FOTO: To je vroča hči Miše Molk, poglejte kako izgleda!

0
173

1. Sutinsky Brigg, 418 metrov, Preecomore

Počitnice in bivanje za eno noč: na cesti ni dostavnih vozil, namestitev pa lahko najdete čez noč po pristanku na turističnih kmetijah ali v apartmajih.

Hrana: Popijte pijačo s seboj, domača okusna hrana pa je dovolj v dolini.

Bližnje zanimivosti: Do vrha, kjer je razstavni stolp, dolg 17 metrov, se lahko povzpnemo po lesenih stopnicah, ki so po mnenju domačinov točno 365. Tromomenik se nahaja nekaj kilometrov od piramidnega kamna z rokami v vseh državah. Trije – Slovenija, Avstrija in Madžarska – in Grad Grad, največji v Sloveniji.

Kontakti Za več informacij: melita.gaber@gorturizem.si in park.goricko@siol.net in 149 354 031

2. Bo, 978 metrov, Štajerska

Dopust in bivanje za eno noč: gostilna Boč, odprta vsak dan razen ponedeljka

Hrana: jedli na veliko žlico, torto in jabolčne pogače

Točke v bližini so tudi: gotska cerkev sv. Miklavže iz 16. stoletja in spomenik velikonočni hiši, krajinsko zaščitena cvetja

Stiki Za več informacij: kamensek.b@hotmail.com, 031/671 418 in 02/8026 500

3 – Slavnik, 1028 metrov, Primorska

Počitnice in bivanje za eno noč: Tomova koča v Slavniku, odprta ob sobotah, nedeljah in praznikih, organizirana tudi med tednom

Hrana: njoki z divjačino, joto in malinami, nadevi in ​​pitami, ki še posebej teče, ko morje diši.

Točke v bližini so tudi: Socerb, Grad s pogledom na Tržaški zaliv in jame

Stiki Za več informacij: opd.koper@gmail.com, 031/668 688 in 292 292 565

4. Com, 1220 metrov, Zasavji

Počitnice in nočitev: Gorska gostilna v Kumu, odprta ves dan, razen ob ponedeljkih

Hrana: vedno pripravljena za kuhanje.

Točke, ki so v bližini, vključujejo slap Sušjek in slap Cica, Sava Cable Car.

Stiki Za več informacij: farmkrokarca@gmail.com, 03/562 62 19 in 070/783 770

5 – Senisk, 1796 metrov, Notraniska

Sprostite se in prenočite eno noč: koča Drava Karolina na Velikem Snežniku, odprta ob sobotah, nedeljah in praznikih, od 1. avgusta do 1. septembra vsak dan

Hrana: Obstajajo gouta, pečeno jabolko in kakšna druga sladica.

V bližini so tudi največje gozdne površine v Sloveniji, blizu Križne jame z jezeri in Papano Polje, kjer je najnižja temperatura v Sloveniji.

Kontakti Za več informacij: andrej.barovic@gmail.com, 373 234 041 in 71 05 01 447

6. Triglav, 2864 m, Goriniska

Počitnice in bivanje za eno noč: Triglavova hiša na Kredarici, odprta vse leto, izven sezone, boste prejeli meteorologe, ki zagotavljajo namestitev.

Hrana: od 15. junija ponuja jedilnik različne prigrizke za prigrizke in pijače.

V bližini so tudi slap Peričnik in Kriška jezera, vsakdo, ki je srečen in ne preglasen, se bo lahko spopadel s kupom ali drobtinami.

Od trte do zrnja
Na Daljnem vzhodu imajo grozdni vrhovi največjo degustacijsko vrednost istih udarcev in tudi po precej višji ceni. Nekatere vrste graha so tako izdelujejo zelo resnično papir, ampak za vse “vitric” africuk. Koristno jih je pobrati in uporabljati predvsem v posodah, kjer se vse sestavine hitro razstavijo. Čudovita kombinacija z dobrimi testeninami in limono s parmezanom. Našli smo obetaven recept z borovimi gobami in gobami ter mešano mešano solato.

Cvetovi imajo popolnoma enak okus, vendar se bolj upoštevajo za dekorativne namene in v majhnih količinah, ker če se iz njih izvlečemo, potem ne bodo imeli več možnosti, da se kasneje odločijo za poklic. Najlepši cvetovi najboljših kuharjev na jedi, kot da so umetniška dela, vsebujejo sorte, ki tvorijo vijolične poteze, kot je blauwschokker.

Fižol po vsem svetu
Vendar pa so v njihovih vaseh zrna, seveda, na Daljnem vzhodu, tudi rastline, ki rastejo samo za cvetje: modri grah vsebuje toliko barv, da z njimi naravno barvajo veliko pijač in limonin sok. V Maleziji, znani kot bang telang, in latinsko ime Clitoria ternatea, in če vidite cvet, boste vedeli zakaj. Ena najzanimivejših zbirk je viskozni riž, zaradi katerega postanejo cvetovi modri in nebesni.

Izboljšanje graha bo tudi popolno petje, tj. Za poklic. Običajne veje graha so zelo vlaknate, hkrati pa obstaja tudi dodatna membrana, ki je ne potrebujemo. V ta namen so bili v sodobni zgodovini najdeni rejci goveda – navadni fižol, tudi v egiptovskih grobnicah – ki so dvignili sladkorno peso, ki je mednarodno znana kot Mangutot. To se poveča in potrebuje resno podporo, ker ni pod višino pulta – vendar se lahko izognete nadležnemu luščenju. Poznamo dve vrsti sladkorja: najbolj znana vrsta ni vrsta debelih semen in je kupljena le kot zelo tanka – ne poceni. Druge vrste naredijo nekaj manjših semen, in to je najpomembnejša stvar, če predolgo pustite možgansko kap na rastlini, stran jo potegne od vrha do noge. Bolj so prehranske, ker vsebujejo več vlaknin in antioksidantov.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here