FOTO: »Ste normalni?!« Poglejte, kaj so počeli vozniki na avtocesti

0
138

BREZOVICA – Na obalni avtocesti, med postajama Brezovica in Vrhnika, so vozniki tokrat videli tudi strašne prizore. Na tem območju je bilo hladno, neodgovorni posamezniki pa so se ustavili pod mostovi.

Reševalni pas, splošno znana slovenska institucija za oblikovanje reševalnega območja v primeru nesreč ali zastojev, je objavil šokantno sliko.

»STE NORMALNI Nekaj ​​trenutkov je nastala slika med Vrhniko in Brezovico in dokazala, da človeška norost ne pozna meja! Stop pod mostovi in ​​predori so pripravljeni prejeti, kar smo zdaj zaradi obvestila o nastanku zahteve in zahtevamo nastavitev hladilne vreče!
Ali kdo želi več delati na tej zemlji? ”

Čeprav je bilo to vedenje že povedano izjemno, so nekateri njihovi hobiji še vedno pomembnejši od njihovih življenj.

Letošnji navdih poletnega oblikovanja je našla Maya Malnar, ena najuspešnejših slovenskih blogerjev, ki so svoje kariere razvili v tujini.
Maga Malnar je Slovenka, ki jo bo spoznala kjerkoli drugje kot Slovenija. Živi v Londonu, vendar ni vedno tam. Trenutno boste na primer na grškem otoku Mykonos skočili v Milano in se vrnili v London ter se vrnili v italijanski Como. Zelo težko je slediti njegovemu časovnemu razporedu, ker včasih v enem tednu obišče pet držav.

Začeli so kot blog, zdaj z več kot 600.000 privrženci na Instagramu, so uspešni izvajalci, ki potujejo in služijo po vsem svetu. Sodeluje z velikimi blagovnimi znamkami, kot je Estée Lauder, in jih vabi na filmski festival v Cannesu (od spodnje zasnove), da predstavi nov niz velikih blagovnih znamk mode in lepote … oblečenih v velika oblačila, kot sta Chanel in Valentino, – vsaj Na Instagramu – zelo glamurozno.

Neprekinjeno potovanje in ure na letalih in prevoz so lahko naporne, ko se prepoznate. V vsakem primeru moramo priznati, da kljub jetlagom vedno izgleda odlično.

Letošnji navdih za poletno prakso smo našli v eni od svojih lahkih modelov v Cannesu, podobne vaze pa smo našli v naših trgovinah.

Megan Marshall je že več kot dva meseca postala mati Archija, kar pomeni, da se pripravlja na novo vlogo. Del tega predloga spremembe vključuje tudi postopke za poporodno usposabljanje.

Megan, ki je seznanjena z razmerami v britanskem sodišču, Katie Nicole, ji daje dobro, zdravo in primerno telo, kar pa ne pomeni, da preživi čas po porodu in poskuša doseči najkrajši videz, preden zanosi.

Ne, njena prva in najpomembnejša skrb je, kljub vsem malim Archijem.

“Pravzaprav ne pretirava,” je povedal Nicolo. “Joga je edina telesna dejavnost, ki ji je namenjena po porodu, ne dela nič utrujenega.”

Meganina mama, Doria, učiteljica joge, se je v tej obliki vadbe poglobila za dojenčke in matere po porodu, kjer jo je želela približati nekaterim dekletom, kar je nedvomno prav.

“Megan se ukvarja samo z jogo in seveda hodi po parkih okrog Windsora, vozi se s kočijo s ponosom, tako da je lahka vaja, nič težka, nič tehta.

To je res! Megan ji je dala počitniške počitnice vredne vsake matere po rojstvu.

“Vse se dogaja naravno z njo, sprejela je svojo novo vlogo z vsem, kar prinaša,” je zaključila Katie Nicole. “Lahko dodamo le: Brama Megan!

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here