ŠOK: Nevrokirurg razkril zastrašujoče stanje Michaela Schumacherja!

0
917

“Zdravje Michaela Schumacherja se zagotovo ne bo izboljšalo,” je povedal nevrokirurg Colin Schiff, ki je desetletja delal z ljudmi, ki so utrpeli poškodbe možganov.

Že več kot štiri leta od svetovnega prvaka Formule 1 je bil med spopadi sedemkrat udarjen. Schumacher je bil dolgo v komi, njegova družina se je odločila za popolno spoštovanje zasebnosti, dejanski zdravstveni status svetovnega prvaka pa ni dobro znan.

Vendar pa je Colin Schiff, nevrokirurg, ki ni zdravil poškodovane zvezde, govoril na podlagi svojih bogatih izkušenj in ugotovil, kaj lahko pričakuje v takih primerih. “Narava poškodb in informacije, ki jih prejmemo, kažejo, da so njegovi možgani utrpeli veliko škode in da zato njegovi možgani ne delujejo tako kot moj um ali vaš um, dlje ko je potrebno, težje je pričakovati izboljšave.” Pred hrvaškimi vrati Vierangi.

Dodal je, da Schumacher zagotovo ne more govoriti, vendar je lahko v stanju, da pokaže – ali se samo zdi ljudem okoli sebe – da je nesrečen ali neprijeten. “Ne morete popolnoma pomagati … Že dolgo je bilo, toda če odpre oči in začne govoriti, je izgubil spomin, vpliva na njegovo vedenje in kognitivne funkcije.” Ni več ista oseba, piše v hrvaškem portalu zgoraj.

Družina Schumacher naj bi za njegovo zdravljenje plačevala ogromne vsote – okoli 200.000 evrov na teden. “Mislim, da je ta znesek pretiran,” je dejal Schiff.

Po samo petnajstih minutah je Krani zagledal skrivnostno poslovno stavbo v Savskih Lokih. Vodna črpalka iz objekta je gasilska GARS Kranj in PGD Breg ob Savi. Leta 16.53 so v vasi Focolo poplavne vode poplavile kleti stanovanjske stavbe. Gasilni aparati PGD Fog Voda se odvaja in suši.

Na Savski cesti v Kranju, okrog 17. ure, je meteorska pot poplavila poslovno stavbo. Gasilci PGD Britof in Ges Jesenice so izčrpali izsušeno vodo iz kolone in dvorišča. V spodnjih kanalih je pred nekaj minutami padel meteorski tuš na poslovni stavbi. Gasilci PGD Dupli so izčrpali meteoritno vodo.

Približno v istem času so gasilce odpeljali tudi v naselje Čirče, kjer so meteorji utonili v kleti stanovanjskega objekta. Voda je bila črpana iz gasilcev GARS Kranj in PGD Primskovo. Niso bili dostavljeni v Sankurju. Tam je meteorit ogrožen zaradi stanovanjske stavbe. Gasilci PGD Volko so pretok vode s poplavnimi vrečami preusmerili.
Tudi na Koroškem in Štajerskem
Po dobri uri sem začel na drugem koncu Slovenije. Pred 18.00 so gasilci PGD Paloma – Sladki Vrh odstranili poškodovana drevesa, ki so blokirali promet na cesti v Sladkem Vrhu v občini Šentilj.

Ob 18.30 so gasilci PGD Zrkovci izčrpali meteoritno vodo iz kleti stanovanjske hiše Na Gorica v vasi Zrkovci v občini Maribor. Drevesa je bilo treba odstraniti v Dupleku in Šoštanju, kjer so na cesti padle veje.

Maribor, Kranj – Po večjem delu Slovenije so popoldne in večer zaznamovali viharji mrzlih in močnih vetrov, ki so razbili drevesa in napolnili vodo z mnogimi stvarmi. Najhuje je bilo v Goreniški in Štajerski. Direktorat za zaščito in reševanje poroča o več intervencijah slovenskih gasilcev.

Bralec nam je poslal groznega gledalca hiše, v kateri je bilo uničeno hladno.

Okoli 16.30 v vasi Rupa v Kranih je bil al-Nayzak poplavljen v kleti stanovanjske stavbe. Vode so črpali gasilci GARS Kranj in PGD Primskovo. Istočasno je bil v naselju Sarakovli meteorit potopljen v kleti stanovanjske stavbe. PGD ​​Kokrica Gasilci so izčrpali vodo. Gasilci so bili prisiljeni posredovati tudi v Radovljici, kjer je voda pihala blato na cesti. Gasilci PGD Kamna Gorica je preusmerila deževnico na hudournik in očistila blato s steze.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here