ODMEVNO: Adria na cedilu pustila tudi Tino Maze! Zaposleni pa so objavili zares ganljivo pismo…

0
224

Eden od številnih razočaranih popotnikov, ki so bili priča odpovedi in zamud, je bila naša nekdanja labirint Tina.

Tina Mayes je odpovedala potovanje, razočarala pa so ga tudi družbena omrežja.

Adria Airlines je zaradi neporavnanih obveznosti odpovedala dve letalski pogodbi. Letala so pristala v petek.

Aerocentury je nato zahteval izbris iz registra drugega zrakoplova.

Adria Airlines je lastnica nemškega sklada K4 Invest od leta 2016. Leasing družbe so že nekaj časa prodale vsa svoja letala in jih zdaj dajejo v najem.

Zaradi dolga so izgubili del svoje flote.

Ekipa Adria se je na dogodek odzvala tudi z resnično dirljivim govorom. Delimo njihove besede in izrazimo njihovo podporo.

“Za naslove člankov in novic o Air Adria niso samo menedžerji, lastniki in investitorji, niso samo vlada, ministrstva in agencije. Tu so tudi zaposleni v Adrii Airways.

Nas je 558, od katerih ima vsak svoj obraz, ime in zgodbo. Kar nas povezuje s prvo žogo, je to, da vsi zagotavljamo, da naša letala varno prevažajo potnike do cilja. Nismo samo piloti in stevardesa, ampak tudi center za operacije, zemeljske službe, trgovino, klicne centre in podporne službe. 558. Vsak od nas je ključna vez v tej verigi odgovornosti in zaupanja in nihče ni sam sebi namen. 558

Vendar za nas Adria Airlines še zdaleč ni naše podjetje, ne le podjetje, ki pokriva neoprijemljive časopise, ne samo modro-zelene blagovne znamke. Naše življenje, pa tudi življenje naših družin, se za vedno prepleta z Adrio Air. Adria Airways je za mnoge tretja žena v družini. Je prijatelj, ki te spodbuja, da ne obupaš. Je starš, na katerega želite biti ponosni. Je moteč otrok, ki bi vas upal udariti ob nepravem času. Je partner, s katerim se sprijazniš. To je Adria Airways. Je klic v nedeljo zjutraj »Ali lahko letiš? Potrebujemo vas! Ali pošiljate počitnice po e-pošti »Ali lahko pomagate? To je treba! Dolge ure preživijo v pisarnah, za telefone in računalnike, v operativnih centrih, letalih in letališčih, ko je vse v redu in še več, ko gredo stvari narobe. Adria Airlines ni le del našega življenja, temveč del našega življenja. Z njo in vsemi nami se za vedno prepletajo naše zgodbe, solze in smeh. Zvestobo svojim zaposlenim do družbe pokažemo edinstveno. Skoraj konkretno.
Težko je ukrepati v trenutnih razmerah in v javnosti, ki se zdi, da komaj čaka, da del nas umre. Za vse nas je zelo težko. Znašli smo se sredi bitke, v katero nismo šli sami. Hvaležni smo, da v teh časih svojim kolegom, družinam, prijateljem, partnerjem in tekmovalcem doma in v tujini spodbujamo številne besede: “Ne obupaj!” , “Mislimo nate!”. Zato tudi v teh težkih časih še vedno ponosno nosimo uniforme, nosimo krila, letala in pisarne in dajemo vse od sebe. Ker je Adria Airlines v našem operativnem priročniku zapisala: “Ni pomembno, kdo ima prav, ampak kaj je prav!”. Ker smo letalska družba Adria. Ker smo ponosni, da smo letalski prevozniki Adria. Glede na naše tradicije, znanje, strokovnost, vrednote in pomen, ki ga Adria Airlines pripisuje našemu življenju.

Adrio Airlines lahko teče in trka oči, lomi kosti in meče sol na rane. Pod vsemi ranami, modricami in zlomi smo še vedno tu, vsaka celica, žila, tkivo, organ. Ne enega, ampak 558 src. Srce utripa nikoli ni umrlo.

Naše sporočilo je samo eno: želimo nadaljevati letenje.

Ponosni smo, da smo Adria Airways! “

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here