Med steno in hladilnikom je imela le 5cm prostora. Kar je naredila je zares GENIALNO!

0
207

V njenem stanovanju med hladilnikom in zidom je imela ženska le 5 cm praznega prostora.

Inovativna gospodinja se je odločila uporabiti ta prostor.

Dolgo sem si mislil, kaj naj bi storil, potem pa sem dobil resnično genialno idejo.

Odločil sem se, da naredim gibljivo lopo, ki jo lahko potegneš nazaj, ko je ne potrebuješ. Na koncu police je ročaj, pod polico pa so tudi kolesa za lažje premikanje. Gospodinja je zaščitila keramiko s svojimi kolesi, ki bodo ostala nedotaknjena.

Svoje praktične in inovativne rešitve delimo s prijatelji in družino. Mogoče kdo pride prav.

Ljubljana – Ljubljanske ulice so tradicionalno v začetku junija, ob maratonu Franga. Že danes (16.00) v BTC Cityju se bodo najboljši slovenski kolesarji tekmovali za državne prvake kronometra, kjer je bil Jan Tratnik lani najhitrejši, kar bo letos glavna proslava večerne vožnje na Tadeju Pogačarju in Mateju Mohoriču. Ženski test bo mednarodna federacija (UCI) uvrstila tudi v drugo kategorijo, za moške pa bo zelo zanimivo, da sledijo trem imenom, za katera je znano, da tekmujejo za dresov v slovenskih barvah.

Ta skladba bo tudi prednostna. Prvi del sezone je zelo zaposlen, kjer je dosegel največji uspeh tik pred koncem dirke, ko je zmagal na dirki Romandi in zmagal na prvi dirki svetovne dirke. Po premoru je čakal na višinske priprave na Tenerifeju, zdaj pa se je vrnil v pravo obliko.

»Po romantičnem sem bil en teden brez maha, malce sem bil utrujen in klasiki so bili zelo utrujeni od mene, ostalo je bilo še rešeno, ker sem ga dobil že prej, potem pa smo v praksi veliko vadili na Tenerifeju, vendar brez resnične intenzivnosti. V prvem delu sem zamudil kratek premor med dirkami, da bi povečal trening z treningom, tako da sem skočil iz dirke na dirko. Sedaj se počutim dobro, morda celo bolje v tem letu, «je razkril Tratnik.

Na Tenerifu je treniral z Mohorechom, ki bo Jana izzval kot nacionalnega junaka na cesti. Boguar, ki je bil lansko leto član Ljubljane, se je hitro pomeril z Gostom Šantićem, samo da bi zamudil Tratnicka, ki se veseli nove tekme z optimističnim mladeničem iz ZAE: “V zadnji minuti sem se odločil, da bom pred tem sodeloval na državnem prvenstvu. Seveda upam, da bom zmagal in mislim, da sem dobro pripravljen in vem, da bo bitka s Teddyjem zelo dobra, tako da komaj čakam. ”

Maraton Francis Peak

Po kronometru bodo rekreativni kolesarji spet na fronti v Franciji, kjer jih Barrianka pričakuje v soboto, ki kljub deževnemu mesecu maju ni bila ogrožena. “V enem delu proge je voda še vedno na mestu, zadnji del pa bo spremljal razmere, a iz krajinskega parka Barje bomo poskrbeli, da bo voda potekla do sobote.” Če se to ne zgodi, smo se že dogovorili s policijo na alternativni poti brez kritičnega odseka, Tako bo Barjanka zagotovo pomirila direktorja dirke kolesarjev Gorazda Penka.

V nedeljo bo največje število kolesarjev na manjših cestah (97 km) in maraton Grand Franga (156 km), ki je pomemben vsakoletni dogodek za kolesarsko sezono v prostočasnih in amaterskih športnikih v Sloveniji. Potem bo pozornost preusmerjena na tekmovalce, Bogar in Jean-Polanc pa bosta v nedeljo v Luganu, medtem ko Tratnik pred Dauphinovim štartom razkriva še eno dobro novico: »Zdi se, da bom v dirkalni ekipi s Francijo. Potem na državnih podjetjih na cesti. ”

V pripravljalnem obdobju je Garnbrett večino pozornosti posvetil plezanju Boulderja. Za glavni cilj sezone je Lauren izbrala to specialiteto in realizirala po prvem delu. V vseh petih igrah ni bilo konkurence. Če jutri zmaga v Philu, bo v zgodovino zabeležena kot prva, ki bo dobila vse teste v sezoni.

Kuročika se vrne v ritem tekmovanja po tritedenskem premoru na svetovnem prvenstvu. “Ostalo je bilo zelo dobrodošlo, čeprav bi lahko bilo malo dlje,” je prepričan Čehovin. Pred dvajsetimi leti se je pet zmag zdelo enostavno. Medtem ko sta se dva tekmovalca trudila rešiti težave, je vedno iskala odgovore na vsa vprašanja v zidu. Vendar pa je večkrat opozorila, da pot do katerega koli vrha ni bila lahka, prinesla je veliko energije in truda v vsako zmago.

V tritedenskem premoru se ni počutila udobno, tudi v tem obdobju je osvojila Bravino v Ljubljani Triglav Rock, nato pa v otvoritveni dirki sezone težav v državnem prvenstvu. V začetku tega tedna sta z Shaheen in s sodelavci Gerneyjem Kroederjem in Gregorjem Viszonikom prispela v Kolorado.

Zaradi časovne razlike se je reprezentanca odločila preleteti Atlantik štiri dni pred tekmo, da bi imela časa za premagovanje časovne razlike (Phil je osem ur v Sloveniji).

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here