FOTO: Vroča Dončićeva mama na rdeči preprogi zasenčila lastnega sina in tudi njegovo lepo partnerico!

0
198

Naš čudežni košarkar je pred nekaj dnevi prejel priznanje za najboljše novince v najmočnejši svetovni ligi košarke.

V Dallasu je naš prvak pokazal odlične nastope. V povprečju je imel povprečno 21,2 točke, 7,8 skoka in 6 točk na tekmo.

In dosegel 168 nagrad, zaradi česar je bil tretji v zgodovini lige.

Na svoji uradni slovesnosti mu je 43-letna mati Mariam Bouterben ukradla njegovo pozornost. V čedni modri obleki in lepem nasmehu sem zopet zajel vse.

Čestitam, na naši strani. Lukova mati želi zaprositi za recept za njeno lepoto in popoln videz.

Kriminalisti v Mariboru so vložili kazensko ovadbo proti moškemu v mariborskem državnem tožilstvu, ki ga utemeljeno sumi, da ga je mariborska Daniela Roich ustrelila 16. junija v soboto zvečer pred hišo pri Mariboru. Kaznivo dejanje je osumljeno za poskus umora.

Pritožbo je v ponedeljek napovedala policija v Mariboru, vodja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor pa Andre Kolbel. Motiv za napad na njihove ugotovitve izhaja iz zasebnega in nepoklicnega življenja sodnika.

Sodnik, je dejal, je še vedno v obravnavi. Toda policija je ne varuje, vendar predlaga prepoved približevanja osumljencu – ki ga še ni prosil, da ga aretira v petek po hišni poizvedbi. Policija ne govori o identiteti osumljenca za zaščito osebnih podatkov.

Po poročilih medijev je policista neformalno ujela partnerica napadalčevega sodnika. Kolble je povzel podatke o napadih z besedami, da je bil poskus umora sredi noči. Krivca je čakal v temi in jo večkrat pretepel s trdim telesom.

Policisti so preiskali hišo in dva avtomobila, isti kabinet, ter opravili pogovore s svojimi kolegi in sorodniki. Po telefonu sem iskal sodnika in zagotovil forenzične poti. Kot je dodal Colp, se je preiskava sprva začela v velikem obsegu, nato pa so prevladali motivi zasebnega življenja. Kazenska pritožba se še vedno dopolnjuje.

Brutalni napad na sodnika Ekonomskega oddelka Okrožnega sodišča v Mariboru je pretresel Slovenijo. Odgovoril mu je v sodnih in političnih krogih.

Ljubljana – Za druženje in ohranjanje mobilne kulturne dediščine so nastali številni klubi, ki ohranjajo legendarno življenje med soseskami – stoenko

Nekega večera, v začetku leta 2017, se je sedem navdušencev, ki so se zbrali v središču Ljubljane, rodilo idejo slovenskega kluba Zastava. Naslednje leto, 26. maja, so v parku vojaške zgodovine v Bevki debitirali legendarni igralci

“Zastava za Jugoslavijo je danes tisto, kar Volkswagen danes pomeni za Nemčijo – slavni avto.” Predsednik kluba, nekdanji predsednik kluba, Damir Horvat “Naredil sem cenovno dostopne avtomobile, ki so mobilizirali jugoslovanske ljudi!”

Avtomobilski mehanik po poklicu, domači ljubljani, v stiku s prtom že daje prednost mizi majhnih nogic. “Moj oče je že imel, imel je tudi 128 ICO. Veliko jih imam: 101 mediteranska zastava, 125p, 600d in 1300. Slednji je bil tudi moj prvi avto, kupil sem ga pri 14 letih”.
Tramvajska vozila čez meje
Druga obletnica njihovega kluba je dala noro idejo. Potem preberite “Kaj je narobe?” Takojšen odziv na Damierjev predlog, ki bo ob 33. obletnici černobilske nesreče pripeljal do 2000 kilometrov dolgega potovanja v Ukrajino v nekdanji jedrski reaktor, se je regija končala spomladi 1986.

Po začetnem obotavljanju je Damir Horvat dobil podjetje na Jeseniku Merisu Čuliću in Ižancu Saši Kukmanu, tudi iz Zastavalskega kluba v Sloveniji. To je bilo pravo raziskovanje belih, rumenih in oranžnih barv njihovih misli.
Zaljubljen v stare časnike
“Ker se poznam, imam rad stare avtomobile, kjerkoli smo hodili z družino in tam je bilo nekaj ruševin, so me vedno našli, da imam nekaj za vlom.” “Jaz sem zvest tehnik, zato je bila odločitev, da se učim po osnovni šoli za avtomehanika, preprosta, . Ko je samodejno dobil tomosa, odprite obzorja. Ko je Fiat 1300 že bil v njegovih rokah, je že vedel, kako zamenjati motor, a ker je bil premajhen, ni mogel uživati ​​toliko, kot je želel. Prav tako njegovi naslednji avtomobili niso dosegli najbolj veličastnih avtomobilov: Fico je bil tako hud, da ga je prepeljal lokalni inšpekcijski pregled, posrednik iz Sredozemlja je šel z njim v šolo in mu ukradel, naslednja Vica pa je bila stol.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here