Kar 28 let se je ta ženska pretvarjala, da je slepa. Resnice niso vedeli ne starši, niti mož. Ne boste verjeli, kaj je bil razlog..

0
175

Neverjetna zgodba iz Španije je ena najbolj eksotičnih stvari, ki smo jih kdaj slišali. Carmen Jimenez je imela težave z očmi. Po več iskanjih je družini in prijateljem povedala, da je popolnoma slepa in jo hrani približno 28 let.

Skoraj tri desetletja so tisti, ki so bili blizu nje, mislili, da je slepa. Seveda se je Carmen obnašala tako, čeprav je bila njena vizija odlična.

Zakaj se človek pretvarja, da je slep, lahko vprašate.

Pri 57 letih je Carmen priznala, da se počuti popolnoma naravno. Nekateri sumijo, da je njena zgodba o slepoti napačna. Človek ni bil prepričan, kako vedno narediti make-up popolnoma, vendar včasih odkrije, da gleda televizijo na vogalu oči.

Carmen je rekla: “Preprosto sem bila utrujena od srečanja z ljudmi na ulici, pozdravljanja in pogovarjanja z njimi”

“Nikoli nisem bil posebej socialen, in ker sem mislil, da sem slep, bi se lahko izognil veliko socialnih dolžnosti in drugih socialnih dolžnosti.”

Po skoraj treh desetletjih se je končno odločila, da predstavi svojo družino za goljufije in poskuša pojasniti razloge. Zaradi njenih laži se bo soočila tudi z velikimi težavami z državo, ker je bila registrirana kot slepa oseba in je v teh letih prejemala finančno pomoč.

Njena zgodba je takoj preplavila medije in mnogi so izrazili pomisleke glede resnice zgodbe, ker se je zdelo nemogoče, da bi kdorkoli dolgo zasijal slepoto pred svojo družino, ne da bi jo odkrili.

Članek je bil prvotno objavljen v Hay Noticia, vendar je še vedno resničen.

Zanima nas, kaj boš naredil, če boš po nekaj letih povedal to smešno laž?

Seveda ni nobenega dvoma, da je Kolpa pomembna reka, ki ima veliko vode in čudovitih naravnih območij, ki dihajo. “Kolpa je mejna reka, Lahinja je naša osrednja reka in kar je najpomembnejše,” je pojasnil Gregor Celmalcelj, vodnik v naravnem parku Lahinja, ki nas je skoraj navdušil, ko smo se peljali skozi to čudovito rečno območje.

Če imate radi dobro opremljeno potovanje, kjer je vse za obiskovalce in želite spoznati veliko ljudi, ne smete oditi v Lahinjo. Na območju krajinskega parka Lahinia, ki se razprostira na površini 260 hektarjev – kar pomeni, da je to eden najmanjših vrtov v naši državi – ne boste mogli čakati na znake in skrivnosti drugega popotnika na vsakem koraku. “Za nekoga, ki želi tukaj preživeti lep dan, je bolje, da se obrnete na naš informacijski center na Feliak Nirajaku,” je dejal Gregor Schumselg. Park obstaja od leta 1988: “V tistem času je bila edina rešitev, da se ti mokri travniki, ki so plenice na naravni vodi, razglasijo za naravni park.”

Fedra, bober, želva …

Tako so pred uničenjem zaščitili majhno, a zelo razgibano območje. Reka Lahinia, ki je dolga več kot 33 kilometrov in se dotakne zgornje struge, kot če ne ve, kaj je prava črta, je na suhih in zelo mokrih travnikih na obeh straneh. Rezultat je raznolikost nenavadnih vrst kokosa in orhidej, ki so po mnenju strokovnjakov odlični kazalci zdravja narave. “Na tej majhni površini približno sedem kvadratnih kilometrov je bilo do 20 vrst orhidej,” pojasnjuje Gregor Schlamsh.

Tu najdemo tipične vrste mokrišč in mokrih travnikov, kjer rastejo močvirja, travniki in marshmallow. Nedaleč stran so redke vrste suhih travnikov, kot so kukavica, krokodilski trikotniki, piramidna žaga, mačke z ušesnimi mačkami, mačke na ušesih …

Na vrtu se ohranja zasebni travnik, ki se po mnenju strokovnjakov sadnih nasadov šteje za enega najpomembnejših promotorjev orhidej v Sloveniji. Zaradi tradicionalne kmetijske rabe je najpomembnejša rastlina v naravnem parku Lahnia, transilvanska prst,

Toda tudi če ne greste na vrh orhideje, je zanimivo v Lahini. Morda lahko vidite vidro ali bobra, ki se je spet vrnil na te kraje, ali mazilo za želvo. Ali pa, kot nam je uspelo, se lahko čudite številnim čudovitim in zelo lepim kačjim pastirjem, ki so se potapljali na soncu pri izvirnem oknu Nerajčice, ki teče v Lahinjo.

Strah pri gledanju neverjetnih barv

Tudi brez frustracij letečih žuželk bo obisk vira zanimiv, saj se ljudje mirno spočijo, ko gledajo čudovite barve in sence.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here