Gnusno dejanje policista: zlorabil sinovo sošolko (13)

0
89

MIONICA – Policist V … (40) osumljeni spolnega nadlegovanja trinajstletnega moškega iz policijske postaje v Myonici. Aretirali so jih 30 dni. Kot je dejal Corrier, je od marca do aretacije zlorabljal sina svojega sošolca.

V … Obstajata tudi dva predšolskega otroka. Skozi najstarejšega sina je bil v stiku s trinajstim letom, poslal sporočila preko omrežij na internetu, zvečer poklical njen avto, jo odpeljal na skrivna mesta in jo spolno izkoriščal.

13-letna mati je odkrila zlorabo, ko je videla, da se je njena hči čudno in nenavadno obnašala na telefonu. Policiji sem povedal. Deklica je priznala, da je bila zaljubljena v policista in da ni bila prisiljena seksati.

Poletna toplota ne deluje samo za naša telesa, ampak tudi za naše jeklene hobije. Zaradi visokih temperatur sta hladilni sistem motorja in klimatska naprava veliko težja. Torej, dobro je, da avto pravilno nastavite, še posebej, če gremo na daljšo cesto. Voznik lahko sam opravi veliko nalog vzdrževanja, če ima nekaj znanja. Res je, da so sodobni avtomobili postali vedno bolj kompleksni sistemi, zato pogosto potrebujejo strokovno pomoč. Seveda je to kraj za izkušene strokovnjake iz pooblaščenih servisnih delavnic Citroëna, kjer lahko poskrbijo tudi za nekatere druge potrebe avtomobilske znamke. Zanesljivo in brezhibno vozilo pomeni tudi varen prehod.

Kdaj obiskati storitev
Uporabniki vozila morajo imeti možnost, da preverijo tlak v pnevmatikah in raven nekaterih vitalnih tekočin v motorju, izhlapijo tekočino za brisanje vetrobranskega stekla in večina nalog vzdrževanja na vozilu je najboljši zanesljiv prostor za delavnico. Med njimi zagotovo:
Menjava olja in oljni filter,
Pregled akumulatorja in sistem za polnjenje akumulatorja, ker tudi njegova energija porabi zaradi zunanjega dviga temperature,
Preverjanje ploščic, zavornih diskov, zavornih tekočin, blažilnikov,
Diagnostični pregled računalnikov in drugih elektronskih sistemov v avtomobilu,
Nadzor mehanske obrabe, varnost in virtualna kontrola glavnih skupin vozil, šasija.
Po odobritvi kupca delavnice zamenjajo tudi poškodovane dele po priporočilih servisnega priročnika proizvajalca in izpolnijo vse vitalne tekočine v vozilu.

Vaši gospodarji
Pred potovanjem z avtomobilom ga morate temeljito očistiti, ne da bi pozabili na notranjost. Če temu ni tako, šasijo tudi splaknemo, sicer se bomo kmalu soočili s tveganjem rje zaradi nasilnega zimskega cestnega prahu, ki se želi vleči v različne odprtine konstrukcije.

Bodite pozorni na stanje prostorov in metel. Njihovo življenje je odvisno od več dejavnikov. Po mnenju strokovnjakov iz servisnih delavnic Citroëna je za prostore značilna zelo tanka in občutljiva guma, ki mora biti zelo prožna in brez poškodb ter mora svoje delo opravljati odlično, zlasti v deževnih razmerah. Z brisalno roko naredite veliko transformacij in vsaka majhna napaka v področni kodi je že znana kot kakovost skeniranja stekla. Zato se Citroënovim mojstrom svetuje, da jih zamenjajo vsaj dvakrat letno – pred zimo in kmalu zatem.

Ne pozabite ponovno napolniti posodo za čiščenje vetrobranskega stekla – poleti izberete poletno mešanico, ki naj bi preostalo insekto učinkovito topila, da se ne bo razpršila okoli vetrobranskega stekla. Preverite tudi, da ne zamašite šob. Profesorji Citroëna priporočajo, da v prtljažnik shranite vsaj liter tekočine za čiščenje vetrobranskega stekla, kjer lahko na poletnih potovanjih uporabljate več tekočin, ker steklo večkrat čistimo.

Izdelek meseca
Citroën se z vrsto potrebščin prilagaja širokemu krogu strank v servisni mreži Citroën, ki se lahko uporablja sezonsko in po konkurenčnih cenah. Do konca julija bo izdelek meseca tekočina za čiščenje vetrobranskega stekla za samo 1,25 evra.

Novo znotraj avtomobila
V pooblaščenih servisih Citroëna boste dobili pregled delovanja klimatskih naprav, prezračevanja, zračnih filtrov v potniškem prostoru in količine hladilnega plina. Ne nazadnje, klimatska naprava za dezinfekcijo. “V klimatskem sistemu ustvarja kondenzacijo med delovanjem in s tem optimalne pogoje za razvoj mikroorganizmov, ki negativno vplivajo na varnost in zdravje potnikov v avtomobilu,” pravijo v omrežju Citroen. Zato vam nudijo celovito vzdrževanje, vključno s klimatsko napravo, pregledom, dezinfekcijo in polnjenjem s hladilno tekočino.

Do konca avgusta letos bo ponudba stala voznike vseh blagovnih znamk – pregled delovanja klimatske naprave v omrežju Citroen le 9,90 evrov. Njihovi mojstri bodo preverili vitalne komponente klimatske naprave, preverili pritisk hladilnega plina v sistemu, stanje filtrov in merili temperaturo.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here