ŠOK: Legenda smučarskih skokov že končal sezono! Morda pa je to tudi konec njegove kariere…

0
772

Novica je bila povedana, da je javnost ena najboljših smučarskih skokov vseh časov, spogleduje s koncem svoje kariere.
Gregor Schlarenzor, star komaj 29 let, je svetovni rekorder svetovnega pokala. Zaslužil je do 53 let.

Schlieri je razočaranje že napovedalo konec sezone. Na turneji Norwegian Airlines mu trener ne bo dal priložnosti.

Po turneji je v Planici le še veliko finale, tako da je Flying napovedal že konec sezone:
“Razočaran sem, da na koncu sezone ne bom mogel sodelovati na svetovnem prvenstvu, to težko sprejemam, ker sem trdo delal vse leto, da se bo to zgodilo, vzel bom, če ne bom mogel tekmovati, moja sezona je končana.”
Vendar pa avstrijski ne izključuje možnosti, da bi dokončal svojo kariero. Rekel je, da je vse še odprto:
»Da bi sezono končali zgodaj in na določen način, je to grenka izkušnja zame kot športnica.
Po dvomesečnem premoru v februarju se je Schlierenzaurer vrnil na svetovno prvenstvo.

Model je bil tako slab, da ni zmagal na svetovnem prvenstvu v Seefeldu v postopku ponovnega odkupa.
Ista usoda je bila prenesena na norveško turnejo.
Chillery je dvakrat zmagovalec svetovnega pokala. Leta 2009 in 2013 je osvojil naslov “Grand Crystal Globe”, saj je 53 rekordnih zmag.
Na koncu je zmagal v sezoni 2014-2015. Sezona je končala na desetem mestu.

Zaradi številnih poškodb očitno ne najde več starih oblik.
Želimo mu vsak uspeh, ne glede na njegovo izbiro.

Nekateri resnično nimajo sreče v ljubezni. Vendar je res, da pogosto krivijo sebe za to. Če se poznate v eni od naslednjih petih kategorij gospodov, ste tudi vi med njimi. Vas skrbi radovednost?

Ali ste samski? Nič slabega Čeprav ste moja mama in babica, da trdite, da je čas, da najdete sorodno dušo, in vaši prijatelji predlagajo, da nekoga povabite na zmenek, vaše življenje je polna odgovornost in naslednji dan ga lahko razložite v korist svoje vere. Prispevki povzemajo sedem znanstvenih argumentov, ki v enem stanovanju nosijo ravnovesje.

Self vedeti bolje

Ne glede na to, ali ste sveži ali dolgi, je to čas, ko se lahko poglobite in resnično veste, kdo ste in kaj želite v svojem življenju.

Še posebej, po bolečem izračunu, ljudje želijo hitro začeti novo razmerje in na ta način skušajo premagati bolečino, ki pogosto vodi do novih razočaranj.
Najbolje je vzeti čas, se posvetiti preteklosti, ozdraviti, raziskati nove kraje, se naučiti novih izkušenj in odkriti, kdo ste in kaj pričakujete v življenju.

Bolje, da skrbite zase

Obstajajo dokazi, da so ženske v praksi bolj aktivne kot tiste, ki so lahko ponosne na svoje odnose. Ker povzemamo revijo »Poroka in družina«, čas porabimo več kot tiste, ki preživljajo svoj čas na usposabljanju, najbolj skrbni pa so posamezniki, ki so bili vedno sami.

Socialna psihologinja Bella de Polo dodaja, da so neporočene ženske bolj zdrave kot poročene, imajo najnižji bolniški dopust in redko obiskujejo zdravnika.

Druga, neodvisna študija prve, objavljene v Journal of Social Sciences in Medicine, ki je vključevala moške in ženske iz devetih evropskih držav, se je izkazala za eno pravilo, nižji indeks telesne mase kot poroka in v povprečju tehta dva in pol kilograma manj.

Omogočanje stikov je lažje

Raziskava, ki je bila objavljena v kontekstu, je pokazala, da je prijateljstvo lažje vzdrževati kot pari in odnosi. Ne samo to, temveč olajšujejo nove povezave in imajo širši krog dobrih prijateljev.

So v tesnem stiku s kolegi in vsi ti odnosi pozitivno vplivajo na njihovo zdravje in dobro počutje ter jih varujejo pred duševnimi in telesnimi boleznimi.

Izboljšajte svoj finančni položaj

Stanovanje ima tudi finančno prednost. V eni študiji je bilo ugotovljeno, da je bilo v dolgu 21 odstotkov samskih, 27 odstotkov brez otrok in 36 odstotkov parov z otroki. Zato ne gre samo za to, da so otroci krivi za naraščajoče stroške, ampak da je dovolj, da ima nekdo razmerje. Zakaj? Praviloma so posamezni vidiki manj usmerjeni kot tisti v odnosu.

Bolje delaš svoje delo

Samsko delo je bolj predano, bolj dosledno in empatično, saj ne bi smel biti obremenjen z odnosom in se lahko popolnoma posvetil svoji karieri.

Prav tako je bolj prilagodljivo in lažje potovati na poslovna potovanja in je lahko daljše za daljši čas in hkrati bolj dovzetno za različne komercialne priložnosti, ki jih izkoriščajo, ne glede na partnerja ali celo družino.

Vi ste pod malim pritiskom

Eno stanovanje je lahko zelo stresno. Še posebej, če želite najti duh, povezan z vsako ceno. Ker ga želite sami ali ker to pričakuje vaša soseska.

Ampak nisi prepričan o stresu.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here