FOTO: Kakšen ŠOK za nevesto! Poglejte kaj ji je na poroki zakuhala njena tašča. Svatje niso mogli verjeti svojim očem.

0
138

Pennza je sodelovala s fotografijo svojega poročnega dne na spletnih straneh za družabna omrežja.

Poročni dan je za nevesto eden najlepših dogodkov v življenju. Na njen poročni dan želi biti najlepše središče pozornosti.

Nepisano pravilo pravi, da gostje na poroki ne nosijo belih oblačil, zato ne skrbijo za nevesto.

Amyjeva mama pa je zelo slabo kršila to pravilo. Amy je pojasnila, da je videla samo obleke v poročni obleki, ko je hodila proti oltarju. Veliko jo je vprašal o njeni reakciji.

Odgovorila je, da je njena torbica zelo varčna in ima zlato srce.

Pravi, da ji je zaradi nesreče že odpustila, ker je veliko storila za svojo družino. Kako bo vaš odziv na ta šok?

Pot vodnih zvezd ponuja dolgo skrivnostno pustolovščino v temi, z veličastnimi svetlobnimi učinki iz galaksije. Kamikaza je strmo pobočje s srednjim grebenom, primerno za ljubitelje hitrosti in vetra v laseh. Grom je hitri tobogan zaprtega tipa, ki se konča z velikim skokom v termalnem bazenu. Tvister je širši vodni tobogan s spolzko gladko površino, kjer lahko izstopite tudi s splavom. Zaključek vznemirljivega in vznemirljivega potovanja v neznano v lijak, nato pa v termalno kopel.

Drsanje je namenjeno otrokom, starejšim od 1 metra, medtem ko predšolski otroci uživajo v piratskih ladjah, ki so že znane po igrah in procesijah, kot tudi na novo urejenih plezalnih stenah ob notranjem bazenu.

Shaal Sal je osvojil Grand Prix v Balnei!
Očarljivo mesto v kadi Balnea je prepričalo priljubljeno pevko, Challet Sallet in njegovo ekipo, skupaj z režiserjem Perico Raje, da odkrijejo pravo mesto za novi Jackpot. “Vesel sem, da delam s Terme Karka, tukaj je super delati, z novimi diapozitivi pa je odličen kraj,” je dejal, “Veseli me, da lahko uživam v novem poletnem obisku, še posebej uživam v poletju!”

Sprostitev Sprostitveno razvajanje
Čistoča, veliko zelenih površin, mir in visoka kakovost termalne vode so značilne za kopališče Balnea v Termah Dolenjske Toplice. Novi tobogani in pristaniški bazeni so potegnjeni iz drugih termalnih bazenov, tako da lahko plavalci uživajo v kopanju in sončenju. Letos so se bolj zanimali za zasebnost in naravne odtenke. V baru si lahko privoščite koktajle, domače sladoled in sadne pijače različnih okusov. Lahko se prepustite bazenu ali hotelski restavraciji.

Lepo in naravno tudi v okolici, v hotelu in na krožnikih
V pogledu na Dolenjske Toplice je ključna beseda narava. Hotel Balnea Superior je sodoben hotel, vendar je očaran z naravnimi elementi in umetniškimi deli. V hotelski restavraciji boste pridobili vitamine, minerale in pomlajevanje s klorofilom v zelenjavi, svežih zeliščih, sadju in drugih celih živilih, ki so večinoma pridobljena iz lokalnega okolja.

Energetsko razvajanje, gozdno potapljanje in nevronske vaje
Po novem dopustu v Termah Dolenjske Toplice lahko spoznate tudi tretmaje in meditacije, ki pomagajo okrepiti vašo budnost in sprostitev ter prispevajo k globljemu doživljanju narave in sedanjega trenutka. Zahvaljujoč energiji džungle, vesolja in glasbe, boste lahko nahranili svoje čute. V vajah in tečajih se boste naučili, kako napolniti energijo in najti notranje ravnotežje.

Poletje zahteva nove izkušnje. Uživajte!
V Termah Dolenjske Toplice si lahko izposodite kolesa in si ogledate naravne lepote in znamenitosti, ki tukaj niso izgubljene. V okolici je panoramska pohodniška steza, ki je na voljo za parkiranje, veslanje, čolnarjenje in tenis. Mlade družine bodo srečne sprehajalne poti za sprehajalce in tekače. V večernih urah lahko uživate v glasbenih in filmskih prireditvah v hotelu Balnea Art, sedite na terasi ob vodnem ogledalu ali uživajte ob plavanju ob svečah.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here