FOTO: Ne boste verjeli v kakšno lepotico se je razvila hčerka pokojnega Brendija!

0
200

Pred osmimi leti se je poslovil eden najboljših slovenskih pevcev.

Po tem, ko je odšla iz nje, je v svoji življenju popolnoma zapustila hčerko in babico.

Tina Fongak ima vsekakor veliko nadarjenosti za starše in očitno je tudi, da je dober gen, izgleda neverjetno dobro.

Ona, Zapelivka, je pozorna na ples in glasbo od zgodnjih dni, kar je verjetno prispevalo k njenemu odličnemu videzu. Povedala je, da v glasbeni šoli dela predvsem na violini in klavirju, trdo delala na plesnem treningu.

Leta 2014 je bila Tina poročena. Njena izbira je bila Annoy Zafral, v istem letu, avgusta pa je srečni par tudi sinu poimenoval po pokojnem očetu, legendarnem Brindyju, ki nas je dolgo časa navdušil s svojo odlično glasbo.

Ponovno je rodila ponos, dobila hčer in ji dala ime Dior z Anhui.

Odkar je postala lepa Tina, je zanemarila svojo plesno in glasbeno kariero, kjer je prava slovenska ženska svojo družino posvetila svoji energiji. Po dveh rojstvih je še vedno zelo privlačna, kar ji je prav tako pomagalo prižgati oči, ki so bile podedovane od njenega pokojnega očeta.

Tiny in njena lepa družina si želita vse najboljše v prihodnosti!

IDRIJA – Diego Olesi (Emirates Emirates Team) je zmagovalec tretje stopnje dirke v Sloveniji. Po skoraj 170 kilometrih, ki so izkoristili 12 sekund za cilj Idrije, je ruski Alexander Vlasov prehitel prvo mesto. Tretji je bil na italijanskem odru Giovanni Visconti, četrti pa je bil najboljši slovenski dan Tadi Bogar.

Danes so se kolesarji začeli ukvarjati z ekalecom, ki so morali premagati štiri vzpone na Idrijo. Najbolj zahtevno in odločilno je bilo slednje za države s povprečnim naklonom devet odstotkov.

Ulissi je zmagal v zadnjih kilometrih, ko je uspešno pospešil in uspešno premagal Vlasov (Gazprom). Pred tem so pristali na planinski destinaciji Dolah, ki se je med pristankom povečala na približno 20 sekund.

V prvi skupini privržencev so bili člani Androni Fausto Masnad, Andrea Vendram, Esteban Chaves (Scott-Mitchelton) in Visconti (Neri Sottoli-Selle Italia). Bogar in Jean Poulanc sta se kot moštveni kolega Oluse pridružila moštvu, medtem ko je Bogar Visconti nadaljeval v golu.

Nekoliko večja skupina je končala v dveh minutah in 8 minutah pred Ulyssejem, zmagovalcem slovenske dirke v letu 2011. Najhitrejši med tekmovalci je bil Luka Mezgek, ki je v četrtek zmagal v Selju in skupaj nosil zeleno majico. Paul Griga je na 12. mestu, v prvih dvajsetih letih pa se je uvrstil tudi igaiga Ručigaj.

Tri dni po dirki je Ulysse 19 sekund pred Vlasovom in 26 pred Vindramom in Vicentom. Pogačar je šesti, Polanc sedem, oba stojita 30 sekund, kar se tiče Belgijca Ben Hermana na petem mestu in Chavesa na osmem mestu. Mezgec je deseti, zaostaja 2:11 minut.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here