RAZKRIVAMO: V torek bo v Sloveniji zapadlo veliko snega! Poglejte koliko centimetrov nas čaka…

0
16648

Sneg bo tretji največji v času največjega obdobja, v Postojni pa bo Bora.
Razkrivamo količino snega, ki bo jutri padla
Čakanje je skoraj konec in ravnine bodo bele. Foto: Reuters
Kaj drugi berejo

LJUBLJANA – Lepo sončno vreme se je za nekaj časa končalo. V Sloveniji je to zimo večinoma spremljala ogromna količina snega, ki je padla od naših sosedov, in še vedno imamo zeleno zimo. Tokrat bo prišel orkan, ki bo vodil do padavin z njim, in zaradi njegovega hlajenja bo tudi v nižinah v obliki snega.

EEA napoveduje, da se bo kmalu po snegu pričakovalo, da bo padel nekoliko višje nad Gorenjsko, nekje do 4 ure na Koroškem in Štajerskem deloma, od 19.00 do polnoči v petek zvečer, vendar verjetno ne bo le sneg v obalnih in V Belli Krajini.

V petek se bo vodostaj v zahodni, osrednji in južni Sloveniji nekoliko povečal. Pričakujemo tudi nekaj snežnih zalog v hribih za pomladne mesece.

Na Gorenjskem in Koroškem bo mogoče zjutraj spustiti od pet do 20 centimetrov snega. V Sloveniji bo sneg med 6 in 12 uro padel med 5 in 15 centimetrov, na vzhodu pa bo nekoliko nižji. Sneg bo padel v jutranjem skoku, zato bodo pogoji vožnje težji. V Postojni se bodo tudi vozni pogoji povečali. V popoldanskem času bodo suhi problemi verjetno izginili in morda več prometa.
Frost bo
Največ snega pričakujemo v zgornjih predelih Gorenjske in Notranjske, do približno 25 cm, v Prekmurju pa le okoli pet centimetrov. Led se bo ohladil, vendar se temperatura med sneženjem med sneženjem ne bo spustila pod ničlo, zato bo sneg moker, kar ne bo všeč najbolj intenzivnemu snegu. Zaradi nižjih temperatur bo bolj drugačna.

V soboto zvečer bo megla ali nizek oblak in se bo zmrznila. V soboto, nedeljo in ponedeljek bodo hladni dnevi, tudi popoldne, temperatura v notranjosti Slovenije bo ostala pod ničlo. Torej bo vreme polno zime naslednji teden. Sneg, ki se bo upočasnil, bo povečal učinek hladne zračne mase, ki bo nad nami.

Draga Zvezdana! Imam 16 let, moja sestra je 13 let, brat pa je stara 9 let. Živimo v majhni vasici blizu mesta, vse se mi zdi narobe … Mama in oče nas zlorabljata, večina od njih. Pojdite na delo, v domačijo, delamo od jutra do večera. Oče je vedno pijan, samo dela, jokati, kričati, sploh nismo dobri, ampak več joče svojo mater. Potem skrbi za nas vsak dan in pravi, da mu je žal. Ob vikendih, ko pijemo več, vsak petek in soboto zvečer vidimo njihove borbe. Mama govori kurbi, prostitutki. Stresa jo in jo stisne ob steno, dokler mati ne žaluje in kriče zla. Nato pade noč in gremo v bruhanje, ker glasno podarijo, da se pod mojo dušo sramujejo mene. Ne motijo ​​nas, skrbijo za nas in imamo vse. Samo pijte ga tiho, ta vikend nas ves čas uničuje. Če nekaj povem svoji mami, dvigne svoj glas in mi ne dovoljuje, da govorim odkrito s svojim očetom. Pravzaprav je problem tudi zato, ker mi ne dovolijo, da grem nikamor, zato sestre ne. Mama me naredi pod nadzorom, tako da, ko grem iz šole, je tudi moja sestra. Brat je zelo majhen, vendar ne more igrati nogometa s svojimi prijatelji. Delamo, se učimo, hodimo v šolo in ob vikendih jih vzamemo samo zaradi dveh. Je to mladenič? Samo ne pišite, pustite me prijaviti ali pojdite k psihiatru, tega ne bom storil na noben način. Alenka

Vezal sem roke, zato moramo govoriti kot odrasli. Razumem, da se bojite in ste sramežljivi govoriti o skrivnostih vaše družine, da ste neznani in varni z mano. Ne bom ti izničil zaupanja. Mogoče bi bilo dobro za vas, da preprosto pokažete sporočilo svoji mami. Pišem jo tudi posredno. Lahko jih tudi razvrstite, tako da jih naključno naletite na svojo mizo.

Ti nisi edini, ki ima take stvari. Kar je res in kaj ne, je brez pomena. Živiš v veliki družini, imaš sestro in brata – to je odlično ravnotežje, ta povezava med vami. Ker ste starejši, seveda dobro poznate in dobro poznate, je odvisno od vas, da veste, da v vas ni napak, otroci. Upajmo, da je to glavni vodnik za vaš marketing – nič narobe s tabo.

Tvoj oče in mati te ne poškodujeta, gre za psihološko nasilje, ki je dom v skoraj vsaki hiši, tudi če to vemo ali ne.

Tvoj oče in tvoja mati te vzgajata, ker sta jih vzgajala, kot veš in veš. Poraženi človek, ni srečen, kot jih vidim od daleč. Morda je najpomembnejša stvar, da ste fizično varni in mnogi starši to storijo znova. Na te in druge načine, zaradi fizičnih skrbi njegovega izvora, se resnično boji lakote, druga večina pa verjamemo, da je naša dolžnost do naših otrok poleg osnov, hrane, postelje, strehe nad njim. Vodja, oblačila, notesniki, nudimo tudi potovanja, morje, treking, drage igre, telefone, dodatne šole, izobraževanje …

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here