FOTO: Mariborski župan se bo znova poročil in to s skoraj 30 let mlajšo lepotico! Poglejte kako dobro izgleda…

0
495

Očekuje se, da bo v soboto ponovno poročal Mariborski župan Sasha Arsenović.

V svojem prvem mandatu bo upoštevana njegova prihodnja zvestoba.

Na portalu mariborinfo se spominja, da se bo Katja Josović srečala s svojim partnerjem v samostanu Zis Karthosian.

Katia dela kot notranja oblikovalka in se je začela javno pojavljati pred približno letom in pol, ko je Katia tudi nominirala svojega sina Aleksandra. Larsenovich ima dve hčerki s svojo bivšo ženo Nino.

Lepota je bila manjša od župana Maribora že okoli 30 let. Na skupnem potovanju jim želimo vse najboljše.

Čestitam, na naši strani.

San Jean DANJIELLE – Tim Jagger je našel zmagovalno formulo in jahanje na val samozavesti. Po dveh tednih dokončanih elitnih skuterjev na Portugalskem se je povzpel po stopnicah v Franciji.

“Zelo sem vesel, da se vse dogaja in želim nadaljevati ta ritem v naslednji dirki v dveh tednih v Rusiji. Uživam v motorju in tudi timskem delu s Hondo. Delovno okolje mi pomaga uspeti v tej sezoni. To je dober občutek za zmago. Vsi v tej zgodbi, “Po tretji zmagi letos in trinajsti v MXGP kolegi, je Gajser hvaležen.

Nihče ni bil del tega

Dan pred dirko je ekipa imela svoj razred. Bil je najhitrejši v odprti in formalni praksi in je pridobil kvalifikacije. Kljub počasnemu štartu ni bilo nikogar na dirki – obe vožnji sta bili nepremagljivi. Sprva je tretjič ustrelil od začetka, v tretji minuti pa je prišel do fronte in ga držal do konca. Najslabše se je začelo v drugem, bilo je sedmo, in po polovici časa ni imel nikogar drugega, in z varno prednostjo je bila zmagovalna zmaga. “Konec tedna ne bi bilo bolje, da je turnir lep … Če zanemarimo slab začetek, sta bila oba vlaka dobra, vključno z izbiro linij,” je bil zadovoljen z 22-letnim Halozovim motorjem.

Za največjega tekmeca Tonyja Cairolija, ki je imel težave v Franciji, svetovno prvenstvo zavzema le 10 točk. Italijan je končal dirko v Saint Jean Danjele na sedmem mestu – drugo v prvem krogu in drugo v 17. Opozoril je, da je dvignil gleženj v kvalifikacijah in ga tako oviral med dirko, rampo v drugem krogu, udarec, motor je pomahal.

“Ves teden je bil boj, moj gleženj ni bil v popolni formi, bolelo me je in bilo je jasnejše na trdni osnovi.” Cesta v drugem krogu je bila zadnja, ki sem jo imel. Drugi je premagal inženir z motorjem – kot je bil v kvalifikacijah – še naprej se moram osredotočiti – dirka ni bila najboljša, vendar se učimo iz napak – tudi v svoji starosti. V MXGP “Naslednjič bom pogledal platforme.”

Prelomite na točke v MX2

Karavan zdaj čaka na vikend, kjer bo tekma za državno prvenstvo v Orehovi vasi, kjer ljubitelji bencina pričakujejo vse tri slovenske tekmece na svetovni ravni. Klemen Gerčar se ni znašel v Franciji, vendar je Jan Pancar pokazal velik napredek na MX2, ki je letos osvojil prvo mesto. Voznik je prispel iz Dolenjske na 17. mesto, prvi krog je bil v dvajsetem, drugi je bil dvanajsti, najboljši rezultat njegove kariere. Za primerjavo je zaslužil 10 točk – lani je v celotni sezoni zaslužil 11 točk.

Delite s prijatelji

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here