GROZLJIVO: 23 letnica je v postelji storila nekaj, kar delamo praktično vsi in postala paralizirana!

0
197

Tresoči posnetki resnično sesujejo ves svet.
Fotografija je bila posneta takoj po bombnem napadu v Idlebu. Prizor je našel reporterja, ki se strašno slika. Nič ni videl, ker je bilo polno umazanije.
Toda slišal je, kako otrok joka in vpije na moškega.

Čez trenutek je zagledal grozen prizor. Fotografiral se je in začel pomagati pri reševanju. Obe deklici sta bili rešeni in odpeljani v bolnišnico. Starejši so zaradi poškodb umrli, mati deklice pa je umrla v bombnem napadu.

Petletnica je na majici nosila sedemmesečno sestro.

Slika prikazuje tudi obupanega očeta nekaj metrov od drobtin.
Ta strašljiv prizor delimo med prijatelji in družino. Začnimo s cenitvijo vašega življenja in svojih ljubljenih.

Zaradi nepremostljivih razlik med mano in možem se znajdem v položaju, ko moram razmišljati o ločitvi. Prej je bilo strašno razmišljati, zdaj pa vem, da moram zadeti tudi tisto težko jabolko. Upam, da bo ločitev mirna in sporazumna in ne na sodišču, ker bo bolje za naše otroke in za nas. Vem, da je bil sprejet nov zakon, zato se sprašujem, kaj je najboljši način. Še eno vprašanje, ki bi ga rad zastavil, je – ali lahko z možem ločim ločitev preživnine (zame), saj kot samostojni podjetnik dobro dela, medtem ko je finančno veliko šibkejši.

Meta

Ločitev po novem zakonu
Vsekakor priporočam, da moža izpustite, če je le mogoče. Ta vrsta delovanja je najbolj humana za otroke, hkrati pa tudi hitrejša in cenejša. Če se ločita sporazumno, bosta morala skleniti ločen sporazum, v katerem se morata dogovoriti o oskrbi, vzgoji, vzdrževanju in neprekinjenosti običajnih otrok. Poleg tega bodo morali obiskati notarja in podpisati dokument (dokument, ki ga je mogoče dokumentirati), vključno s sporazumom o delitvi skupne lastnine. Sporazum na račun moža, ki nima nobenih sredstev za preživetje ali delo, ni sestavni del tega sporazuma (razen če take okoliščine seveda obstajajo). Na podlagi tega sporazuma bo sodišče začelo razvezo zakonske zveze, vendar bo najprej ugotovilo, ali vaše soglasje dejansko zagotavlja nego, vzgojo in vzdrževanje vključenih otrok ter za komunikacijo med otroki in vami, da dosežete najboljše otrokove interese. Če sodišče odloči, da vaše soglasje ni v najboljšem interesu otroka, boste zavrnili prošnjo za ločitev. Postopek ločitve se konča, ko sodišče razvezo loči na upravni enoti, ki razvezo razveže v osmih dneh od sodbe. V zvezi z vzdrževanjem se v nekaterih okoliščinah morda zahteva, vendar so zelo strogi. Prvi pogoj, ki ga morate doseči, je, da nimate načina življenja in da s svoje strani ne uporabljate nobene krivde. Nato lahko zahtevate preživnino v postopku ločitve ali vložite ločen zahtevek. Tožilstvo bo uspešno le, če bo zakon, čas razveze, zahteva za stalno in sedanje prebivališče, tudi če iščete preživnino. Vendar pa morajo obstajati pogoji s strani moža, ker bo sodišče med drugim zavrnilo zahtevke za preživnino, tudi če je plačilo preživnine nezakonito. Samo zato, ker ste “finančno šibki” in ker je vaše finančno stanje boljše od vašega, ni dovolj, da prosite za preživnino.

Medicinska sestra Natalie Koniki dela v urgentni ambulanti v Londonu.

4. marca letos je ležala s prijateljem. Ona, odločili so se, da si ogledajo film. Med ogledom si je Natalie podaljšala vrat. Z nedolžnim nagibanjem vratu v levo je sprostila napetost v vratu in slišala natančnost odstavkov.

Nekaj ​​minut kasneje sem šel na stranišče. Med hojo do kopalnice se je nenadoma onesvestila in padla na tla.

Po nekaj sekundah je prišla k sebi in ugotovila, da ne more premakniti nog. Prijatelj je takoj poklical rešilca ​​in jim povedal, kaj se je zgodilo.

Hitro so prispeli in ugotovili, da ima hiter srčni utrip in zelo visok krvni tlak.

Po preiskavah so zdravniki ugotovili, da se ji je zlomila hrbtenjača zaradi rupture kosti hrbtenice. To je ustvarilo tudi krvni strdek, ki je vstopil v njene možgane. Natalie je rekla:

“Zdravniki so mi rekli, da mi je zaradi iztegnitve vratu izgledal danes. Verjetno se kaj takega zgodi zelo redko, mislim.”

Zdravniki so se odločili za triurno operacijo. Polomljeno arterijo so popravili, a strdka ni mogla popolnoma odstraniti iz možganov. V nasprotnem primeru so ji zagotovili, da bo preostanek strdek izginil sam.

Zaradi tega Natalie na levi strani ni povsem pretresljiva. Vendar boste šele z vajami vsaj delno lahko postali mobilni.

Očitno iztegniti vrat ni tako nedolžno, kot smo si mislili. Delimo to publikacijo več in opomnimo naše prijatelje.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here