Nevesta je na poroki pustila prazen sedež za svojega pokojnega sina. Ko je zagledala, kdo sedi na njem, se je razjokala, kot še nikoli prej…

0
1655

Becky je ženska, ki je nekaj živela v svojem življenju in je ne bi smela testirati starš.

Izgubil je sina, ki je umrl pri starosti 19 let. Morala se je soočiti z bolečino in poskušala nekako živeti.

V nekaj letih se je odločila, da se bo poročila s svojimi možmi.

S svojim bodočim možem Kelly se je odločila, da bo del svojega srečnega dne preživela s pokojnim Tristonom. Na poroki sta pustila prazen stol s pismom: “V času tvoje poroke sem v nebesih, kaj naj storim? Prišel bom na zemljo, da preživim dan z vami.”

Vendar pa Kelly ni vedel ničesar. Prihodnji mož Kelly je naredil posebno presenečenje za svoj poročni dan. Malo pred začetkom praznovanja ji je povedala, da ji želi predstaviti nekoga. Prišel je 21-letni fant in Becky je vedel, zakaj je tam.

Ko je njen sin umrl, se je Becky dogovorila, da da svoje organe ljudem, ki so jih potrebovali. Zaradi tega izjemnega poteka je preživelo pet ljudi. Jakob je sprejel srce svojega sina in celo imel priložnost poslušati njegovo srce in njen dan je bil popoln.

To čudovito zgodbo delimo s prijatelji in družino. Cenimo, kar imamo, spoštujemo svoje ljubljene in jih ljubimo.

Električni stroški lahko postanejo še bolj prijetni za naše guvernerje z izbiro najboljšega dobavitelja električne energije in spreminjanjem navad, ne da bi se morali odreči udobju. Torej bo cena električne energije nižja z nekaterimi najpreprostejšimi triki.

Izklopite naprave
Prvič, zlato pravilo je zaustavitev naprav, ki jih ne uporabljate – veste, kdaj je spanje že premagano, vendar še vedno imate mir v ozadju ali ko ste prepričani, da se boste kmalu vrnili, te ure in ure, do dneva ali dveh , V stanju pripravljenosti. Luči pogosto prižgejo nepotrebno prazen prostor …

Zamenjajte staro belo metodo
Pralnega stroja, ki porabi veliko električne energije, ni mogoče prezreti, da se voda ogreje. Pranje, ki se pere pri 30 ali celo 20 ° C, ne bo več sveže kot pranje pri 40 ° C.

Za stare aparate velja, da so bolj pohlepni, zato se lahko spomnimo novega pralnega stroja, sesalnika, hladilnika … in slednjega bodo uporabljali manj, če ga odstranite iz radiatorja, štedilnika in neposredne sončne svetlobe. Učinkoviteje se ohladi, če se ne ohladi do zadnjega vogala, če ne vstavite vroče hrane in če ste vrata čim prej zapirali.

Zmanjšajte uporabo klimatskih naprav
Vroč zrak je vroče s klimatsko napravo. Da bi zmanjšali porabo energije, se prepričajte, da je ohlajeno območje čim bolj zaprto in ga vidite v dopoldanskem in popoldanskem času. Temperaturo klimatske naprave nastavite na maksimalno udobje, medtem ko izklopite druge vire toplote (računalnik, če ga ne potrebujete, pečico …). Pri vstopu v topel prostor se klima ne prilagaja pri nižji temperaturi, kot je običajno, saj se to ne bo hitreje ohladilo.

Izberite najprimernejšega ponudnika električne energije
Reševanje, kjer ne boli ni edini način za varčevanje. Popusti in ugodnosti, ki jih ponujajo ponudniki električne energije, so odlični nasveti za varčevanje. Izberete svojega dobavitelja, tudi če živite v več stavbah, stanovanjih, stavbah ali visokih stavbah, tako kot mobilni operater, če ste doma ali v stanovanju. V hiši ne potrebujete nobenih posegov, vse je administrativno urejeno.

Če ste povezani s Petrovim “Stromom”, vam bo takoj podaril 10 evrov, vendar vam zaračunamo dejansko ceno z 10% popustom. Imetniki kartice Gas Club lahko zberejo Gold točke, po akciji pa jih lahko unovčijo z nižjim računom za elektriko. Kako zbrati zlato točke? Preprosto, z oskrbo z gorivom, pranjem avtomobila, nakupom vstopnice za koncert … in plačilom električnega bencina!

Spreminjanje vira je prosto in preprosto, bencinski električni tok pa je cenejši. Po odločitvi in ​​povedanju nafte o svoji odločitvi boste poskrbeli za vse.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here