FOTO: Izvoljenka našega odličnega športnika le dan po pogrebu izvedela, da je noseča!

0
265

Pred devetimi leti se je zrušil najboljši slovenski kolesar Jure Robič.

Le dan po pogrebu je Helena Kušhar, izvoljena predsednica Jory, izvedela, da je noseča.

Pred nami je veliko izzivov. Borila se je za svojega sina in danes je ponosna mati čudovitega fanta Jureta Leva, ki zelo spominja na očeta.

Helena je za slovenske novice povedala:

Nič vas ne more pripraviti na tako krute preizkušnje! Še dobro, da nisem vedel, kaj me čaka, sicer sem rekel, da je zelo težko in tega ne bi storil. Tako sem moral živeti vsako minuto in uro narazen in se soočiti z življenjem. ”

“Morala sem urediti vse o stanovanju, dedovanju, pa tudi s sinom Juretom od prve poroke. Bilo je polno nepričakovanih in pričakovanih zapletov. Na koncu je bilo vse mirno rešeno v korist obeh otrok. To je bil tudi glavni cilj: ohraniti otroke Bratje. Ko se ozrem nazaj, se sprašujem, kako mi je uspelo preživeti. ”

“Moški preživi najslabše, a rezultati so še vedno tam. Še posebej za ljubljene, ki me imajo radi, ker jim je vseeno, kako so z mano. Postala sem drugačna oseba. Bolj me skrbi, bolj se bojim, bojim se otroka. Če se mu kaj zgodi, me bo to pokvarilo. Po mnogih letih nekateri, tudi njihovi ljubljeni, pričakujejo, da boste živeli tako normalno kot pred nesrečo. A nikoli več ne bo tako. ”

Helena je razkrila, da je bil sin Leva Gore njen glavni motiv za življenje.

“Je velik motiv za življenje. Res je odličen fant. Zelo je podoben svojemu očetu, živahen, inteligenten, kreativen, izboljšuje svoje delovanje v šoli. To me navdušuje vsak dan. Iz papirja ali kartona lahko naredi karkoli. Tudi iz dvometrskega modela Titanika in Eiffelovega stolpa. ”

Seveda že od začetka, ker pozna okolico, ve vse o svojem očetu. Razložil sem mu, da je njegov oče najsvetlejša zvezda na nebu, da ga je čuval in spremljal. Zdi se, da se za Gore zelo veliko pogovarja o vsakem vprašanju. Ves čas je tako ljubljen, da ne čuti pomanjkanja očeta. Huje bi bilo, če bi vedel. ”

Heleni bi radi čestitali za njen pogum in predanost. Želimo ji veliko uspeha, sreče in predvsem zdravja v prihodnosti.

Po več kot 3 letih delovanja in rasti v Sloveniji, kjer ima na približno štirih lokacijah (Ljubljana, Maribor, Kranj in Murska Sobota) približno 250 skupnih vozil na približno 100 lokacijah, je storitev Avant2Go prispela v tujino – v turistično prestolnico Dubrovnik.
Avant2Go bo na Hrvaškem ponudil tudi podobne lastnosti kot v Sloveniji:
Plačilo v realnem času, podpora v realnem času 24 ur na dan, enostavno upravljanje pametnih telefonov, cenovno ugodna dnevna najemnina, brezplačna povezava z letališčem, varna parkirna mesta in uporaba sodobnih proizvajalcev vozil za elektronsko mobilnost. .

Sprva bo 7 lokacij, kjer lahko uporabniki zajamejo in poustvarijo vozila Avant2Go. Lokacije pokrivajo strateška mesta Dubrovnika – med njimi se nahajajo poleg starega mesta, dubrovniškega pristanišča in tamkajšnjega letališča, s čimer je vzpostavljena prva povezava med hrvaškim mestom in letališčem brez emisij. Glede na potrebe Dubrovnikov in turistov bo Avant2Go v prihodnosti dodal nove lokacije in avtomobile. Vozila bodo vsebovala Renault Zoe SUV, najbolje prodajani električni avtomobil v Evropi, ki predstavlja večino voznega parka, inteligentno inteligentno električno vožnjo (For2 in For4) in športni avtomobil BMW i3.

Zakaj Dubrovnik?

Mesto Dubrovnik je zaradi svojih značilnosti in visoke frekvence izpostavljeno prometnim zastojem in težavam. To bo rešilo težave v prometnih zastojih. Kot prejemniki nagrade Smart City vidijo polno sinergijo v viziji razvoja mesta s prednostmi projekta Prometna infrastruktura in neobremenjeno parkiranje, zato so tudi v Dubrovniku podprli njegovo izvajanje. Avant2Go bo v Dubrovniku začel delovati novembra, hrvaški uporabniki pa se že lahko registrirajo in izberejo enega od promocijskih paketov, s katerim bodo zaznali zagon storitve v tem hrvaškem mestu. Obstoječi uporabniki Avant2Go v Sloveniji bodo imeli možnost premium pristopa do storitev na Hrvaškem, o čemer boste obveščeni novembra.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here