Rodila je tri zdrave deklice, nato pa je zdravnik na ves glas zakričal! Tega si niti v sanjah ni predstavljala…

0
200

Kimberly Fujit je bila v šoku, ko so ji zdravniki povedali, da bo rodila dvojčke.

Takrat je bila stara 42 let. Craig in Kim sta bila že 11-letni oče. Nikoli si niso mislili, da bo družina nekega dne odrasla s tremi drugimi. Kim je dejal:

“O svoji nosečnosti sem izvedela v 13. tednu. Otroke sem vzela v zgodnji, v 28. tednu. Vse se je zgodilo hitro in nisem imel časa, da bi se pripravil na dejstvo, da imam več otrok,” je dejala.

Ko je prišel čas za porod, je bila prava drama.

Na svet so prišli tri dekleta, nato pa je zdravnik nenadoma zavpil: “Še en otrok prihaja!”

Na svetu je bilo še eno dekle. Kimberley je rodila štiri samske deklice.

Rojevali so se prezgodaj, po rojstvu pa so imeli številne zdravstvene težave. Tri mesece so preživeli v bolnišnici, da bi lahko dihali sami. Ni bilo lahko, še posebej v prvih mesecih. Imeli so težave s srcem in celo ena dekleta je potrebovala operacijo oči.

Po dolgih laseh lahko končno odidejo domov. Za otroke so skrbeli vsi člani družine, vključno z 11-letnimi dekleti.

Danes so dekleta stara 5 let in vsi so zdravi.

To čudovito zgodbo delimo s prijatelji in družino.

Toronto – Toronto Raptorsi še ne praznujejo naziva severnoameriških prvakov, potem ko so izgubili točke v veliki igri v peti igri Golden State Warriorsa. Torontski prvaki so dvakrat zapored zmagali iz Kalifornije, peti tekmi s 105: 105 in zmanjšali rezultat na štiri zmage pri 2: 3. Tekma bo v petek zvečer v Aucklandu.

Toronto Raptorsi so imeli prednost 3: 1 za zmago v finalu NBA po štirih tekmah in boljše možnosti za zmago nad svojimi navijači. To je bil brezplačen račun, saj je bila večina igre zakasnjena, zato so bili prvaki NBA še vedno živi, ​​potem ko je Stephen Carrie dosegel 31 točk, Clay Thompson pa 26 točk.

“V drugi polovici leta ni bilo nobene lepe tekme, toda morali smo se ukvarjati samo s košarami.” Leonard je dosegel 12 točk iz 26 točk v četrtfinalu, Kyle pa je dodal: “Nameraval je narediti, ampak umreti. Laurie ima 18 točk za svojega gostitelja, ki je v zadnjih treh in pol minutah dosegel le dve točki.

Čuden občutek

Po enomesečnem premoru je Golden State za kratek čas ustvarila Kevin Durrant. V 12 minutah sem dosegel 11 točk, nato pa je bil desni meč ponovno poškodovan. Durant, najbolj uporaben igralec (MVP) v ligah 2017 in 2018 ter prvi absolutni bojevnik je končno zapustil 34,2 točke, terminal na pločnikih pa je bil prisiljen opraviti pregled MRI. Moraš opraskati Ahilovo tetivo, tako dolgo te čaka. Največji pesimisti trdijo, da bodo zagotovo izgubili naslednjo sezono.

“Po eni strani sem zelo ponosen na moške, kakšno srce bodo naredili, po drugi strani pa čutim bolečino Kevina,” je povedal Steve Kerr, so-direktor Golden Country, Stephen Kerr. Hkrati praznujemo izjemno zmago in velik udarec. “” Zdravniki so začeli obračati zeleno luč. To je bila skupna odločitev, ki jo zdaj obžalujemo. “Nikogar ni treba obtoževati, če pa že imamo nekoga, bi moral biti,” je dejal Bob Myers, ki ni obžaloval napačne odločitve. Durant, ki zasluži pravično plačo, bo po koncu sezone svoboden igralec in klub se bo morda želel znebiti njega, vendar bo zvezda lahko naložila gradivo iz pogodbe, s čimer bo zagotovila, da je še na plačilni listi še eno leto.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here