljenih medijih pogosto napačno predstavljeni. Pogosto pišejo samo o konfliktih, o tem, kaj počnejo, kaj ne, in ali otrok spi. “Nihče ne piše o svoji zavezanosti pomoči otrokom po vsem svetu.”

Duke in Souk Dokir je veleposlanik številnih dobrodelnih organizacij, med drugim, ki se borijo za pravice deklet do izobraževanja po vsem svetu. Po rojstvu sina sta bila oba bolj zavezana pomagati drugim otrokom. Princ Harry je pred kratkim rekel, da mu je očetovstvo spremenilo življenje in si ni predstavljalo, kako bi se to zgodilo, če se njegov sin ne bi rodil.

Pravzaprav je bila polna steklenica. Vedel je, da ljubim peneče vino, zato se ni obotavljal – ko je odšel v trgovino, je prinesel, kar sem mislil, o njegovi zbirki. Dobro je predstavil, kot je vedel – prebral je tisto, kar je napisal na plakatu, in pripovedoval zgodbo, kjer je izrazil upanje, da mi bo všeč. Ugly in poseben občutek, kot je le vedel.

Všeč mi je bilo, čeprav nisem bil – tako grd, kot je – nič, niti blizu niti prijatelja. Prvič, ni izpolnjeval zahtev, je bil iz drugega. Lahko bi bil moj oče.

Zdelo se mi je, da je bilo fino brušeno, in modren človek, njegove oči, vedno trdne, je vedel nekaj več. Preprosto sem imel nekoga blizu mene. Z njim je lahko govoril o številnih ljudeh, o izjemni širini, pogumu, ki je izražal svoje misli, kameli, boginji.

Vedel je, kako dati vljudnost, ne da bi čutil žensko, ki bi lahko bila njegova hči, kot da bi starec prečkal mejo. Povedal mi je veliko stvari, vendar je bilo samo eno spoštovanje.

Zadnje iskrice se je odprlo v njegovem domu na božični večer. Drugi mesec je tekel, ker je bil sam, brez ženske. Umrla je. Ni mogel sprejeti sebe. Več kot 40 let ljubezni in medsebojne pozornosti. Zaradi razmer so imeli le drug drugega.

Razumel sem, čutil – čeprav mi ni bilo nič, sem bil tako blizu njega, kot sem ga. Vsi smo vedeli, da je boleče in da ne bo starejši, toda ko je odšel, je bilo vse grozno. Ni ga mogel sprejeti. Božični večer, si ne morete predstavljati lepše in globlje izkušnje, obiščite jo. Ne bodi sam.

Čutil je peneče vino in se ga spomnil. Ves čas sem se skrival, ko sem poslušal njihovo razmerje. Nisem mu želel dati pretrgan vtis, če pa je. Tudi on je ostal. Njihova ljubezen je bila zavidana.

Ljubezenska tesnoba, spoštovanje in predanost. Dva preprosta človeka sta bila jasna v velikih resnicah in skrivnostih življenja.

Včasih sem mislil, da jim zavidam, kako so predani drug drugemu, kako izgledajo v očeh spoštovanja, ljubezni … Koliko parov po 20, 30 letih razmerja lahko to stori? Plakala sem, ko mi je razložil, da od svojega odhoda ni spal v postelji.

Tisto noč sem se spomnil vsega in nisem vedel, če sem opazil, da sem že namazal veliko prtičkov. Lilo od mene, kot da kriči neka vrhovna resnica: To je ljubezen, uči se!

Objavil je grafikone in indekse na najdaljših poteh. Z ljubeznijo v njegovih očeh je povedal, kaj ga ljubi ljubezen, in sicer opero, ki jo je ujel, in rože, ki jih je dal v solze.

Opisal je njihova potovanja, njegove najlepše lastnosti in skušal skriti solze. Ta izkušnja, pozitivno oživljanje umrlih, iskanje lepih spominov z njim je bilo tako lepo in tako globoko, da sem do sedaj jokala.

Njihovo prvo stanovanje, kjer je drugi mesec kampiral, se na prvi pogled ni zdelo nobenega znaka, da ni. Poskušal je dvigniti rože – ne zato, ker bi imel moč, da to stori, ampak zato, ker je vedel, koliko je smiselno.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here