ODMEVNO: Po 24 letih je POP TV odpustil svojega znanega voditelja! ”Tega ne privoščim niti najhujšemu sovražniku…”

0
296

Novinarka in vedno nasmejana voditeljica Tomine Clemensch je bila vedno priljubljena blagovna znamka 24-urne športne divizije Pop TV.

Morda boste presenečeni tudi nad novicami, da se po 24 letih sodelovanja odpušča ljudski vodja!

Za slavna slovenska vrata urnurnal24.si je Klemenčič razkril:

“Trenutno sem brezposelna … nimam nobene pripombe, lahko pa rečem, da so se me znebili na neprijeten in nepričakovan način … tega nisem pričakoval in tega niti najslabšega sovražnika ne morem prenašati, čeprav nimam veliko. Vprašajte moje kolege, kakšni ljudje sem in kako delam, delam z menoj.

V tem trenutku nekdanji direktor išče zaposlitev in je odprt za vse možnosti.

Novinarji so se prav tako obrnili na urnurnala24 s Pop TV. Odgovorili so:

“Po Tomaku Klimenszicu smo po letih sodelovanja razcepili, ne komentiramo razlogov za izračun.”

Kaj je razlog za prekinitev sodelovanja s tem slovenskim voditeljem? To je res žalostno.

Tomaž želi veliko uspeha pri iskanju zaposlitve! Vso srečo

Vir povzetek slik: demokracija.si

Ljubljana – Slovenski nogometaši bodo jutri poskušali v Celovcu zmagati čim več. Vloga kandidatov je avstrijska, čeprav severni sosedje nimata točk po dveh tekmah v bitki za evropski pokal 2020. Izbrana serija izbranih kandidatov Matjaž Kek in Franz Fode ter njihov šahovski rezultat v primerjavi z – od 7: 4 – pripadata Avstrijci.

Oblak: Lindner 1: 0: V položaju #. 1 ni dilema: Jean Obelack je eden najboljših vratarjev na trgu s 80 milijoni evrov. Lindner, ki je v Izraelu dobil štiri cilje, je slišal le malo. Atletico pripada evropskemu vrhu, zato je Grasshoppers postal druga švicarska liga. Schouffelugan je največji slovenski dobiček v primerjavi s prijateljskim srečanjem v Celovcu lani.
Jokić: Ulmer 0.5: 0.5: Če Voda v zadnji minuti ne bo več branil Albe, bo igral na levi strani trube Salzburg Ulmer, ki je v tej sezoni dosegel 15 golov! V 33. letih ima le 9 tekem za Avstrijo. Bojan Jokić je v 22 tekmah ruskih DP-jev dosegel dva gola.

Mevlja: Hinteregger 0: 1: Notranji dvoboj za levičarske igralce se vrne na obrambo Eintracht Hintergerja, ki je igral 41 tekem za Frankfurt in dosegel 4 cilje. Trg ne računa na 10 milijonov evrov. Maha Mevellia ima dovolj izkušenj, da nadomesti pomanjkanje tekem, vendar je resnično igral šele avgusta lani (Zenit) in marca letos (Rostov).

Strangova: Dragović 0,5: 0,5: Dragović igra v močnejšem klubu Alžirije (Leverkusen: Houston) in najmočnejši ligi, Avstrija 70 iger v nogah (tokrat samo Bayer za 18 let). Peranack je eden najboljših branilcev ameriške nogometne lige (že leta 2019 je igral 19 iger) in daje stalen vtis, da ni zanemarljiv.

Stojanović: Lainer 0: 1: Salzburg Lainer (26 let, 13 metrov) je bil najbolj zaslužen za sezono za Red Bulls. Najmlajši je od treh let na delovnem mestu v Zagrebu, ki je med rednimi člani Dinamo, ki to sezono zbira trikrat manj kot Leiner (6: 9).

Bijol: Baumgartlinger 0.5: 0,5: Nekdanji član Rudarja deluje neusmiljeno in nihče se ne boji težkega ruskega prvenstva, medtem ko je šest centimetrov višji od člana Leverkusna (190: 184). Baumgartlinger je igral pol ure z Bayerjem, 11-letni Bigol pa je dosegel 4 gola in 3 asistence v 27 tekmah za CSKA.

Corti: Ilsanker 0,5: 0,5: Začetniki, ki so stari 30 let, lahko potegnejo črto pod uspešno sezono kluba. Ilsanker (189 cm) je bil rekordni član močnega Leipziga z 34 tekmami, Kurti 186 (186 cm) pa je zbral 6 golov v 5 tekmah za Sasolo in 5 golov za gol. Belokranjec ima veliko igralskih iger (50:34).

Bohar: Alaba 0: 1: s tržno vrednostjo 55 milijonov evrov in z mestom v Bayernu v Münchnu je daleč najboljši in najbolj vplivni avstrijski predstavnik. To je stranski branilec, vendar se vse bolj giblje na krilu in blizu vratu. Bohar je tudi v odličnem stanju, če dobi priložnost, ima 10 golov v nogah in 7 golov v DP poljščini.

Elitz: Spitzer 1: 0 Spitzer je star 25 let in stane 25 milijonov evrov med najboljšimi v Leipzigu (4 cilja, 5 asistenc) in Kevin Campbell gradi prijateljstvo iz Salzburga. Guseb Ilic je v majici Atalanta zbral 13 golov in 9 golov (12 + 7 v Serie A) in je med najboljšimi na Scionu. Italija ima najvišjo uvrstitev v Nemčiji, na katero je vplivala tretja ekipa v italijanski ligi in Bundesliga.
Carnegiez: Lazaro 0: 1: Če se upošteva samo Transfermarkt, se bo dvoboj krila lepo ujemal z grško-avstrijskim Lazarusom (17: 1 milijona evrov). Oba imata 23 let, napadalec Hertha ima še 10 iger v nogo za določen razred (19: 9), sledi pa zelo dobra sezona v Bundesligi (3 goli in 7 asistenc).

: porar: Arnautović 0: 1: Ljubljana je bila na Slovaškem zelo previdna, kot je Rajmond Debevec v Sydneyju 2000, v 36 tekmah za Slovan pa je dosegel 34 zadetkov in dosegel 9 zadetkov. Donajan Arnautović, samozavestna petletna zvezda angleške Premier League, je zbrala dve zvezki

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here